Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Telefoongesprek van Foden en Greenwood met hotelscharrels gaat viraal

Laatste update:

Phil Foden en Mason Greenwood hebben van de IJslandse autoriteiten beiden een boete van ongeveer 1500 euro opgelegd gekregen, vanwege het overtreden van de coronaregels. De twee Engelse talenten raakten maandag in opspraak omdat zij na afloop van het Nations League-duel van met IJsland (0-1 zege) twee vrouwen hadden meegenomen naar het spelershotel.

Op social media circuleerden maandag Snapchat-video's van twee vrouwen uit IJsland die zondag een afspraak hadden op de hotelkamer van Foden en Greenwood. Op één van de video's geeft één van de dames toe dat ze daadwerkelijk heeft afgesproken met Greenwood. Beide spelers komen ook even in beeld. Tegenover bovengenoemd medium willen de IJslandse vrouwen geen details prijsgeven. "We willen niet dat ze in de problemen komen."

Er is ontstond verontwaardiging over het uitlekken van de foto's. Bondscoach Gareth Southgate bevestigde vanmiddag op een persconferentie al dat Foden en Greenwood geen deel zullen uitmaken van de Engelse selectie voor de Nations League-wedstrijd van dinsdagavond in en tegen Denemarken. De middenvelder en aanvaller van respectievelijk Manchester City en Manchester United zijn inmiddels onderweg terug naar Engeland; de Engelse FA heeft een onderzoek naar het incident afgekondigd.

Ondertussen circuleert op social media ook een video die de identiteit van ten minste een van de dames in kwestie verraadt. De blondine voert op de luidspreker een gesprek met Foden en Greenwood en vraagt of de mogelijkheid bestaat om langs te komen in het spelershotel van de Engelsen, terwijl zij wordt gefilmd door iemand anders.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai ai waar leven we in tegenwoordig. Een verzetje met leuke dames al verboden?
Ben blij dat ik van een andere generatie ben.

7 september 2020 om 18:39

Zeker niet verboden. Maar ik ben blij dat ik niet de zoon/dochter van Foden ben... Zou zelf niet extreem trots zijn op mijn vader die drie dagen van huis het al nodig vindt om maar direct mensen op de slaapkamer uit te nodigen... Wellicht ben ik ook maar van een andere generatie...Andere vraag is waarom dit op voetbalzone als nieuwsbericht verschijnt...

7 september 2020 om 18:45

@pavil_demitra38 probeerde jouw vader in die tijd niet alles te neuken wat los en vast zat? Die gasten zijn super jong en kunnen heel veel dames krijgen, zou vreemd zijn als ze daar nooit eens wat mee zouden willen doen toch?

7 september 2020 om 18:47

Foden is net volwassen, dan is dat toch wel anders dan wanneer je een volledig gezin thuis hebt zitten

7 september 2020 om 18:54

Jome en Adrian11, ik weet niet of jullie het weten, maar Foden heeft een vrouw en een kind van 2. Van Greenwood snap ik het volkomen, maar Foden kan dit gewoon echt niet maken. Leeftijd is geen excuus, dan had je er maar voor moeten zorgen dat je nog geen kind had en vrijgezel was.

7 september 2020 om 18:54

Het aanbod is gewoon extreem groot, dan kom je uiteraard ook sneller in de verleiding. Vind het altijd wel jammer dat dit soort dingen gefilmd moeten worden blijkbaar.

7 september 2020 om 18:59

@Quancios, dat wist ik inderdaad niet en dan vind ik het zeker fout. Wel vind ik het echt gezeik van mensen over een voorbeeldfunctie.

7 september 2020 om 19:01

Oh ja ga het maar verdedigen. Ik ben ook wel eens in de verleiding gekomen om een zak chips te kopen terwijl ik op m’n gewicht moet letten. Gewoon voorbij lopen. Tis niet dat je geen nee kan zeggen hè. Altijd die excuses over verleiding bla bal. Je kiest er voor om een vriendin te hebben en je hebt een kind. Dan ga je dus niet met andere vrouwtjes rond neuken. Dan moet je lekker vrijgezel blijven. Heel simpel

7 september 2020 om 19:07

@Soccerfan_1 waarom reageer je altijd alsof je heel erg hoog in je emotie zit? Laatst ook al bij dat stuk over Koert Westerman. Zelf vind ik het ook fout als je vreemdgaat, maar ik vind de reacties hier zo overtrokken. Hij heeft ervoor gekozen dit te doen, de keuze aan zijn vriendin om er al dan niet iets mee te doen.

7 september 2020 om 19:51

@adrian als Foden nou alleen een vriendin zou hebben en geen kind, kan ik me er natuurlijk wat bij voorstellen, hoewel ik het dan niet helemaal ok vindt... Maar dat kind heeft natuurlijk geen keuze als die moeder besluit haar spullen te pakken... en tegelijk als ze dat niet doet, wordt die jarenlang op school gek gemaakt... Kortom daar had Foden misschien over na moeten denken...

7 september 2020 om 20:00

Klinkt misschien wat cru, maar zo;n spelersvrouw weet wat zij kan verwachten van een jongeman die miljoenen verdient en continue in de schijnwerpers staat. Ondertussen leent zij wel de creditcard om peperdure schoentjes voor hun kindje te kopen en een mooie designertas voor haar zelf. Take it or leave it. Ze vechten het thuis maar uit,

7 september 2020 om 20:04

Stel nou dat zij een open relatie hebben, waarin dit gewoon mag? Stel nou dat het gewoon swingers zijn? Stel nou dat hun liefde voor elkaar los staat van de sexuele relatie? Stel nou dat jij niet jouw normen aan andere mensen op gaat leggen? Van nature zijn mensen niet monogaam. Dat is iets wat is aangeleerd, waarschijnlijk maar goed ook.. maar toch. Zij hebben wellicht hele duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Wellicht vind zij het zelfs mooi dat haar partner zich lekker misdraagt en heeft zij zelf thuis de rest van de selectie van City op bezoek die niet zijn geselecteerd voor een nationale ploeg. Het is tocht hun leven, laat ze,.

7 september 2020 om 18:41

Jij leeft onder een steen in ieder geval.
'Vroeger' werd over dit soort gedrag ook al geoordeeld, bovendien is het coronatijdperk en hebben deze spelers een voorbeeldfunctie. De FA kan weinig anders.

7 september 2020 om 18:42

Voor wie hebben de spelers een voorbeeldfunctie? Als je als ouder voetbalspelers van onder de twintig ziet als een voorbeeld voor je kinderen dan ben je een beetje vreemd. In mijn ogen dan. Die gasten zijn achttien en twintig, in die tijd dacht ik alleen maar met mijn dingdong.

7 september 2020 om 18:46

Misschien is het je niet opgevallen maar de laatste zes maanden heeft de hele wereld te maken gehad met een virus waardoor er allerlei regels gelden met betrekking tot contact tussen personen

7 september 2020 om 18:48

Ze hebben een voorbeeldfunctie tegenover de tienduizenden, al dan niet honderdduizenden kinderen die hen volgen? Wat boeit het wie je ouders als voorbeeld voor jou zien als jijzelf een andere kijk daarop hebt? Hoeveel jongeren zien rapper Boef of Cardi B wel niet als voorbeeld? Denk jij dat papa of mama dat even zorgvuldig voor hun oogappeltje heeft bepaald?

7 september 2020 om 18:50

Dat zorgt er toch juist voor dat je er dan behoefte aan hebt of niet? Die gasten zijn super jong en willen seks met vrouwen, dat is toch niet zo gek? Heb jij de afgelopen maanden nul keer de regels overreden met betrek in tot Corona? Of lijk je een klein beetje op een hypocriete minister?

7 september 2020 om 18:54

Als ouder ben je toch verantwoordelijk om je kinderen te leren wat goed en fout is? Het is te debiel voor woorden om te stellen dat jongens die net volwassen zijn een voorbeeld moeten zijn voor de jeugd. Een minister, politieagent of leerkracht zou het goede voorbeeld moeten zijn, niet iemand die goed kan voetballen. Leuk dat je kinderen iemand als voorbeeld te zien, maar met opvoeding heb je daar zelf toch gewoon invloed op? Een voetballer mag niet met een vrouw vrijen, omdat jij vindt dat ze een voorbeeld zijn voor kinderen?

7 september 2020 om 18:57

Ben jij vader? Ik kan het me niet voorstellen, want het lijkt alsof je totaal geen flauw idee hebt waar je het over hebt.

7 september 2020 om 19:01

Ik ben vader, waarom zou ik geen idee hebben? Ik vind het gewoon klinkklare onzin om iemand verantwoordelijk te houden voor het feit dat kinderen diegene als voorbeeld zien. Je kind zal meerdere mensen tegenkomen en aardig vinden die dingen doen die je als ouder niet goedkeurt, maar aan de ouder om een kind waarden en normen mee te geven of niet? Wat is er volgens jou zo vreemd aan wat ik zeg? Hele vervelende opmerking van je trouwens..

7 september 2020 om 19:03

Die Foden heeft een vriendin en een kind. Dan ga je niet met andere vrouwen Sex hebben. Een fatsoenlijke respectvolle vent niet in ieder geval. Een Egoïstische respectloze zak zou dat wel doen

7 september 2020 om 19:03

Een voetballer mag wel met een vrouw vrijen maar dan wel zijn eigen vrouw. Ik neem aan dat je zelf ook wel snapt dat het niet handig is om met wildvreemde vrouwen van bil te gaan in corona tijd. En al helemaal niet als je thuis een gezin hebt.

7 september 2020 om 19:11

Kohaku, correcte aanname! Het is naar mijn mening goed dat je er zo in staat, maar andere mensen staan er anders in.

Lieve Soccerfan_1, ik denk dat er veel mannen en vrouwen zijn die dat wel doen. Je kan zelf bepalen of je dat wel of niet goed vindt, maar het zijn aan het eind van de dag jouw zaken niet.

7 september 2020 om 19:13

In dat geval moet je toch als geen ander bewust zijn van het feit dat een ouder maar een deel van het referentiekader van het kind is? Zeker in deze tijd is het helemaal niet gek dat kinderen heel makkelijk dingen oppikken die niet uit het ouderlijk huis komen. Ze zien voetballers op tv, ze zien ze stoere dingen doen op social media en kopiëren dat gedrag omdat ze ook dat leven willen hebben. Daar heb je als ouder maar weinig invloed op. Of controleer je dag in, dag uit de telefoon van je kind?

7 september 2020 om 19:27

Je hebt juist wel invloed op wat je, je kind meegeeft. Je hebt vrij weinig invloed op wat andere mensen doen en je kunt je kind niet afschermen van de wereld. Dus je kunt je kinderen de waarden en normen waar je in gelooft meegeven. Zou je eerder je kind proberen te beïnvloeden of de mensen die hij eventueel op tv en sociale media kan zien? Ik probeer mijn dochter zoveel mogelijk mee te geven waarmee ik hoop dat ze verantwoorde dingen gaat doen. Ik maak me echt niet illusie dat ze nooit met zaken als drank en drugs te maken gaat krijgen, maar ik wil haar wel meegeven waarom ik vind dat ze bepaalde dingen niet moet doen en andere dingen gematigd.Vraagje: ga jij je kind waarden en normen meegeven, of ga je alles wat niet in jouw plaatje past blokkeren?

7 september 2020 om 20:45

Dan heeft mijn vriendin wat uit te leggen. Wat is er dan zo niet kloppend aan mijn opvatting?

7 september 2020 om 18:41

Net zoals ik al in het vorige bericht zei: je bent jong en je wilt wat.
Corona technisch niet slim, waren de dames niet gecontroleerd?

7 september 2020 om 19:05

Dan gaat ie toch ff een paar dagen wachten en duikt ie weer op z’n vriendin?? Of is dat meisje een zak hooi waar je geen rekening mee hoeft te houden. Als je sex wil dan duik je op je eigen vriendin. Als je met je land op pad bent dan hou je je ff een weekje in. Zo moeilijk is dat toch niet?

7 september 2020 om 19:31

Misschien wilde hij gewoon wat anders dan zijn vriendin, die kent hij natuurlijk al...

7 september 2020 om 18:52

Nouja vind het allemaal een beetje overtrokken. Nu wordt er hierboven gesproken over het hebben van seks met de dames in kwestie. Volgens mij is dit nergens bewezen en houden ze ruim voldoende afstand.
En mocht het toch gebeurd zijn? Tip: doe op de club een nieuwe Coronatest en alles is afgedaan.

7 september 2020 om 19:06

De totale selectie vertegenwoordigd honderden miljoenen euro. Als een van die gozertjes corona over houdt aan een van de dames en de rest van de selectie besmet ben je verder van huis. En wie weet waar die dames allemaal zijn geweest. Beetje verder denken.

7 september 2020 om 19:19

Maak er maar één miljard euro van! Best gek dat Engeland de selectie is met de meeste waarde, aangezien ik Duitsland en Frankrijk veel hoger inschat, ook qua waarde van de spelers.

7 september 2020 om 20:29

@benjiaa, dat is ook alleen maar omdat Frankrijk redelijk wat jongens mist. Nu zijn jongens als Sissoko en Nzonzi opgeroepen. Vervang die door de Corona besmette Pogba, Ndombele, Aouar. Daarnaast redelijk wat blessures, Dembele as usual.

8 september 2020 om 06:23

Was dat verzetje maar met joun dochter geweest. Kijken of je dan ook zo losjes praat. Generatie waar jij uit komt waren er juist meer mensen met principes en een ruggengraat. Waar jij op doelt is dat er in jouw tijd geen social media was en kurkdrukkers zoals jij ermee wegkwamen.

8 september 2020 om 07:43

Jij toont inderdaad maar weer eens aan uit de prehistorie te komen. Er is iets met een virus aan de hand in de wereld. Misschien iets van mee gekregen de laatste 8 maanden? En een van de 2 spelers heeft een relatie en een kind. Dat jij dan een 'verzetje' vind kunnen zegt ook heel veel over jou.

Heerlijk toch. Denk dat iedereen in hun situatie hetzelfde zou doen. Lekker als voetballers paar leuke modelletjes scoren. Niks mis mee naar mijn mening, maar deze huidige samenleving lijkt ook nergens meer tegen te kunnen.

7 september 2020 om 18:55

Nou ja als je lekker met modelletjes in bed wil duiken moet je dat zelf weten maar trouw dan niet en krijg dan geen kinderen. Vind ik weldegelijk iets mis mee. Qua corona vind ik het persoonlijk ook dat ze dat zelf moeten weten, je kunt voetballers niet een heel jaar in een bubbel houden vind ik. Mogen ze dan helemaal nooit meer uit of iemand thuis uitnodigen om een leuke avond te hebben? Zou echt onzin zijn.

7 september 2020 om 19:07

@LoveTheGame10...... Spreek voor jezelf aub. Als je een gezinnetje bent dan ga je niet met andere vrouwen. Dus nee ik zou dat niet doen. Als je dat wel doet en je hebt daar geen problemen mee dan is daar wel degelijk iets mis mee. Respectloos is het. Blijf dan lekker vrijgezel dan kan je doen en laten wat je wil.

7 september 2020 om 21:52

En als die “modelletjes” jouw dochter of zusje waren en voor een nachtje werden geboord is that ook oké? En dit is voor die moderator> beter verwijder je deze reactie niet. Ik mag ook mijn mening uitten. Dat het hard aankomt is niet mijn probleem.

8 september 2020 om 06:25

Geef me de nummer van je zus eens. Heerlijk tog.

Jemig, ze worden ook wel erin geluist door deze dames. Stiekem een video van hun maken toen ze eenmaal in het hotel waren. Tuurlijk moet je als prof de regels accepteren, maar het zijn jongens van 20 jaar en dan is lastig om nee tegen zulke knappe dames te zeggen.

7 september 2020 om 18:48

Maar hoe dom zijn ze? Hun denken dat als een paar IJslandse(?) vrouwen worden opgepikt door Engelse internationals ze er niet mee willen pronken?

7 september 2020 om 18:53

Telefoons inleveren bij binnenkomst in het hotel en later teruggeven haha! Dan wisten ze zeker dat ze niet op snapchat of instagram zouden komen.

7 september 2020 om 19:11

Je zegt het nu als grap maar dat zou ik serieus doen haha!

7 september 2020 om 19:33

Benji, dit wordt eigenlijk heel vaak gedaan door beroemde mensen. Waarom denk je dat je bijna nooit foto’s of video’s ziet van al die feestjes dat bv rappers en acteurs geven. Die nodigen, bij wijze van spreken, elk mooi meisje om de hoek uit. De regels in zulke feestjes zijn simpel: telefoon afgeven en soms zelfs laten fouilleren aan de ingang voor andere gsm’s of camera’s. Als dit niet het geval was hadden we veel leuke filmpjes gehad van beroemde mensen haha. Meeste van die beroemde artiesten hebben ook een kamertje in de kelder of zolder in het huis waar alleen de ‘vips’ komen, daar wil je zelfs niet weten wat er allemaal gebeurt.

7 september 2020 om 19:08

Lastig om nee te zeggen? Je hebt een relatie en een kind. Hoezo lastig om nee te zeggen. Die excuses ook altijd.

Wat een overdreven gedoe, er word net gedaan alsof ze iets vreselijks gedaan hebben..

7 september 2020 om 18:48

Vergeet niet dat bij coronabesmettingen wedstrijden afgelast moeten worden. Daarom zijn die bubbels ingericht. Als je er dan niet aan houdt speel je met het geld van anderen.

Boys boys het gaat er niet om dat een paar dames worden uitgenodigd op een hotelkamer en dat niet zou 'mogen', het gaat erom dat we allerlei gedragsregels hebben opgesteld rondom corona waaraan beide heren zich hier niet houden

Poeh poeh, nou nou. Ze hebben geprobeerd seks te hebben met twee mooie dames. Dat probeer ik mijn hele leven al.

7 september 2020 om 18:50

Het verschil is dat hun het daadwerkelijk lukt

7 september 2020 om 18:59

Heel goed Benji. Je snapt mijn grap.

7 september 2020 om 19:09

Corona en een vaste vriendin en kind thuis hebben zitten. 2 keer erg fout.

Overdreven gedoe allemaal. Ja ze leven de regels niet na. Alsof we dat allemaal doen? 6 maanden niet gedate? Tuurlijk. Lekker normaal blijven doen

Buiten de corona regels gerekend vind ik dit uberhaupt enorm kansloos gedrag. Foden, 20 jaar, heeft al een kleine met zijn vriendin waarmee hij inmiddels jaren samen is. Hij wordt dan voor het eerst uitgenodigd voor het nationale team, een enorme eer natuurlijk en het lijkt me een droom voor elke jonge voetballer. Dan vindt hij het op die allereerste trip, na 3 dagen al nodig om vreemd te gaan. Ik kan er echt met mijn verstand niet bij hoe triest je dan bent.

7 september 2020 om 19:09

Dan kan je er vanuit gaan dat meneer dit al vaker heeft gedaan met andere vrouwen. Die dondert ff van z’n sokkel

7 september 2020 om 19:23

Maat ik begin echt de indruk te krijgen dat jij een vrouw bent, Jezus dat je je zo opgewonden kunt maken over zo'n jochie van 20 die een vrouw en kind heeft. Hebt je het gezien wat ze uit hebben gevreten ofzo?Hij is potverdorrie 20! Is het aan jou om zo boos te worden of aan zijn vriendin/vrouw?

7 september 2020 om 19:32

Dus jij zegt dat alleen vrouwen veel moeite hebben met vreemdgaan terwijl er een gezin thuis is?

7 september 2020 om 19:58

Ik ben een man en ik begrijp soccer_fan1 volkomen hoor. Foden is een jochie van 20? Als je 20 bent, ben je niet volwassen genoeg om te begrijpen dat vreemdgaan gewoon fout is? Dat dit wellicht je relatie kan verknallen en daarmee het leven van je kind ruw verstoord wordt? Je hoeft geen vrouw te zijn om dit gewoon triest gedrag van Foden te vinden.

7 september 2020 om 21:43

Wat een jankreactie zeg. Je bent lekker met de mannen weg, je kan een lekker wijfie scoren, prima toch.

Het zijn dingen die elke dag gebeuren bij sporters. En altijd moet er sensatie van gemaakt worden in de media. Oh neen, het zal toch niet zo zijn dat jongens met veel geld de aandacht trekken van wat bimbo's? Maar weer maar eens een bewijs hoe makkelijk vrouwen (ik zou graag een ander woord gebruiken maar dan ben je meteen een seksist) hier altijd wegkomen. Discretie is ver te zoeken ook tegenwoordig. Echte leeghoofden die uit zijn op aandacht.

Sjonge jonge wat een reacties hier. Door wie zijn jullie allemaal opgevoed? Het zou je dochter of zuster maar zijn. Weinig echte dames en heren meer tegenwoordig. Alleen maar denken aan “n**ken”. Ik hoop dan dat je Moer, Zus en Dochter eens paar flinke beurten krijgen. Of vind je dat opeens NIET goed? Geen principes meer met de mensen tegenwoordig. Staan nergens voor. Geen ruggengraat ook. En dan heb ik het nog niet eens over die onloyale schijtgozer Foden die vreemdgaan, en ooknog eens een kind heeft! Maarja, daar zijn jullie medeverantwoordelijk voor, aangezien jullie alles tegenwoordig tollereren.

Sjonge jonge wat een reacties hier. Door wie zijn jullie allemaal opgevoed? Het zou je dochter of zuster maar zijn. Weinig echte dames en heren meer tegenwoordig. Alleen maar denken aan “n**ken”. Ik hoop dan dat je Moer, Zus en Dochter eens paar flinke beurten krijgen. Of vind je dat opeens NIET goed? Geen principes meer met de mensen tegenwoordig. Staan nergens voor. Geen ruggengraat ook. En dan heb ik het nog niet eens over die onloyale schijtgozer Foden die vreemdgaan, en ooknog eens een kind heeft! Maarja, daar zijn jullie medeverantwoordelijk voor, aangezien jullie alles tegenwoordig tollereren.

7 september 2020 om 20:12

Geef me de nummer van jou moeder, zus en dochter ook ff dan. Jammergenoeg heb jij geen moraal
Nee. Mentaliteit van een dier. Dieren neuken er namelijk op los met schijt. Maar jij bent een mens, gedraag je dan ook zo.

7 september 2020 om 20:32

Echt gelukkig zijn er toch zulke mensen die denken zoals jij pff, ik kan me er ook echt mateloos aan ergeren. Wat een vreemde gewaarwording vandaag de dag, dat vele dit maar allemaal normaal vinden. Bah. En idd zoals je zegt, wat als het je dochter of zusje is of die voetballertjes die lekker vreemd willen gaan. Wat een immorele maatschappij hebben we gekregen zeg. Echt belachelijk. Je spreekt het aardig pittig aan maar ben het helemaal met je eens.

7 september 2020 om 21:03

Enigste reden dat ik het een beetje pittig aanpak is omdat het nu al veel te lang rondgaat zo en alleenmaar erger wordt. Geen moraal meer, geen principes. Alles wordt maar getolereerd. Ik heb nog geen kinderen, maar ik wil ze, en ik wil niet dat ze in zo’n losgeslagen maatschappij opgroeien.

Erg goed van Foden om op het aanbod van deze makkelijke vrouwen in te gaan. Zal je vriendin die op je kind past wel mooi vinden. En over een paar weken hebben deze twee dames x-aantal interviews gehad en krijgen ze nog een reality serie ook en zit Foden wellicht met een relatie die kapot is gegaan. Hoe moeilijk is het om eens niet je pik achterna te lopen?

7 september 2020 om 20:20

Ga jij me nu zitten vertellen dat het OKE is om vreemd te gaan? Als dat het geval is, zou een vrouw wel zwaargestoord moeten zijn een relatie met jou te beginnen. Hij is nog maar 20? Ik ken mannen die op hun twintigste hun verantwooderlijkheden namen als mannen van 40.

7 september 2020 om 20:43

Haha. Ja. Overdrijven. Kijk anders even wat voor reality meuk er tegenwoordig op de tv verschijnt. Voor minder dan dit incident krijgen sommigen al een reality serie. Ik wou dat ik aan het overdrijven was, maar het is gewoon goed mogelijk. En leuk dat hij nog geen 20 is. Betekent natuurlijk dat hij dan een vrijbrief heeft om vreemd te gaan, terwijl zijn vriendin thuis zit en op hun kind past...

Tja als voetballer staan de gewillige vrouwen in de rij voor je. Het is niet altijd makkelijk om dat te weerstaan.

7 september 2020 om 19:59

Ik had haar al links laten liggen voor alleen haar stem. Wat een vreselijk accent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren