Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teleurstellend debuut voor Dirk Kuijt tegen de talenten van Anderlecht

Laatste update:

Dirk Kuijt heeft zijn officiële debuut achter de rug als hoofdtrainer van Beerschot. De onlangs aangestelde oefenmeester zag zijn elftal vrijdagavond op eigen veld met 1-1 gelijkspelen tegen RSCA Futures, het beloftenelftal van Anderlecht in de Belgische Challenger Pro League, het tweede niveau. Beerschot stijgt met het punt naar de eerste plaats, maar kan later dit weekeinde worden ingehaald door nummer twee Zulte Waregem, dat op bezoek gaat bij hekkensluiter Oostende.

Bijzonderheden:
Beerschot begon voortvarend aan de eerste thuiswedstrijd van 2024, want na negen minuten werd de 1-0 al genoteerd. Simion Michez gaf vanaf rechts een voorzet op maat op Thibaud Verlinden, die bij de tweede paal raak schoot. Beerschot was de dominante ploeg in het restant van de eerste helft, al leverde dat geen verdubbeling van de voorsprong op.

Anderlecht knokte zich na rust terug in de wedstrijd en poetste de achterstand weg in de 59ste minuut. De bezoekers kregen een strafschop en het was Keisuke Goto die van elf meter succesvol was: 1-1. Beerschot probeerde in de slotfase de voorsprong te herstellen, maar meer dan een punt leverde het debuut van Kuijt in de Challenger Pro League niet op.

Beerschot - RSCA Futures 1-1


10' 1-0 Thibaut Verlinden (assist: Simion Michez)
59' 1-1 Keisuke Goto (strafschop)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

#dirkkuytout. We gingen recht op het kampioenschap, maar dat had ik bij de aanstelling van dirk wel verwacht. Dat we geen kampioen meer gaan worden

12 januari 2024 om 22:03

Groningen en Beerschot fan?

12 januari 2024 om 22:20

Supportersgroepen zijn bevriend met elkaar.

12 januari 2024 om 22:08

Laten we nu ook niet doen alsof dit zo een waanzinnig slecht resultaat is.

Vlak voor de aanstelling van Kuyt hadden jullie nog een 0/6.

13 januari 2024 om 02:12

Toch behoorlijk slecht gedaan als je rekening houdt dat een aantal van de beste spelers van the Futures nog op winterstage zijn met het eerste team...

13 januari 2024 om 09:21

Een goed resultaat is het niet. Maar doen alsof het allemaal geweldig ging bij Beerschot is onzin. 4/12 in de laatste 4 wedstrijden nu.

13 januari 2024 om 12:08

Ben ik zeker mee eens dat je nog niet kunt zeggen dat het door de coach is. Maar dan nog... niet kunnen winnen op eigen veld van wat in feite een O19 elftal is zonder haar grootste talenten, is voor elke prof ploeg wel een schande.

Die staat volgende maand weer buiten.

Ik begrijp die massale aversie tegen Dirk Kuyt nooit zo goed. Iemand die zoveel heeft betekend voor het Nederlandse voetbal, gun je toch gewoon het allerbeste.

13 januari 2024 om 05:53

Het is Nederland he. Het allergrootste misgunners volk wat er is haha.

Succes is slecht. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg etc.

En als je een beetje laat zien dat je rijk bent, dan ben je een uitslover, patser etc.

Dirk Kuijt is natuurlijk altijd iets te gladjes geweest in zijn interviews etc. Iedereen naar de mond praten.

13 januari 2024 om 07:25

Volgens mij is dit pas begonnen na de docu van hem waarin die zichzelf op een bepaalde manier neer heeft gezet... daarvoor waa dit volgens mij helemaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren