Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thiago Alcántara test anderhalve week na transfer positief op coronavirus

Laatste update:

Thiago Alcántara heeft positief getest op het coronavirus, zo meldt Liverpool dinsdagavond via de officiële kanalen. De middenvelder, die maandagavond al ontbrak tegen Arsenal, vertoonde lichte symptomen en is inmiddels in thuisisolatie gegaan. The Reds voegen toe dat de Spanjaard in goede gezondheid verkeert en aan de beterende hand is.

Thiago mag zich pas anderhalve week speler van Liverpool noemen. De middenvelder werd onlangs voor een bedrag van dertig miljoen euro overgenomen van Bayern München en hij heeft momenteel één wedstrijd namens zijn nieuwe werkgever gespeeld. Ruim een week geleden deed hij 45 minuten mee in het treffen met Chelsea, dat uiteindelijk met 0-2 werd gewonnen.

“Het is een individuele keuze van een speler of zij de uitslag van een COVID-19-test openbaar willen maken” laat dokter Jim Moxon, de teamarts van Liverpool, weten in een korte verklaring. “We hebben de protocollen tot op de letter gevolgd en Thiago is oké. Hij gaat nu volgens de richtlijnen in zelfisolatie en hopelijk komt hij snel weer terug.”

Hoe lang manager Jürgen Klopp niet over Thiago kan beschikken is nog niet duidelijk. De eerstvolgende wedstrijd van Liverpool staat voor donderdagavond, als Arsenal de tegenstander is in de League Cup, op het programma. The Reds spelen aankomend weekend nog tegen Aston Villa voordat de Premier League enige tijd stil ligt vanwege de interlandonderbreking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, voor hem geen lekkere binnenkomen natuurlijk. Speelde een leuke 1e wedstrijd, maar moet er nu wel weer 1/2 missen. In ieder geval veel beterschap gewenst.

29 september 2020 om 20:19

Dank je wel man, groetjes Thiago

29 september 2020 om 20:46

Ach, kan hij in de rust gewoon invallen.

Bolsonaro zal er niets van begrijpen. Hij vertelde ons toch dat, omdat hij zo sportief was, niet besmet kon raken.thiago sterkte en hopelijk ben je gauw weer de oude

29 september 2020 om 20:57

Nou hij is niet veranderd hij voelt hoogstwaarschijnlijk niets. Is alleen positief getest zal na 2 -3 weken weer terug in de selectie zijn.

29 september 2020 om 21:30

Nou ik ben 19 jaar, sport elke dag, leef redelijk gezond en heb sinds vandaag ( denk ik ) Corona, morgen laten testen maar ik voel me echt verschrikkelijk slecht met keelpijn en hoge koorst/misselijkheid. Kan natuurlijk ook gewoon normale griep zijn

29 september 2020 om 21:37

Nou heel veel sterkte. Hopelijk is het gewoon griepdeze president is niet helemaal tof.

30 september 2020 om 08:22

Waarschijnlijk test je positief op corona met de normale griep ook😅 sterkte!

29 september 2020 om 21:02

@Cas1, het ligt er maar net aan hoe je het exact zegt. Je kunt het virus dragen (Coronavirus), maar als je gezond bent, krijg je over het algemeen de ziekte niet (COVID-19, COrona VIrus Disease 19). Dat zal Bolsonaro bedoelen.

29 september 2020 om 21:21

Haha nee, dat is niet wat Bolsonaro bedoelde, je kent hem blijkbaar niet zo goed on: Kan gebeuren natuurlijk, hopelijk heeft hij er niet te veel last van.

29 september 2020 om 21:39

Nee Bolsonaro is niet helemaal tof. Daarom heeft Brazilië zoveel besmettingen.hij riep dat het gewoon een griepje was

Mooi om te zien dat er nog geen voetballers zijn overleden aan dit virus en allemaal vrij snel weer op het trainingsveld staan wanneer ze weer mogen. Geeft toch het idee dat het voor fitte mensen een zware griep is op wat uitzonderingen nagelaten.

30 september 2020 om 09:28

Corona is toch echt wel zwaarder dan de griep hoor. Dit kun je duidelijk zien aan de sterftecijfer bij CBS die 2,5 keer zo hoog is als normaal toen in maart/april.

Zal er hoogstwaarschijnlijk geen last van ondervinden, laat staan er ziek van worden.. Zoals bijna elke (top)sporter. Dus gewoon thuis zijn conditie wat onderhouden en hij kan binnenkort weer gewoon meedoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren