Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry wijst: ‘Maar eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen’

Laatste update:
/

John Terry won in het seizoen 2004/05 zijn eerste landstitel ooit met Chelsea en prolongeerde die het seizoen erop. In het seizoen 2009/10 volgde nummer drie en dit seizoen werd nummer vier ook een feit voor de robuuste verdediger. Als één van de weinigen kan Big John T. een serieuze en eerlijke vergelijking trekken tussen de huidige selectie en die van tien jaar geleden. Het Chelsea van nu is in zijn ogen sterker.

“Als je kijkt naar de groep uit 2004/05 en 2005/06, waren dat spelers die echt op hun piek zaten”, blikt Terry terug in gesprek met talkSPORT. “Als ik terugdenk aan de namen van toen, hebben we destijds geweldige doelen neergezet voor de generatie van nu. Het huidige team heeft die doelen weten te behalen. Kijkend naar de huidige spelersgroep, denk ik dat we méér kunnen bereiken dan de spelersgroep van toen. De potentie daartoe is in elk geval aanwezig.”

/

“Ook als ik weg ben, zal deze groep nog enorm kunnen presteren”, zegt de 34-jarige stopper, die sowieso nog een seizoen doorgaat in Londen. “Maar het zijn niet alleen de spelers die het dit seizoen zo goed gedaan hebben. Er lopen zo veel jonge gasten rond, die door kunnen breken in dit elftal. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Het is moeilijker dan ooit voor ze om het echt te redden, want je krijgt geen vijf wedstrijden de tijd meer om je draai te vinden. De beloningen zijn daarentegen groter dan ze ooit geweest zijn.”

Terry miste dit seizoen niet één wedstrijd en hoefde zelfs geen minuut te laten schieten: een unicum voor een veldspeler en dat met zijn leeftijd. De routinier staat te popelen om aan het seizoen 2015/16 te beginnen. “Ik zou heel erg graag hier mijn loopbaan beëindigen. Misschien komt er een tijd, dat ik in de Verenigde Staten ga spelen, ofzo. Het ligt er maar net aan wat het beste is voor mijn gezin, op dat moment. Maar ik hoop nog een paar jaar mee te kunnen. Ik heb altijd gedacht: ik kan vast wel tot mijn 35ste door. En daar ben ik nu dichtbij.”

Vond jij John Terry sterk spelen, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, persoonlijk vond het team van toen beter, al zal dat vooral komen door nostalgische gevoelens. Maar wat Terry zegt klopt helemaal, er zitten zoveel talentvolle spelers in deze groep. Spelers als Courtois, Hazard, Oscar en Zouma kunnen zich echt nog veel verder ontwikkelen. Maar wat een speler is Terry zeg, op zo'n leeftijd geen minuut missen van en ook nog eens elke wedstrijd vol overgave spelen. Wat anderen ook vinden, voor mij blijft het een held.

27 mei 2015 om 00:21

Momenteel is het team van vroeger inderdaad beter, met afstand zelfs vind ik. Maar dit team heeft ook enorm veel potentie om op dat niveau te komen.

27 mei 2015 om 02:54

Nostalgie speelt zeker een rol. Is lastig om te bepalen. Andere tijden en concurrentie is anders etc. Het is lastig om teams van toen met nu te vergelijken. Ik denk dat de de 05/06 team sterker is. In Anfield 1-4, kampioenswedstrijd tegen United 3-0 etc. Dit zijn dingen die je nooit gaat vergeten terwijl ik de topwedstrijden tegenwoordig erg matig vind ondanks dat we geen een hebben verloren.



De verdediging duo Terry-Carvalho was de onbetwiste nummer 1. Costa is dit seizoen met zijn doelpunten beter dan de spitsen van toen. Joe Cole was fenomenaal, een beetje onderschat in mijn ogen terwijl we tegenwoordig Hazard hebben.

Middenveld, lastig. Essien, Makelele, Lampard in zijn prime etc was zeker weten ijzersterk. Terwijl Matic, Fabregas en Oscar dit (vooral) eerst seizoenhelft sterk waren (daarna vooral Oscar en mindere mate Cesc tegenvallend.

PL schijnt sterker te zijn geworden, maar ik weet het zo niet. Je had geen City destijds, maar een veel sterkere Arsenal, United en Liverpool dan tegenwoordig. De teams daarna zijn altijd al sterk geweest in Engeland. De subtop is wel breeder.

Maar zoals gezegd overal ga ik toch voor de Chelsea van 06. In potentie kan deze selectie zeker veel sterker worden. Er zijn een aant spelers die meer in huis hebben en nog niet zijn door ontwikkeld.

27 mei 2015 om 03:03

Edit:

Ik vergeleek maar twee, maar de Chelsea van Ancelotti was voor mij no doubt de sterkste ooit. Deco, Ballack, Lampard, Essien, Drogba, Terry, Carvalho, Ashley Cole, Cech etc allemaal in hun prime godsamme.

Dat seizoen werden zowel United, Liverpool & Arsenal allemaal thuis en uit verslagen. Hoogste goal scoring. Teams werden kapot gevoetbalt met hoge cijfers. Kampioenswedstrijd 8-0. Wat een team was dat die in mijn ogen te weinig credits krijgt. Men heeft het vaak over de teams van Mourinho. Maar die van Ancelotti vond ik op elke gebied spectaculairder.

Het enige wat dat team miste was een Hazard in plaats van Anelka en Willian in plaats van Kalou. Al stegen Kalou en Anelka dat seizoen ook boven zichzelf uit.

27 mei 2015 om 03:05

Hazard in plaats van Malouda*.

Malouda speelde een sterk seizoen, maar zet Hazard in zo een aanvallende team als toen en je krijgt orgasme.

Waar ik twee jaar geleden nog dacht dat ie misschien beter kon stoppen is ie juist nog beter geworden dan daar voor. Echt een topper en ik hoop dat hij in deze vorm nog meerdere jaren te bezichtigen is op de engelse velden. Voor mij dit jaar de beste verdediger van de wereld, puur in verdedigend opzicht en niet gelet op het voetballend gedeelte.

27 mei 2015 om 05:13

Ja dat klopt , maar wij dan bedoel ik de trainers vinden dat verdedigers ook horen mee te voetballen maar dit is gewoon een echte verdediger en die hebben wij in Nederland niet want verdedigen is bij ons een vies woord nou ik zou willen dat wij bij Ajax zo'n verdediger hadden dat scheelt zeker 10 tot 15 punten hoor , gewoon de bal afpakken en inleveren bij degene die er wel wat mee kunnen dat heet het benutten van de kwaliteit van de speler , kunnen de trainers hier nog van leren .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren