Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry springt in de bres: ‘We moeten meer respect tonen, hij is een legende’

Laatste update:

Wayne Rooney is niet langer onaantastbaar bij Manchester United en ook bij de nationale ploeg van Engeland is hij zijn plek kwijt. Interim-bondscoach Gareth Southgate heeft al laten weten dat Rooney dinsdagavond niet start tegen Slovenië. Via de sociale media klonk gejuich, tot afgrijzen van John Terry.

/

De mandekker van Chelsea neemt het op voor Rooney, die jarenlang zijn ploeggenoot was bij the Three Lions. “De topscorer aller tijden van Engeland. Binnenkort de recordinternational. Een van de beste spelers die ik ooit heb gezien. Een man die alles heeft gegeven voor Engeland”, schrijft Terry op Instagram.

“Hij is een legende bij Everton, Manchester United, Engeland en op het wereldtoneel. We moeten allemaal meer respect tonen voor deze geweldige speler en man. Laten we allemaal achter Wayne en de nationale ploeg gaan staan”, aldus Terry.

Wayne Rooney is nog goed genoeg voor Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Legende of niet, je wordt beoordeelt op je kwaliteiten. Aan je legendestatus heb je niks op het veld.

11 oktober 2016 om 11:09

Daarbuiten hoor je er wel wat aan te hebben. Die jongen heeft toch heel wat gepresteerd voor land en club. Dan hoor je niet respectloos door de supporters behandeld te worden.

Altijd maar elkaar het hoofd boven water houden. Gênant. Rooney heeft een goede carrière gehad, meer niet. 1x een omhaal tegen een stadsgenoot kan ik me heugen. Verder niet bijzonder aan de bal en zo gezegd een ''breedte voetballer''. Hij verdient helemaal niks. Het enige wat hij verdient is te veel geld iedere week. Totale verbijstering als ik mensen over Rooney hoor praten alsof het een Bergkamp, Iniesta, of wat dan ook is. Nonsense.

11 oktober 2016 om 10:54

Dan raad ik je toch eens aan om wat filmpjes te kijken van Rooney zijn beginjaren bij United. Man man man wat was hij goed! Snel, schoot alles kiezelhard binnen de palen, goede loopacties en scoorde aan de lopende band. Op dat moment behoorde hij tot de wereldtop in mijn ogen! Laatste jaren is het echter snel bergafwaarts gegaan met deze jongen.. Mede daarom vergeten veel mensen hoe goed hij was. Natuurlijk wel terecht dat hij nu niet meer in de basis staat want hij voegt ook vrij weinig meer toe.

11 oktober 2016 om 11:13

Weinig verstand heb je er van, als je Rooney een voetballer voor de breedte noemt. Was in zijn hoogtijdagen gewoon een van de besten van de wereld. Kan me herinneren dat hij ook nog een keer in het Wereldelftal van het Jaar heeft gestaan. Toch niet verkeerd, als je een breedtespeler bent. Of wat dacht je van die Champions League en vijf keer de Premier League? Heeft ie toch aardig voor elkaar, als breedtevoetballer. Of wat dacht je dan van die 245 goals voor United? Pfoe, dat zie je toch niet iedere breedtevoetballer doen. Maar he, jij komt er wel. Vooral in jezelf blijven geloven Reusxi.

11 oktober 2016 om 13:38

Je begrijpt me verkeerd. Breedte voetballer is een speler die niet vooruit voetbalt, maar enkel van links naar rechts. Valt me erg op aan zijn spel. Sporadisch direct naar voren.

11 oktober 2016 om 14:30

Hij is altijd een van de meest aanvallend ingestelde spelers van United geweest. Denk je dat Ferguson zoveel vertrouwen in hem had omdat hij altijd voorspelbaar gespeeld heeft?

11 oktober 2016 om 11:42

Wat een grappenmaker ben jij zeg breedte voetballer ja dat zal wel maar was toch echt jaren lang een van de beste , maar veel kijk heb je er niet op in mijn ogen volgens mij weet je niet eens of er lucht of zand in een bal zit ,

11 oktober 2016 om 11:52

Bergkamp in het rijtje zetten met Iniesta is anders ook wel lachwekkend.

15 prijzen waaronder de CL en 245 goals in de Bpl. Moet je toch wel een aardige voor kunnen ballen llijkt me zo.

Trouwens wel knap dat ie zo vaak scoorde met al die breedte balletjes😜

Wel met je eens dat het een beetje treurig wordt, als iedereen je gaat verdedigen omdat je zo.n goede voetballer geweest ben. Eigenlijk zeggen ze dus dat je dat nu niet meer bent, heel pijnlijk

11 oktober 2016 om 13:39

Ik heb het over speelstijl. Niet over gewonnen prijzen.

Dat hij (soms) moet banken moet niet zo'n probleem zijn. Maar hem met de grond gelijk maken omdat hij er niks van kan volgens sommige gaat wat te ver. Als iemand deze statistieken kan overleggen moet je daar gewoon respect voor hebben. Maar een opstelling maken is net een puzzel. En Rooney is gewoon een lastig te plaatsen speler. Hij is geen wereldspits meer en als middenvelder kan het ook zijn dat je liever andere types erbij hebt die andere kwaliteiten hebben. Ik snap wel dat hij momenteel gepasseerd word. Al houden trainers vaak wel van die hard werkende types die het spel aanjagen, veel meters maken maar niet de creatiefste spelers zijn. Klaassen bv.

Rooney een legende. Ik zou zeggen nee. Voor de club is hij dat niet aamgezien hij voor meer geld boj een directe concurent ging slijmen. Bij engeland heeft hij nooit goed gepresteerd. In 2006 was hij mede verantwoordelijk voor de uitschakeling d.m.v een rode kaart. In 2012 liet hij zijn directe tegenstander (pirlo) de hele tijd lopen.

11 oktober 2016 om 11:39

Laat de fans van Man-united zelf bepalen of Rooney een legende is. Zoon 248 goals + voor de club gemaakt en zijn prime was in de periode dat de Barclays premier league de sterkste league was. England player of the year vier keer gewonnen, meerdere keren de landstitel en ook nog de CL gewonnen. Je zegt ook dat hij bij england nooit gepresteerd heeft? 117wedstrijden en 50+ scoren is na genoeg 1 op 2 lopen en dat is knap. Rooney is nu aan het afbouwen, klopt. Maar deze man verdient genoeg respect want in zijn toptijd was het 1 van de beste spitsen en dan hebben we het niet over 1 of 2 seizoenen maar van 2009 tot 2014 was het gewoon wereldklasse.

Terry heeft geljk, Rooney vediendt respect, echt een goede speler, misschien is ie nu niet meer goed genoeg, maar we hebben toch ook van hem genoten.
Respect voor Rooney, voor van Gaal, voor Sneijder, voor van Persie allemaal mensen die voetbalplezier gebracht hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren