Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag en Man United overwegen clubicoon van Bayern voor winterse transfer’

Laatste update:

Manchester United heeft in de winterse transferperiode van 2022 bij Bayern München aangeklopt voor Thomas Müller, zo meldt Sport BILD woensdagochtend. Erik ten Hag zag de middenvelder annex aanvaller graag naar Old Trafford komen, maar Müller had zelf geen interesse. Dat kan tijdens de aankomende transferperiode anders zijn.

"Erik ten Hag had Müller op zijn verlanglijstje gezet", zo schrijft het Duitse medium. De voormalig Ajax-trainer ziet in Müller een 'professional met ervaring' die United 'weer naar succes' kan leiden.

Het clubicoon van Bayern had destijds geen oren naar een vertrek bij Der Rekordmeister, waardoor een transfer niet van de grond kwam. Inmiddels kunnen de kaarten anders zijn geschud, zo klinkt het. United zou opnieuw bij de Allianz Arena willen aankloppen.

Müller denkt in ieder geval nog niet aan een voetbalpension, zo meldde hetzelfde Sport BILD dinsdag. Of de 126-voudig international van Duitsland zijn laatste jaren als profvoetballer bij Bayern gaat volmaken, staat nog niet vast.

Zijn club hoopt tenminste wel op een langer verblijf. Bayern is van plan in gesprek te gaan met Müller over een verlenging van zijn in 2024 aflopende contract. Deze onderhandelingen zullen de komende weken gaan plaatsvinden.

De 34-jarige Müller is sinds 2009 actief voor de hoofdmacht van de huidige nummer twee van de Bundesliga. Daarvoor doorliep hij verschillende jeugdelftallen. In totaal speelde de raumdeuter 680 wedstrijden voor Bayern, waarin hij 237 keer wist te scoren en 261 assists gaf.

Ook won Müller in zijn carrière zo ongeveer alles wat er te winnen valt. Met Bayern won hij onder meer twaalf landstitels, zes nationale bekers en twee Champions League-trofeeën. Daarnaast werd de Duitser in 2014 wereldkampioen met zijn land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het oprecht jammer vinden als zo'n speler als Müller net zoals Schweinsteiger bij Manchester United zou verpieteren. Want dat is eigenlijk het enige wat ik zie gebeuren bij deze transfer. Dat hij totaal niet op zijn waarde geschat gaat worden.

Ik zeg doen!
Die jongen gaat er nog steeds altijd vol voor en loopt voorop in de strijd.
In mijn ogen een echte voetbal prof zoals Ronaldo

22 november 2023 om 16:09

Vanuit Man Utd altijd doen inderdaad, vanuit Muller. Nee never nooit doen.

een 'professional met ervaring' die United 'weer naar succes' kan leiden.
Gaat dit over Casemiro? Of Varane? Of Eriksen? Of toch Ronaldo?

Müller zal gewoon een nieuw contract gaan tekenen verwacht ik, maar er moet wel even interesse van andere dikbetalende clubs geveinsd worden natuurlijk.

22 november 2023 om 14:27

Müller speelt tegenwoordig een stuk minder, maar wanneer hij speelt levert hij. Ik verwacht dat hij ook een nieuw contract zal tekenen, maar ik ga er stiekem van uit dat hij minder gaat verdienen.

Ik zie Müller niet vertrekken, maargoed.. ik zag Schweinie ook niet vertrekken.

23 november 2023 om 00:27

Muller wordt al jaren onderschat. Eén speler die simpel voetbal combineert met een geweldige mentaliteit. Of het te laat is kan ik niet zeggen, maar hij heeft echt meer te bieden dan de toppers die jij noemt. Of ik hem op hetzelfde niveau als Scholes zou plaatsen weet ik niet, maar het is wel een speler die een bepalende rol kan vertolken.

23 november 2023 om 08:59

Geweldige speler, maar ook hij zal niet voor een ommekeer gaan zorgen bij Utd, want daar is veel meer mis dan 1 speler goed kan maken.

Dit zou natuurlijk van de zotte zijn, maar past in het aankoopbeleid van United afgelopen jaren. Als je dan toch de portemonnee gaat trekken in Munchen zou ik voor Kimmich gaan. Da's nou een speler die United per direct beter maakt en ook heel goed zou passen als 6.

22 november 2023 om 15:12

Ik zie kimmich liever naar Liverpool vertrekken

Hebben ze nog niet genoeg aanvallende middenvelders daar bij United met Bruno, Mount en Eriksen? Of zijn ze van plan de peperdure Hojlund op de bank te zetten voor deze ouwe bok? Zou wederom een totaal onbegrijpelijke aankoop zijn, maar dat zijn we inmiddels wel gewend van United / Ten Hag. Haal nou verdomme eens een keer een '8' man in plaats van alleen maar 10'en en 6'en op dat middenveld.

22 november 2023 om 21:48

Shadyng united heeft voor het eerst in 10 jaar twee 6en in de selectie.

Die Müller heeft toch wel echt een hele mooie carrière gehad. Qua statistieken ook lang niet gek. Zou het toch wel leuk vinden om hem een keer in een andere competitie te zien. De vraag is dan wel of er momenteel bij United iets voor hem te halen valt.

muller erg goed, en zeeer nuttig, maar wat wilt eth dan doen, spelen met fernandes,mount,rashford,hojlund, en muller tegelijk. of wilt hij meer rouleren en kijken per wedstrijd. ik denk dat muller zijn carriere afsluit bij bayern. een logischer besluit zou zijn om een knappe ervaren rechtsbuiten te halen en een degelijke rechtsback. kadioglu voor de rechtsback?

namen voor een rechtsvoor. : berardi, solly march, ocampos... allemaal om concurrentie aan te gaan, maar allemaal premier leauge waardig. en types die er niet rondlopen op dit moment.

22 november 2023 om 15:17

Een Berardi zou iets kunnen toevoegen, maar zou ook niet wekelijks uitblinken denk ik zelf. Anders waren er grotere clubs eerder wel gekomen, die jongen zit daar op zijn plek.


Maar wat moet je met Ocampos?

22 november 2023 om 15:23

ocampos is een echte prestatie voetballer, is gewoon een top voetballer, maar bij alfred schreuder kwam dat niet binnen. iemand die ruimtes ontdekt tijdens een wedstrijd en dat zou in de premier leauge erg goed kunnen werken. fysiek sterk. zal niet al teveel moeten kosten ook, dat moet je in je achterhoofd houden, man utd gaat niet nog een x 100 mil uitgeven op korte termijn.

Die gaat niet weg. Hij tekent voor minder. Lijkt me dat Thomas de grens van 700 wedstrijden wil passeren

Als Muller die optie heeft (zelfs als het voor minder centen is) dan hoop ik dat hij af gaat sluiten bij Bayern. Ja, hij wil sowieso nog een jaar door maar het lijkt mij dat hij met zijn ervaring, inzet en kwaliteit om op het juiste moment op de juiste plaats te staan nog van enorme waarde kan zijn voor Bayern!

Mocht dat geen optie zijn dan lijkt Manchester United mij nog steeds niet de juiste club voor hem en Muller niet het juiste doelwit voor United. Gelukkig lees ik de naam hier in de reacties al meer terug, maar dit zou inderdaad een herhaling van de geflopte Schweinsteiger kunnen zijn..

Ten Hag is tegenwoordig meer TD dan trainer, koop nou eens voor een fatsoenlijk bedrag een paar talenten en ga daarmee aan de slag, slijpen die diamanten ipv kopen voor de dubbele hoofdprijs wat nog de verkeerde blijken te zijn keer op keer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren