Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag tot medio 2020 in Galgenwaard, Van Schaik kondigt afscheid aan

Laatste update:

Erik ten Hag blijft de komende jaren verbonden aan FC Utrecht. Tijdens de nieuwsjaarsreceptie liet de club dinsdag weten dat de trainer zijn aflopende contract gaat verlengen tot de zomer van 2020. Wilco van Schaik maakte juiste zijn vertrek bekend: de algemeen directeur neemt na het lopende seizoen afscheid van De Galgenwaard.

/

Ten Hag werd in de zomer van 2015 aangesteld als opvolger van Rob Alflen. In zijn eerste jaar reikte Utrecht tot de bekerfinale en eindigde men als vijfde in de Eredivisie. Dit seizoen staat de ploeg van Ten Hag op de zesde plek. De oefenmeester voelt zich 'zeer prettig' en ziet nog veel uitdagingen bij Utrecht. "Er zijn nog zoveel kansen en mogelijkheden om deze selectie, maar ook de opkomende jeugdtalenten, verder door te ontwikkelen."

Directeur Van Schaik vindt de tijd juist rijp om te vertrekken. Zijn dienstverband begon in 2011, toen Utrecht in financieel zwaar weer verkeerde. Mede door de transfers van Timo Letschert (Sassuolo) en Bart Ramselaar (PSV) lijkt de club dit seizoen voor het eerst in lange tijd weer zwarte cijfers te schrijven. "Ik voel zelf aan dat dit het moment is voor mij om deze beslissing te nemen. We hebben grote stappen gemaakt de afgelopen jaren. Het vertrouwen in de club is terug en er is rust gekomen", aldus Van Schaik.

Eindigt FC Utrecht dit seizoen opnieuw in de top vijf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Schaik heeft veel haat over zich heen gekregen, omdat elk jaar een dragende speler verkocht werd, ondanks beloftes dat er niemand meer zou vertrekken.

Toch vind ik dat hij de afgelopen jaren ook veel goede dingen heeft gedaan. O.a. het terugschroeven van de jarenlange verliezen en het aanstellen (en verlengen) van het contract van ten Hag.

Ben benieuwd wie nu Algemeen Directeur gaat worden bij Utrecht. Zelf denk ik een goede bekende van van Seumeren.

10 januari 2017 om 21:00

Van Schaik heeft zeker goede dingen gedaan, maar Utrecht draait nog steeds structureel verlies. Het kan niet zo zijn dat je alleen zwarte cijfers kan schrijven als je een speler voor een leuke bedrag kan verkopen. Verlies is dit jaar weer 4.9 miljoen euro. Wat ik niet echt begrijp. Er zijn namelijk aardig wat bezuinigen doorgevoerd. Om die reden ben ik niet echt rouwig om dat hij vertrekt.

10 januari 2017 om 21:37

Los van de bezuinigingen, zijn er ook de nodige investeringen gedaan op voorspraak van Ten Hag. Denk hierbij aan Zoudenbalch en de jeugdopleiding. Die investeringen hebben het nodige gekost en er voor gezorgd dat de verliezen hoger zijn uitgevallen.

Ontzettend blij met het nieuws dat Erik ten Hag tot 2020 zijn contract gaat verlengen. Ik vind zijn manier van praten en arrogante houding niet altijd even leuk, maar heeft er wel mede voor gezorgd dat onze club in de lift zit.

Spelers worden aanzienlijk beter, ons huidige systeem is erg leuk en tegenstanders weten vaak niet wat ze ermee moeten. We spelen herkenbaar voetbal en hij geeft de jeugd de kans.

Tevreden dat we nu een trainer en TD hebben die vanaf nu ook met zekerheid bezig is voor de lange termijn. Dat is altijd rustgevend.

Dat Wilco weggaat ben ik niet per definitie rouwig om. Hij heeft absoluut goede dingen gedaan en daarvoor ben ik hem uiteraard dankbaar, maar hij heeft ook teveel gelogen en vreemde keuzes gemaakt. Ik denk dat zijn opvolger genoeg mogelijkheden heeft om het beter dan hij te doen al blijft dat afwachten.

We zijn trouwens op de Twente-tour, zal dat betekenen dat we binnenkort Fred Rutten weer aan het werk gaan zien? Of zal er intern iemand worden doorgeschoven?

Mooi dat Ten Hag zijn contract heeft verlengd. In interviews komt hij misschien niet al te best over, maar op voetbalgebied heeft hij aardig wat structuur aangebracht. Bovendien een van de weinige trainers in Nederland die meerdere tactieken met succes kan hanteren.

Top dat hij blijft, rust bij club is een vereiste....!! En z'n tv-optreden boeit mij niets, als hij maar resultaten binnenhaalt.

Ik denk dat ten Hag in de eredivisie te beste trainer is qua tactische spelopvattingen. Hoop deze trainer ooit een keer bij een grotere club te zien.
van Schaik heeft goed werk verricht bij fc Utrecht, gaat weg op een mooi moment, en laat een net bedrijf achter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren