Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teun Koopmeiners schittert voor Atalanta met dubbelslag tegen Juventus

Laatste update:

Juventus en Atalanta hebben elkaar na een zeer interessante wedstrijd in evenwicht gehouden: 2-2. Teun Koopmeiners was uiterst belangrijk voor Atalanta met twee treffers. De Oranje-international zette de bezoekers op voorsprong met een fraai schot uit een ingestudeerde vrije trap. Vlak voor tijd prikte hij behendig binnen. Tussendoor scoorden Andrea Cambiaso en Arkadiusz Milik voor Juventus, dat de tweede plaats na deze speelronde moet afstaan aan AC Milan. Atalanta pakt een belangrijk punt in de strijd om plek vier.

Bij Juventus ontbrak Dusan Vlahovic wegens een schorsing, waardoor Milik de kans kreeg in de basisopstelling. De Pool kreeg de voorkeur boven onder meer Kenan Yildiz. Bij Atalanta moest Marten de Roon het doen met een reserverol, evenals Mitchel Bakker. Koopmeiners startte wel.

Het was Juventus dat voor het eerste grote gevaar van de wedstrijd zorgde. Fabio Miretti dacht de score te openen met een kopbal, ware het niet dat Atalanta-doelman Marco Carnesecchi een prima antwoord in huis had. Atalanta probeerde vooral uit de counter toe te slaan, terwijl Juventus moeite had om de defensie van de bezoekers te kraken.

Atalanta kwam tegen de verhouding in op voorsprong uit een vrije trap. Een schot ineens lag voor de hand, maar Mario Pasalic verraste met een breedtepass op Koopmeiners. Die aarzelde niet en knalde prachtig binnen: 0-1. Het was alweer het zevende uitdoelpunt voor Koopmeiners dit seizoen.

Na rust moest Juventus komen en meermaals kwam het dicht bij de gelijkmaker. Milik zag zijn schot door het midden gekeerd worden door Carnesecchi, waarna de rebound voor de voeten van Federico Chiesa belandde. De Italiaan zag zijn inzet eveneens gekeerd worden door Carnesecchi.

Aan de andere kant had Koopmeiners een prima pass in huis op Gianluca Scamacca. De ex-PSV'er stuitte echter op Wojciech Szczesny. Een cruciale redding van de doelman, die Cambiaso even later gelijk zag maken. De middenvelder prikte binnen na een slim steekpassje van Weston McKennie: 1-1.

Juventus kreeg vleugels van die treffer en kwam twintig minuten voor tijd op voorsprong. Opnieuw speelde McKennie een belangrijke rol. De Amerikaan legde met zijn borst terug op Milik, wiens harde schot Carnesecchi te machtig was: 2-1.

Lang kon Juventus echter niet genieten van de voorsprong. Koopmeiners sprintte de zestien in en werd prima aangespeeld door Berat Djimsiti. De Oranje-international verschalkte Szczesny voor de tweede maal door onder de Pool door raak te schieten: 2-2. Beide ploegen werden in het restant nog dreigend, maar gescoord zou er niet meer worden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een bizar mooie goal van Koopmeiners en dikke credits voor Gasprini want dit was duidelijk ingestudeerd en vraag me af waarom dit niet vaker op deze manier wordt gedaan. Alles en iedereen let natuurlijk op de vrije trap en ontstaat er een enorm gat aan de rechtkant van het doel.
Maar die trap ook; ingehouden schot, geen kracht maar 90 procent op gevoel, poh.

10 maart 2024 om 20:05

Teuntje is niet meer te houden voor Atalanta, ik hoop dat-ie voor de Serie A behouden wordt.

Hopelijk heeft ook Koeman gekeken en stelt hij Koopmeiners niet meer op als controleur maar achter de spitsen.

10 maart 2024 om 20:35

Maar wat doe je met Simons die ook op 10 uitblinkt bij Leipzig, en Reijnders? Wie Koeman ook kiest, er gaan een hoop mensen klagen…

10 maart 2024 om 22:17

Spelen met een ruit. Frenkie op 6. Daarvoor Reijnders en Koopmeiners en Simons op 10. Hoewel Simons wel mag banken. Draait in Oranje gewoon nog niet.

11 maart 2024 om 02:57

Koopmeiners draait in Oranje wel wil je zeggen…. Koopmeiners is in Oranje slechter dan Simons.

Goeie goals, slecht voor mijn toto!

Er zouden scouts van United hebben gezeten. Die hebben kunnen genieten van Koopmeiners.

Grote meneer inmiddels in Italië. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt, dat hij een mooie stap gaat maken deze zomer lijkt me niet meer dan logisch

Er zijn hier best veel mensen die altijd lacherig doen over Koopmeiners...maar hij doet het echt fantastisch in Italië

10 maart 2024 om 21:01

Wie dan?

11 maart 2024 om 08:43

Ja dat komt omdat meneer Koeman hem ook niet goed gebruikt.
Hij moet maar even contact opnemen met Gasperini die legt het hem precies uit.

Helaas hetzelfde rideltje. Je komt op 2-1 voor omdat Atalanta het even zoek is. En je moet dan doordrukken zodat je ze vast blijft zetten. Maar het team blijft achteruit lopen vanaf de voorsprong. En dan krijg je zo'n slecht verdedigde tegengoal tegen.

Wissels wederom drama. Alex Sandro erin zetten terwijl je gelijk staat is een wonder. Geen idee waarom je moet wisselen omdat Hateboer erin komt. Nicolussi komt erin, hij is een controleur. En dan zet je hem op linksmid om als box to box te spelen.

Je kan met deze selectie nu makkelijk 433 spelen. Komen Chiesa en Yildiz beter tot hun recht.
En vind Mckennie goed als hij vanaf de flanken komt. Ook al had hij vandaag wel een goede 2e helft. Hij heeft een mooie cross vanaf de zijkanten en met zijn conditie kan hij de gehele flank bestrijken.

Tek
KcKennie
Gatti
Danilo
Cambiaso
Alcaraz
Nicolussi
Locatelli
Chiesa
Vlahovic
Yildiz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren