Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terugkeer Van Persie in De Kuip lijkt utopie: ‘Je moet het nooit geloven’

Laatste update:

Cor Pot ziet Robin van Persie in de zomer niet terugkeren naar Feyenoord. Maandag berichtten Türkiye en Fanatik over de wens van RVP om Fenerbahçe te verlaten voor zijn ex-werkgever, maar Pot gelooft er niets van. "Hij blijft volgens mij gewoon daar", verzekert de assistent-trainer van de Turkse topclub in gesprek met RTV Rijnmond.

"Je moet nooit geloven wat de Turkse media over Van Persie schrijven", doceert de rechterhand van Dick Advocaat. Pot denkt wel dat Van Persie het niveau nog makkelijk aankan. Hij noemt zijn landgenoot 'veruit de beste speler' van Fenerbahçe. "Maar heeft regelmatig lichte pijntjes. Hij doet er alles aan om fit te zijn en laat zelfs mensen uit Nederland overkomen om hem daarbij te helpen."

Van Persie, 33 jaar, speelt sinds 2015 voor de grootmacht uit Aziatisch Istanbul. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 16 doelpunten in 31 duels; deze jaargang staat Van Persie na 18 wedstrijden op 6 treffers. Zijn contract loopt door tot medio 2018. Indien het tot een transfer komt, moet Feyenoord dus een afkoopsom betalen. Bovendien zal Van Persie qua salaris flink moeten inleveren.

'Robin van Persie is veruit de beste speler van Fenerbahçe'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 maart 2017 om 22:37

Ja precies! Geweldige voetballer. Ik mis echt een type Van Persie die er aankomt. Jammer dat hij zo snel achteruit gaat.

Vind hem, als hij speelt, nog steeds een van de beste spitsen van Turkije. Hij kan nog steeds mee met grote clubs alleen zijn er bij Fener 2 problemen.

1. Hij is bijna nooit fit
2. De ballen van achteruit zijn echt om te janken

Als Van Persie nu naar een Bayern gaat waar wordt gevoetbald zie ik hem zeker schitteren.

24 maart 2017 om 22:55

In de wedstrijden dat hij fit is zou hij dat zeker kunnen. Maarja, dat is je eerste punt al haha. Maar hij is zo'n speler die gezegend is met een gouden talent zoals ook Henry, Bergkamp en dergelijken dat waren. Geen jongens die het van fysieke aspecten moesten hebben en dus standaard slechter worden naar mate van tijd. Zulke jongen kunnen altijd schitteren, waar dan ook en mits fit.

24 maart 2017 om 22:56

En ja, wij snappen ook wel dat hij dus bij Bayern niet iedere week meer mee zou kunnen gezien z'n fysieke gesteldheid maar aan z'n voetballende vermogen zal het niet liggen. Voordat mensen ons komen uitlachen, haha.

Hij heeft amper de kracht om te blijven staan, in de wedstrijden die hij uberhaupt speelt. Ik hoop zelf op een hoog Chinees bod.

Mocht Feyenoord kampioen worden zou t wel heel mooi zijn natuurlijk.. brengt een karrevracht aan ervaring..

Ik zou het mooi vinden om hem weer te zien spelen in de Eredivisie.
Hij zal zal, indien fit is, veruit de beste speler van de Eredivisie zijn.

Van persie word vaak als moeilijke jongen bestempeld, maar ik denk dat hij voor de jonge talenten ook een groot voorbeeld kan zijn. Heeft alles meegemaakt en is toch enige tijd een van de beste spelers van de wereld geweest. Ook oogt hij de laatste jaren een stuk volwassener en is ook echt een liefhebber. Ik zie hem niet heel snel naar een land als China gaan. Maarja voor het juiste bedrag is iedereen te paaien natuurlijk.

Dit zou ik echt een goede zet vinden van Feyenoord. Dan kun je ten eerste die irritante en matige kramer wegdoen en heb je gewoon 2 goede spitsen. En wat ook leuk meegenomen is dat is het feit Jorgenson en Van Persie op meerdere posities kunnen spelen. Als je hem voor weinig binnen kan halen moet je het zeker proberen. Of er moet een hele goede spits in de jeugd lopen die ik niet ken.

Ik vind van Persie ook nog steeds va grote klasse, maar hoor af en toe geluiden van Fener fans dat hij echt al maanden niks presteert op het veld (ook al prikt ie af en toe een doelpuntje binnen). Kan iemand mij vertellen hoe zijn veldspel is geweest in de laatste paar wedstrijden die hij gespeeld heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren