Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag ziet uitgefloten Maguire blunderen én belangrijk zijn bij gelijkmaker

Laatste update:

Manchester United heeft in het Aviva Stadium in Dublin op het nippertje een oefennederlaag tegen Athletic Club weten te voorkomen. De ploeg van manager Erik ten Hag begon aardig aan het duel in Ierland, maar een fout van Harry Maguire leidde de openingstreffer van Nico Williams in. Maguire, die eerder deze zomer te horen kreeg dat Bruno Fernandes de nieuwe eerste aanvoerder is, werd daarop uitgefloten. In minuut 93 maakte Facundo Pellistri er alsnog 1-1 van, uitgerekend op aangeven van Maguire.

Ten Hag koos op papier zeker niet voor zijn sterkste opstelling. Zo verdedigde Tom Heaton het doel en werd de verdediging gevormd door Aaron Wan-Bissaka, Maguire, Victor Lindelöf en Álvaro Fernández. Daniel Gore en Christian Eriksen vormden het blok op het middenveld, terwijl Donny van de Beek achter spits Jadon Sancho stond. De rechterflank werd bezet door Pellistri, terwijl Omari Forson op de linkervleugel stond. Ten opzichte van het oefenduel van zaterdag tegen RC Lens (3-1 zege) ontbraken namen als André Onana, Marcus Rashford, Antony, Casemiro en Bruno Fernandes in de wedstrijdselectie. Athletic Club begon ogenschijnlijk wél in zijn sterkste opstelling. Onder meer Spaans internationals Unai Simón en Nico Williams startten, net als Iñaki Williams.

United begon sterk aan de wedstrijd. Zo vond Pellistri zichzelf terug in dreigende positie, maar zag hij de ongedekte Forson over het hoofd. Sancho liep een minuut later vrij op Simón af, die knap wist te redden. Bij United vielen met name Pellistri, Gore en Forson positief op. De eerste echte mogelijkheid van Athletic Club kwam op naam van Iñigo Ruiz. De middenvelder schoot vanaf randje zestien over. Na een half uur spelen was het wel raak voor de Basken. Maguire wist zich geen raad met de bal en leverde zomaar in. Oihan Sancet nam over en bereikte de diepgaande Nico Williams, die Heaton het nakijken gaf met een stiftje: 0-1. Maguire werd daarop uitgeloften door de United-fans in het Aviva Stadium. In het laatste kwartier voor rust slaagden the Mancunians er niet in de achterstand te herstellen.

Vlak na rust probeerde Gore het met een schot (redding Simón), terwijl Pellistri naast kopte. Ruiz kreeg andermaal een schietkans vanaf randje zestien, maar ook dit keer vloog zijn poging over. Athletic kwam in minuut 66 in de problemen. Aitor Paredes kreeg rood te zien nadat hij de doorgebroken Hannibal Mejbri neerhaalde. Uit de daaropvolgende vrije trap kwam Eriksen dicht bij de gelijkmaker, maar zijn poging belandde net over het Baskische doel. Net als de Deen zag ook Mejbri zijn poging, uit een volley, net over gaan. Maguire leek zijn fout bij de openingstreffer vijf minuten voor tijd goed te maken, door de bal keurig terug in de zestien te brengen. Een teamgenoot werd echter niet bereikt. In minuut 93 kwam de gelijkmaker er alsnog. Maguire kopte uitstekend terug op Pellistri, die de verre hoek vond: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maguire is gewoon het niveau van spelers wat United op dit moment heeft, echte topspelers komen niet meer. United is gewoon een topclub die de trein naar vernieuwing gemist heeft en nu hopeloos achter de feiten aanloopt. En met het geld wat in Engeland is op dit moment zie ik het nog jaren duren eer Manchester terug rood zal worden.

6 augustus 2023 om 19:15

Weet niet voor jouw, maar stond letterlijk een B team/reserves op het veld. & weet ook niet of je de wedstrijd hebt gezien, maar nergens lees ik over de positieve punten, want op die ene fout na speelde Maguire gewoon solide! Al moet die man heel snel verkocht worden.
On: Pellistri speelde echt geweldig! Die liep beiden flanken te domineren met zijn dribbels! Die moet echt niet verhuurd worden.
United reserve speelde solide, maar het probleem is & blijft scorend vermogen. Is toch zorgwekkende issue!

6 augustus 2023 om 19:40

Die moet wel verhuurd worden; en snel ook!
Ten Hag kent wel een clubje waar die die elke pot kan starten

6 augustus 2023 om 23:36

Derde plaats in Engeland is tegenwoordig hopeloos. Je kent veel van voetbal.

Zonde voor Fc Twente dat Pellistri die gelijkmaker maakt.
Dan heb je al 10x meer als wat er nu voorin staat.

Toch een vreemd fenomeen. Elk van die 51.000 fans kan veel en veel slechter voetballen dan Maguire en zou z’n moeder verkopen voor het leiden van zo’n leven, maar toch uitfluiten wanneer iemand fouten maakt (ondanks dat ie z’n best gewoon doet). Ik snap de frustratie, maar je kunt je afvragen wat voor toegevoegde waarde je supporterschap heeft wanneer je alleen juicht voor succesvolle spelers/tijden.

6 augustus 2023 om 19:18

"en zou z’n moeder verkopen voor het leiden van zo’n leven"

Nee hoor, ik en velen met mij hebben geen enkele ambitie om profvoetballer te zijn..

6 augustus 2023 om 20:03

Zat je in het stadion?

6 augustus 2023 om 22:44

Ik vind dat uitfluiten zeker mag en moet kunnen. Dat is vorm van communicatie en die moet en mag er zijn. Schelden en racistische onzin roepen ben ik absoluut op tegen. Dus wat supporters hier doen is gewoon prima en correct.

6 augustus 2023 om 23:32

Zo laten ze merken dat ze hem écht weg willen hebben. Zolang het niet beledigend is of schelden, moet t kunnen toch? Die mensen betalen ongelofelijk veel geld voor hun seizoenskaarten, dan willen ze minimaal zien dat de knooiers uit de selectie niet spelen.

7 augustus 2023 om 12:07

Maguire maakt niet een keer een fout. Hij maakt complete blunders die zelfs op kelderklasse niveau zo worden afgestraft.

Het is blunder na blunder. En dan niet een ongelukkig moment, maar hij maakt het volledig verkeerde keuzes. Staat positioneel vaak verkeerd te dekken, wil indribbelen onder druk, gaat een actie maken tegen een spits terwijl bij balverlies de weg naar het doel volledig open ligt, wil buitenkant voet een passing geven etc etc etc.

Hij maakt echt blunders en dat kost Manutd vaak gewoon hele kostbare punten. Hij is een zwakke en onbetrouwbare schakel in je defensie. Klinkt hard, maar je ziet het bijna wekelijkse gebeuren.
Wellicht kan hij niet met de druk om gaan? In Engels elftal speelt hij iets beter, maar het gewoon zijn prijskaartje dat hem in de weg zit.

Wat een kansloze losers. Hun eigen speler uitfluiten, dat zal hem nog meer fouten doen maken

6 augustus 2023 om 19:32

Alleen zijn eerste balcontact na het doelpunt. Daarna ging bijna het hele station juist expres juichen als hij aan de bal kwam viel mij juist op.

6 augustus 2023 om 22:45

Ik kopieer en plak mijn reactie van hierboven ook bij jou.

Ik vind dat uitfluiten zeker mag en moet kunnen. Dat is vorm van communicatie en die moet en mag er zijn. Schelden en racistische onzin roepen ben ik absoluut op tegen. Dus wat supporters hier doen is gewoon prima en correct.

Vraagje, weet iemand of Malacia geblesseerd is? Want hij heeft nog geen minuut gemaakt, sterker nog zat nog geen enkele keer bij de selectie tijdens de oefenwedstrijden. Of is er meer aan de hand?

6 augustus 2023 om 19:48

Heeft helaas de tour in de US al moeten verlaten, is al vroeg in de voorbereiding geblesseerd geraakt.

Hadden m gewoon moeten verkopen voor die 20 miljoen, je verlies pakken en door, en leren van je fouten! Niet meer zoveel geld voor een engelse speler neer tellen, t grote gros is t niet waard, zonder hem verspeel je minder punten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren