Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tete schrok zich kapot na belletje: ‘Hij heeft voor zijn leven gevochten’

Laatste update:

De oefeninterlands van het Nederlands elftal zorgen bij Kenny Tete voor wat afleiding. De vader van de verdediger, een bekende verschijning in Amsterdam, kreeg enkele weken geleden een beroerte. “Gelukkig gaat het nu al iets beter, maar Miguel heeft voor zijn leven gevochten en vecht nu voor zijn herstel”, zo vertelt Tete vrijdag in De Telegraaf.

/

Tete heeft er niet over gepeinsd om zich af te melden bij het Nederlands elftal. Enerzijds omdat de uitnodiging betekent dat bondscoach Danny Blind vertrouwen in hem heeft. “En ik weet dat mijn aanwezigheid hier een boost is voor papa”, doelt Tete in het dagblad op de markante portier van coffeeshop The Bulldog op het Leidseplein.

Tete schrok zich kapot toen hij hoorde dat zijn vader een beroerte had gekregen. “Je verwacht het gewoon niet bij zo’n beer van een vent. Ik had hem de dag daarvoor nog aan de lijn gehad en toen was er niks aan de hand. Het geeft maar weer aan dat je lichaam iets heel bijzonders is. Gezondheid blijkt helaas niet vanzelfsprekend.” Tete weet niet hoe de toekomst van zijn vader eruitziet. “Het is moeilijk te zeggen of hij volledig herstelt. Hij moet gewoon vechten en zorgen dat hij er weer helemaal bovenop komt. Hij is ook een vechter. “

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijk nieuws om te horen.
Heel veel sterkte en herstel voor je vader.
Dit soort nieuws gun je niemand toe,
Goodluck Kenny.

Heftig hoor. Veel sterkte voor Kenny!

Erg man. Beterschap en veel sterkte jonge

Zo zien jullie maar. Het leven is echt veelste kort en als er mensen zijn van wie jullie heel veel houden laat dat vaker horen het liefst elke dag, voor je het weet is die persoon er niet meer.

Liep eer gister nog langs de Bulldog en zag zijn vader inderdaad niet staan! Moest er wel even aan denken.

Dit wens je niemand toe, hopelijk hersteld hij voorspoedig. Vind het een prachtig gebaar dat Kenny vrij van Oranje neemt om bij zijn pa te zijn!

27 mei 2016 om 09:51

Hij zit nu juist wel bij Oranje, voor afleiding

27 mei 2016 om 10:39

Dan heb ik het compleet verkeerd begrepen, dacht dat hij juist niet was gegaan!
Zie nu dat ik het verkeerd heb gelezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren