Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag komt voor linksbackpositie uit bij speler met verleden in Eredivisie’

Laatste update:

Erik ten Hag haalde als manager van Manchester United al de nodige spelers met een verleden in de Eredivisie naar Old Trafford. The Red Devils zijn nu ook in de markt voor Matthijs de Ligt (ex-Ajax) en Jarrad Branthwaite (ex-PSV). Volgens de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu is Manchester United ook ‘zeer geïnteresseerd' in Ferdi Kadioglu.

De geboren Arnhemmer staat naar verluidt op een shortlist van the Red Devils. Van contact tussen de Engelse topclub en Fenerbahçe of een concreet bod is nog geen sprake.

Sabuncuoglu spreekt de verwachting uit dat Manchester United op korte termijn in gesprek gaat met Kadioglu of zijn entourage. Borussia Dortmund wordt ook al langer in verband gebracht met de linksback. BVB zou het prijskaartje van dertig miljoen euro voor de Turks international echter te gortig vinden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kadioglu heeft over interesse in ieder geval niet te klagen. Sabuncuoglu meldt dat Brighton & Hove Albion al met de vertegenwoordigers van de 24-jarige voetballer heeft gesproken over een transfer.

Twee andere niet nader genoemde clubs uit de Premier League hebben Kadioglu volgens Sabuncuoglu eveneens op de korrel. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de verdediger in op 21 miljoen euro.

Jarrad Branthwaite


Manchester United is druk met de versterking van de selectie voor komend seizoen. The Athletic schreef maandag dat Bologna-spits Joshua Zirkzee heel dicht bij een overgang naar Old Trafford is. Een bod van omgerekend 59 miljoen euro op Branthwaite is door Everton daarentegen afgeslagen. The Toffees houden vast aan de vraagprijs van ongeveer 76 miljoen euro voor hun verdediger.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Erik blijft in de bekende vijver vissen, al zou ik dit wel een sterke transfer vinden. Een van de smaakmakers op zijn positie dit EK, geweldig gespeeld voor Turkije! De vraag is natuurlijk of hij het niveau van United aan kan, dat blijft een gokje.

9 juli 2024 om 11:22

Nee dit moeten ze echt niet doen. Is een geweldige speler aan de bal, maar komt verdedigend echt flink de kwaliteiten tekort om buitenspelers in de PL af te stoppen. Dit zou een Amrabat 2.0 transfer zijn.

9 juli 2024 om 11:35

Verdedigend flink tekort? Lariekoek. Speler met de meeste tackles (18), 2e meeste gewonnen grondduels (32), 2e meeste gewonnen possessies in het defensieve derde (19), 2e meeste gecreã«erde kansen uit open spel (12) en 5e meeste onderscheppingen (7) van alle spelers gedurende het EK. De statistieken spreken voor zich, zowel verdedigend als aanvallend een ijzersterke back.

9 juli 2024 om 11:42

Amrabat had ook hele goede statistieken op het WK.

9 juli 2024 om 11:54

En hij heeft het toch niet slecht gedaan na het WK?

9 juli 2024 om 12:07

Mensen lullen weer uit hun nek. Ferdi staat niet in de belangstelling omdat hij een goed EK heeft gespeeld eh. Stond al in de belangstelling van clubs als Dortmund en Arsenal op basis van zijn spel in de Turkse competitie. Het EK is alleen een bevestiging dat ie het ook op een hoger niveau kan laten zien.

9 juli 2024 om 12:18

Die statistieken zeggen alleen iets als je het totaal erbij hebt staan. 18 van de hoeveel tackles waren succesvol? Hoeveel duels heeft hij verloren? 7 onderscheppingen in 5 wedstrijden klinkt ook niet heel indrukwekkend overigens.

9 juli 2024 om 13:52

Die statistieken zijn misschien leuk, maar dit is op basis van een aantal EK potjes tegen zeker niet de sterkste landen. Een gemiddelde PL-club is gewoon beter dan - met alle respect - Georgië of Tsjechië. Dat je op basis daarvan stelt dat hij verdedigend niks tekort komt is een beetje naïef.

9 juli 2024 om 13:11

Je volgt het blijkbaar niet en wil makkelijk scoren: Erik ten Hag bepaalt geen transfers, hij vertelt wat hij zoekt (linksback, spits, etc.) en de scouting zoekt ze vervolgens uit. Erik ten Hag zegt daarna pas wie hij uit de opties wilt hebben.

9 juli 2024 om 15:59

Jij zegt dat hij vervolgens kiest uit de opties die hij wil hebben, dan bepaalt hij toch wel de transfers? Je kunt mij niet vertellen dat de Ligt, Kadioglu, Branthwaite en Zirkzee (NL en/of ex Eredivisie) allemaal worden aangedragen zonder een grote vinger in de pap van ten Hag.

Voor mensen weer op de beste man gaan bashen. Hoorde gisteren in de podcast van een volger dat ze de scouting hebben aangepast. De scouting wordt buiten zijn inmenging gedaan. Ten Hag kan alleen aangeven in welke lijn hij versterking nodig heeft, dan worden er drie profielen aangeleverd door de scouting en is de laatste keuze aan hem. Blijkbaar zaten De Ligt, Zirkzee en nu ook Kadioglu bij die profielen.

9 juli 2024 om 11:23

Waarom zouden mensen ten Hag bashen? Zo van; leuke speler, daar kan Ten Hag vast niet mee zijn gekomen?

9 juli 2024 om 11:25

Deze vraag stel je mij niet serieus, toch? Dat kan bijna niet.

Zodra de beste man met een oud-eredivisie speler komen ze als paddenstoelen uit de grond om de beste man te bashen. Wat blijkt? Hij heeft er precies een marginale invloed op.

9 juli 2024 om 11:27

En anders zijn u en uw kompanen er wel om hem te verdedigen toch? Jullie moeten ook wat te doen hebben.Daarbij naïef om te denken dat Ten Hag helemaal niets te zeggen heeft. Zou totale kapitaalvernietiging zijn als ze spelers zouden kopen die de trainer niet wilt. En je denkt toch niet dat ze met maar 1 speler komen? Er zijn er meerdere en dan kiest Ten Hag natuurlijk weer zijn NLse voorkeuren.

9 juli 2024 om 11:31

Ik heb precies nul redenen om de man te verdedigen. Hij heeft het vorig jaar belabberd gedaan en het is een godswonder dat hij mag blijven. Neemt niet weg dat wat nuance op zijn plaats is. Blijkbaar heeft hij minder invloed op de transfer dan altijd wordt gesteld. Dan mag dat toch gewoon benoemd worden?

9 juli 2024 om 11:57

Grappig genoeg waren er tot vorige week Zirkzee kwam, eigenlijk geen Nederlanders in de selectie van United. (donny werd buiten de selectie gehouden dor Ten Hag en Malacia lijkt verdwenen). Van de laatste transfers (casemiro, Hojlund, Varane, Mount, Onana) is alleen die laatste een bekende van Ten Hag.

De Ligt is (zeker als het genoemde transferbedrag klopt) op dit moment een van de beste Cv's die United zou kunnen krijgen en hij mag weg bij Bayern. Ik durf er alles op in te zetten dat hij bij United in ieder geval ook op de shortlist had gestaan als er een andere trainer voor de groep had gestaan, zelfde geldt voor Zirkzee.

Ik denk dat Ten Hag in het begin met Antony teveel op zijn vorige speler heeft geleund. Maar mensen slaan wel echt door als ze bij elke speler met enige link naar Nederland of de eredivisie aannemen dat deze speler per se van Ten Hag moest komen.

9 juli 2024 om 12:35

Nou ja, jij bent degene die het al voor ten Hag opneemt, voordat er überhaupt iets is geplaatst. Dus ja, mijn vraag is aan jou. Wat vind jij van Kadioglu? Dat was wat mij betreft een leukere discussie geworden dan die over hoe ten Hag uit de wind te houden

9 juli 2024 om 12:39

Maar toch is dat het eerste wat je doet; ten Hag verdedigen. Maar waarom zou je, als hij mbt transfers hij daar minimale rol in heeft?

Tenzij je kadioglu zelf een prut aankoop en je zelf een zondebok zoekt en er zeker van wil zijn dat ‘we’ ten Hag gaan aanwijzen,

9 juli 2024 om 12:42

Ik moet het vooral hebben van hetgeen ik heb gezien op het afgelopen EK, en dan weet ik niet of Kadioglu een versterking is. Niet door zijn kwaliteit, want daar geloof ik wel in, maar vooral door de manier hoe Ten Hag wil spelen. Ten Hag is gek van backs als Mazraoui en Geertruida die kunnen blijven gaan, goed overlappen, een extra man op het middenveld creëren en voetballend van waarde kunnen zijn. Nu is het voetballende en fysieke aspect bij Kadioglu prima in orde, maar ik vraag me af, afgaande op dit EK, of hij ook een type Mazraoui/Geertruida is, en niet eerder een goed voetballende back die graag en vaak mee opkomt aan de zijlijn, type Dumfries. Al is hij voetballend denk ik wel beter dan Dumfries. Dan lijkt het mij dus niet echt een passende match wanneer Ten Hag zijn systeem niet aanpast.

9 juli 2024 om 12:52

@Yoda,

Maar natuurlijk gaan mensen naar Ten Hag wijzen. Dat hebben de vorige tientallen topics toch inmiddels wel uitgewezen? Dat vond ik eerst ook. Maar als hij er blijkbaar een marginale invloed op heeft is het toch niet zo gek dat te benoemen? Wij kunnen hem er dan blijkbaar niet volledig voor verantwoordelijk houden.

9 juli 2024 om 12:57

Tinus, prima verhaal

Kijk, dit vind ik dus veel leuker. Maar dat is persoonlijke smaak 😬 Ik heb ook geen idee van de kwaliteiten van Kadioglu, maar begreep dat er al serieuze clubs in verband werden gebracht met hem voordat het EK begon. Ik heb m nu een paar keer gezien en ik was echt wel aangenaam verrast. Lang niet meer de speler die ik kende (was toch een winger???)

Maar wat jij zegt, daar kan ik me wel in vinden; hij lijkt comfortabel aan de bal dus dat past wel bij ten Hag. Defensief misschien nog te licht, maar Mazraoui heeft ook wat tijd gekost, voordat hij het niveau had dat bij Ajax werd gevraagd en daarna kon je ook niet meer om m heen.

9 juli 2024 om 13:02

Hey Tinus,

Of jij het nu wel of niet opneemt voor ten Hag, of jij dat nu wel of niet goed onderbouwd, dat maakt echt niet uit want die commentaren blijven komen.

Mijn punt was een beetje dat dat wat mij betreft zo’n discussie nooit eindigt en zinloos lijkt. Al helemaal als je al in de defensie schieter nog voordat er is gebashed, Ik heb het dan liever over de speler en clubs in kwestie, wat vinden we van hem, is het een match.,,,

Nou ja, zoiets

9 juli 2024 om 13:19

Eens ook wel hoor. Wellicht verkeerd verwoord vanuit mijn kant ook. Ik hoorde het ook gisteren pas voor het eerst dus was het meer iets van '' laten we rekening houden met.... '', het leek mij hier immers wel passende informatie. Soort informatieve post ofzo, haha.

Ik post ook veel liever gewoon over de kwaliteiten van spelers, tactieken en soortgelijke dingen. Neem mijzelf maar weer eens voor mij uitsluitend tot zulke posts te wenden. Maar dat heb ik vaker gedaan. Niet altijd even succesvol. 😅

9 juli 2024 om 18:15

High 5 Tinus ;p

9 juli 2024 om 12:17

Dat zou dus verklaren waarom United hem een nieuw contract heeft laten tekenen. Daarin staat dus zwart op wit dat ze hem macht afnemen, in ruil voor een langer verblijf bij de club. Die theorie had ik al toen bekend werd dat hij langer mocht blijven, fijn dat deze informatie precies in dat pulletje valt.

9 juli 2024 om 12:50

Alleen heeft hij geen nieuw contract maar is de optie voor een extra jaar in het bestaande contract geactiveerd.

10 juli 2024 om 02:02

Misschien goed idee van Voetbalzone om zulke artikelen ook te schrijven. Scheelt een hoop zelfde discussies en argumenten

Hancko wordt ook genoemd trouwens in de Athletic.

9 juli 2024 om 11:58

Hancko wordt ook bekeken door o.a Napoli en PSG. De beste CV in de eredivisie wat mij betreft. Misschien wel stilletjes de beste speler in de eredivisie vorig jaar, heeft in ieder geval de hoogste ondergrens gehad. Speelde een sterk EK ook vond ik.
Het is makkelijk om meteen de link Ten Hag - Eredivisie te maken. Maar Hancko heeft niet onder tijdperk Ten Hag in de eredivisie gespeeld, en ik denk dat alle grote clubs Hancko op zijn minst op de longlist hebben staan.

9 juli 2024 om 12:18

Feyenoord en Atletico schijnen een akkoord te hebben over Hancko (volgens Spaanse media)

Hoop toch dat ze niet Branthwaite halen. Begrijpelijk dat ze een aantal homegrown spelers in de selectie moeten hebben, maar dan kan je beter een aantal eigen talenten daarvoor gebruiken. Waanzinnige prijzen voor die spelers zeg. Wat ook maakt dat het natuurlijk een gouden kans is voor clubs uit het buitenland om (redelijke) Engelse talenten aan te trekken. Met als doel ze voor een idioot bedrag weer te kunnen verkopen, zoals bij Madueke. Al is dat natuurlijk ook wel echt een goede speler. Ook kleinere Eredivisieclubs als Heerenveen en Ajax zouden daar op moeten inzetten, mits passend binnen het budget.

9 juli 2024 om 12:37

Leukste thuis?

9 juli 2024 om 14:05

Als jij ook bij mij thuis bent, niet! Dan ben jij de leukste thuis.

Het wordt nu ook wel beetje het geval dat omdat Ten Hag een aantal spelers van Ajax/eredivisie heeft gehaald, kranten gaan speculeren over ex-eredivisie spelers zodat wij weer gaan zeggen 'ten Hag haalt alleen spelers die hij kent' en dat meer clicks oplevert. Maar Ten Hag bepaald sinds nieuwe eigenaren echt niet meer in zijn eentje en de spelers waarmee ze de laatste tijd in verband worden gebracht zijn niet onlogisch.

De komst van Antony is natuurlijk een mislukking geweest. Maar interesse in De Ligt is vanuit United gezien, zeker kijkende naar het prijskaartje zo logisch dat ik vermoed dat die er zonder Ten Hag ook was geweest, zelfde geldt voor Zirkzee.

Deze interesse in Kadioglu nu is interessant, maar om meteen te zeggen dat dit komt omdat 'ten Hag hem wil' en 'omdat hij een eredivisie verleden heeft' zijn natuurlijk 2 gigantische aanames. United heeft een back nodig, deze is beschikbaar. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat Kadioglu een optie is die bekeken wordt.

Kadioglu’s enige zwakte is dat hij vaak zijn man laat lopen bij voorzetten, buiten dat is hij een geweldige speler. Voor mij de beste van Fener, ondanks de aanwezigheid van Fred, Djiku en consorten. Zou als Gala-fan dit alleen maar toejuichen

United moet wat aan de backs doen. Shaw is de enige back die voldoende niveau heeft, echter was hij afgelopen seizoen te vaak geblesseerd. Met name de rechtsback is ondermaats. Dalot is voetballend niet van het niveau dat je wil nastreven. Tegenwoordig zijn de backs enorm belangrijk in het voetbal. Een Geertruide type is wat united nodig heeft, voetballend en tactisch sterk.

9 juli 2024 om 12:53

Dalot is een prima back die zich juist sterk ontwikkelt heeft. Was 1 van de betere spelers dit jaar.

natuurlijk weer toevallig dat het een oud-eredivisie speler is.
maar de ferdi van nec is helemaal niet te vergelijken met de ferdi van fener.
spelen sowieso op hele andere positie, dat zegt wat mij betreft al genoeg.

Dit komt gewoon door het steenkolen Engels van Ten Hag. Ze zoeken nu alleen spelers die hem kunnen verstaan..

Kan hij geen spelers buiten Nederland halen? Nu wordt het Holland united 😄 ala van gaal bij barca vroeger

Wat zouden ze met Malacia gaan doen dan? Zou die weer fit zijn komend seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren