Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tegen ieder ander team zou 4-0 voldoende zijn, maar niet tegen Barcelona'

Laatste update:

Barcelona hoopt dit kalenderjaar zes hoofdprijzen te kunnen winnen, maar dat wordt nog een hele opgave. De ploeg van Luis Enrique heeft weliswaar al vier prijzen binnen en speelt aan het einde van dit kalenderjaar op het WK voor clubteams, maar in de strijd om de Spaanse Supercup staat Barcelona met liefst 4-0 achter tegen Athletic Club. Maandag is de return in Camp Nou.

/

Athletic heeft de Supercup al met een hand vast, maar rekent zich nog niet rijk. “Dit resultaat is zeker nog niet het einde, voor allebei de ploegen niet”, zegt Ernesto Valverde, de coach van Athletic. “Tegen ieder ander team zou 4-0 voldoende zijn om de prijs te pakken, maar niet tegen Barcelona. We weten dat deze ploeg tot alles in staat is.”

“Natuurlijk ben ik trots op mijn spelers”, vervolgt Valverde. “Dit is een resultaat dat opvalt, want Barcelona krijgt niet vaak vier tegendoelpunten. Het was een magische avond en ik hoop dat we de klus maandag kunnen klaren, maar er is nog veel werk te doen. We weten wat we kunnen verwachten in Camp Nou. Dankzij onze voorsprong zijn de kansen voor beide ploegen nu misschien in evenwicht.”


Denk je dat de strijd reeds gestreden is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand of Neymar weer kan spelen in de return?

15 augustus 2015 om 14:15

Nee hij kan nog niet spelen.

15 augustus 2015 om 14:17

Nee, Neymar kan maandag nog niet spelen.

15 augustus 2015 om 14:45

Het maakt niet zoveel uit of hij speelt eigenlijk.. Ben diep teleurgesteld in Luis Enrique door Rafinha en Roberto op te stellen. Daarmee creeer je letterlijk niks dus zolang hij zn zorg kindjes niet wegdoet gaat het hem niet worden...

15 augustus 2015 om 16:35

Dat zou ik niet zeggen. In 2 dagen tijd moesten veel belangrijke basisspelers heen vliegen van Spanje naar Georgië een zware westrijd met verlenging tegen Sevilla spelen, dan terugvliegen uit Georgië en dan nog een finalewestrijd spelen tegen een andere lastige tegenstander. Dat is gewoon niet te doen. Neemt overigens niet weg dat Bilbao geweldig speelde en dat de invallers van basisspelers van Barca zwaar onder de maat gepresteerd hebben.

16 augustus 2015 om 11:09

Ik ben diep teleurgesteld in deze reacties. Het gaat 1x mis bij Barcelona en iedereen wijst maar weer naar de trainer. Rafinha is een speler die echt wel iets kan creëren.

16 augustus 2015 om 19:07

Rafinha is een leuke speler voor elke middenmoot van de topcompetities. Maar echt, die jongen is niet goed genoeg voor Barcelona. Zijn broer, dat is een topvoetballer en zelfs hij kreeg te weinig speeltijd. Dus het is waanzin dat hij zoveel minuten krijgt. Maarja wat ik al zo vaak heb gezegd, het is de favoriet van Enrique he...

Ik weet niet waarom maar ik heb het gevoel dat Barca dit kan rechtzetten. Was tegen AC Milan (2-0) ook gelukt.

15 augustus 2015 om 14:13

Hahaha ja dat was 2-0 dit is 4-0

15 augustus 2015 om 14:38

@amarti ja maar barca won die wedstrijd zelf 4-0. dus ja. waarom zou het maandag niet lukken dan

15 augustus 2015 om 19:16

Omdat als Athletic ook maar 1 goal scoort, Barcelona er 6 moet scoren. Oftewel, kansloos

15 augustus 2015 om 14:15

2-0 is heeeeel anders dan 4-0. Scoort Bilbao er 1? (Grote kans) moet barca er 6 maken

15 augustus 2015 om 14:18

Er is maar 1 club in de wereld die dit zou kunnen rechtzetten. En dat is barcelona. De beste club ter wereld.

15 augustus 2015 om 14:22

Dat klopt, maar de kans is nog steeds misschien 5%

15 augustus 2015 om 14:31

Solo1, hoe vaak heeft barca dan een comeback gehad (dat ze van een 3-0 achterstand of meer terugkwamen in de wedstrijd/tweeluik). Ik kan me noet herinneren dat barca dat deed. Er zijn maar weinig clubs die karakter tonen en laten zien dat ze veerkrachtig zijn, een eigenschap die je meer ziet bij premier leugue teams dan die van de Primera divison.
Ik weet het voor 99% zeker, barca gaat niet deze prijs dit jaar winnen, want ze missen in mijn ogen de vechlust om vanaf minuut 1 alles te geven zonder (al te) domme dingen te doen.

15 augustus 2015 om 14:40

Komt omdat ze bijna nooit met zulke cijfers achter staan. Zijn dan ook weinig comebacks te bedenken.

15 augustus 2015 om 15:56

Haha echt he. Barca had maar 1 keer zo een comeback nodig en dat was tegen Milan zoals hierboven genoemd. Barca had wel ooit in 2007 een 5-2 voorsprong (thuis) weggegeven door 4-0 in de return te verliezen(uit). Tegen Getafe was dat. Wel knap trouwens. Misschien was onze 'Modric' toen geblesseerd vandaar.

15 augustus 2015 om 17:17

Wat?
Meen je die?
Ben je nu al de 7-0 van Bayern vergeten?
Sjonge jonge een echte fan ben jij...

15 augustus 2015 om 17:39

Solo1. Ik ga er verder niet op in, maar die laatste zin geeft precies jouzelf weer, puur reacties uitlokken. Ontopic: barcelona maakt dit niet meer goed. Zonder Neymar, en met deze huidige vorm maakt het geen kans (op een 4-0 overwinning)

16 augustus 2015 om 01:49

Eerlijk gezegd hebben we die dit seizoen doen vergeten door wraak te nemen op ze afgelopen seizoen. Dat omgehakte -boomstam-moment van Boateng o.a.

15 augustus 2015 om 22:17

Dat was AC Milan, dit is Athletic Bilbao...

Barca gaat ze pakken Enrique zijbeuken voor de spelers die gister niet meededen dus dat betekent piqué en mascerano basis Cisca barca

Wat ben je dan als club baas zeg als je dit gevoel inboezemd bij je tegenstanders.

15 augustus 2015 om 14:16

Hij heeft gewoon gelijk hoor, als Messi en Suarez hun dag hebben scoren ze met gemak 5 goals bij elkaar.

15 augustus 2015 om 14:32

@shrevan wanneer hebben Messi Suarez dan in 1 wedstrijd 5 goals gemaakt?

15 augustus 2015 om 14:52

Messi alleen had 5 goals gemaakt tegen Leverkusen in de knock-out fase van de Uefa Champions League. Bij elkaar hebben ze ook 5 goals gemaakt in 1 wedstrijd, namelijk tegen Cordoba vorig seizoen in La Liga (uitwedstrijd). Tegen Rayo Vallecano (ook in de competitie, deze keer was het een thuiswedstrijd) hebben ze ook bij elkaar 5 goals gescoord. Ze wonnen toen 6-1. Tegen Cordoba wonnen ze trouwens 8-0.

15 augustus 2015 om 16:14

Ik zeg ook niet dat hij ongelijk heeft.
Ik geef alleen aan hoe machtig Barca dus is.

15 augustus 2015 om 14:20

Ik noem het realiteitsbesef

Ik hoop dat die enrique na deze nederlaag eens leert om bij belangrijke wedstrijden je beste spelers optestellen, begin vorig seizoen had hij ook van die rare opstellingen totdat hij een keer om die redenen botste met messi. Wnt verder is t wel een goeie trainer

15 augustus 2015 om 16:18

Een goede trainer?
Kom zeg, wat heeft hij naast Barca laten zien dan.
Al leg je bij wijze van spreken een baksteen op de stoel van Enrique dan wint Barca nog zo'n beetje alles.
Misschien nog meer pmdat een baksteen geen rare beslissingen neemt.

15 augustus 2015 om 16:24

Met Tata wonnen ze toch geen enkele prijs.
Enrique heeft wel voor veranderingen gezorgd, Barca speelt veel direkter als het moet, en krijgt veel minder goals tegen.
Zijn enige minpunt is, zoals gisteren, hij kan soms ineens de hele opstelling wijzigen.

15 augustus 2015 om 18:00

Barca krijgt altijd weinig goals tegen. Is niet alsof Enrique ervoor gezorgd heeft. Mascherano en Pique is gewoon heel goed samen( en natuurlijk een fantastisch keepende bravo).

Martino won geen prijs, maar naast dat hij geen goede coach was was ook de spelersgroep niet echt gemotiveerd. Dit jaar hebben ze dat wel weer( de honger naar prijzen) en dat in combinatie met aankopen als suarez en rakitic die extra gretigheid en dynamiek meebrengen, zorgt ervoor dat het zo goed gaat.

15 augustus 2015 om 16:45

Zoals ik ook al in een comment verder naar boven heb gezegd, denk ik niet dat je dit allemaal op Luis Enrique kan afschuiven. Veel basisspelers zijn door de finale van de EU supercup veel te vermoeid geworden. Als Enrique ze had opgesteld had je blessures geriskeerd. Het is eigenlijk vrij logisch dat hij die basisspelers niet opstelde. Je kunt deze nederlaag eerder afschuiven op de tegenvallende vervangers of eventueel nog op de Spaanse voetbalbond want de datum voor de Europese supercup was al lang bekend, ze hadden de Spaanse cup ook uit kunnen stellen

16 augustus 2015 om 04:08

De Spaanse voetbalbond had de data van de Spaanse supercup aanvankelijk gezet op 8 en 14 augustus. Dan zou de wed tege Sevilla daar tussenin zitten. Dat zou waarschijnlijk nog vervelender zijn geweest. Dit is beter maar het had nog beter gekund? Waarom niet die heenwedstrijd op zaterdag/zondag en dan de return op dinsdag/woensdag. Dan hebben ze tot de zondag erna(weer tege elkaar) de tijd om zich klaar te stomen voor de competitie. Het zal wel een reden zijn waar ik geen verstand van heb.

Sergio roberto Vermaelen batra Adriano allemaal gare spelers basis volgende wedstrijd mogen ze gaan kijken

Heb het gevoel dat barca kan stunten maandag, maar ik wens Bilbao natuurlijk de eindzege, ze zullen alles moeten geven om de schade beperkt te houden en een uit doelpunt zou ze kunnen helpen.
Maar wel opvallend hoe makkelijk de tegenstanders lijken te kunnen scoren, de laatste 2 wedstrijden ¡8! Tegen doelpunten, dan moet je je als coach wel achter de oren krabben.

Geloof er niks van. Het Barca dat dit kon rechtzetten liet zich ook niet met 4-0 verschalken.

Bilbao moet zorgen dat het in de rust nog 0-0 of maar 0-1 staat,dan is de copa binnen zeker als het nog 0-0 staat. Als maandag Bilbao maar 1 goal scoort dan is het 100 procent gespeeld,we moeten beseffen dat 4-0 erg erg lastig is goed te maken Bilbao gaat dit niet zomaar weggeven. Ik voorspel dat de supercopa binnen is voor Bilbao

Ik denk het ook wel. Met hun normale elf is het gewoon mogelijk. Een vroege goal en de verdediging kan gaan wankelen. Al hoop ik vopr Bilbao natuurlijk dat ze die prijs pakken, ze verdienen het gewoon meer.

Het San Mames lijkt gewoon een vesting, heerlijk. Echt met afstand de mooiste club in Spanje, ook al zouden ze liever niet bij Spanje horen.

15 augustus 2015 om 14:53

De sfeer in Calderon en in Ramon Sanchez Pizjuan is nog mooier, dus nee niet de mooiste club in Spanje.

Misschien omdat ik een Real Madrid fan ben. Maar als ik Luis Enrique ben zou ik de Supercup laten schieten. Veel spelers leken mij nog moe van de wedstrijd tegen Sevilla en aangezien ze gisteren weer gespeeld hebben lijkt het mij niet slim als ze maandag weer vol aan de bak moeten.

Als Lucho gewoon beste 11 opstelt zal het vanaf minuut 1 gewoon alles goed moeten gaan en daarnaast de kansen afmaken. Ze kunnen geen fouten maken met deze resultaat.

Uit tegen de Basken werd het vorige seizoen nog 5-1 en een keer 3-1.

Ik hoop op een come back, maar gun Bilbao dit ook wel. Echt een van de weinig clubs die met zo een budget nog zo mooi aanvallend kunnen voetballen. Vaak ook onderschat.
Daarnaast ook een club met bijna alleen eigen jeugd spelers en dat is zeer knap.

Ze verdienen zeker de respect en winnen van Barca vind ik niet zo erg als Barcelona thuis maar volle gas geeft en alles uit de kast probeert te halen.

Laat dit een les zijn voor de Barca-idealisten die het liefst zo een Roberto zien spelen dan een Arda of Vidal. Eigen jeugd is leuk, maar ze moeten wel 1e klaar zijn. We hebben het hier niet over Ado he, maar over de beste club ter wereld.

15 augustus 2015 om 16:21

Indd sommigen roepen maar eigen jeugd, maar niet iedereen wrdt een topper.
Dit is absolute top, en alleen de beste spelers kunnen dat aan.
Types zoals Sergi Roberto, en Munir zouden bij veel ploegen in La Liga geen basis spelen, laat staan bij Barca.

Barca krijgt niet vaak 4 doelpunten? 'Tegen' bedoelen jullie vz

Hoe belangrijk is de supercup eigenlijk als je het vergelijkt met de copa del rey?

Ik denk niet dat we de supercup maandag gaan winnen. Het zou wel leuk zijn! Ik hoop dat messi er 3 inschiet en dat suarez er 2 maakt. Ik hoop ook dat enrique bravo in het doel zet, want ter stegen heeft in 2 wedstrijden 8 doelpunten tegengekregen.

Bravo heeft het verdiend om nummer 1 keeper te zijn voor de cl, la liga en de copa del rey en al de andere wedstrijden.

15 augustus 2015 om 16:06

Ben ik het mee eens. Bravo moet eerste keeper zijn. Ter stegen maakt teveel fouten.

15 augustus 2015 om 17:03

Bravo voor CL en La Liga en laat Ter Stegen de rest van rotzooi opruimen.
Dit zeg ik niet over de afgelopen 2 wedstrijden, maar omdat Bravo altijd met volle zelfvertrouwen in doel staat en hij is ook goeie keeper.

Ter stegen houdt niet om in doel te zitten en niks doen wanneer Barca vooruit speelt dus komt hij vaak zijn doel uit en soms is dat onnodig. Gisteren zag je hoe slecht dat uitpakte.
De eerste goal zou nooit gevallen zijn op dat wijze als die dombo niet zijn doel uitkwam. Daarnaast moet ook credit aan de speler van Bilbao gegeven worden om zoiets te durven in een splits seconde.

Barcelona gaat precies niks doen atletic gaat rustig een uitgoal maken
En rustig achterover leunen !!

Het is belachelijk dat een supercup over 2 wedstrijden gaat.

15 augustus 2015 om 19:54

Mee eens. Ik zou liever een wedstrijd hebben in de hoofdstad voor neutraliteit net als de Community Shield.

16 augustus 2015 om 11:12

Gewoon een vaste speelstad uitkiezen bijv. Olympisch Stadion in Sevilla wat maar weinig gebruikt wordt voor voetbalwedstrijden terwijl het een groot stadion is. Hetzelfde geldt voor de Copa del Rey finale die moet ook in een neutraal stadion gespeeld worden en ook daarvoor is het Olympisch stadion een goed alternatief.

Dit zie ik Barca niet meer goed maken.
4-0 is een grote uitslag, en zeker als je Neymar en Alba moet missen, vooral Neymar wordt in aanvallend opzicht gemist.
Ik denk dat Barca wel wint, maar de beker winnen zal niet lukken vrees ik.
Ben in ieder geval in Camp Nou maandag, hoop op veel goals.

Messi blijft alsnog beter dan Ronaldo

15 augustus 2015 om 16:49

Roerend mee eens

en messi is de beste ooit

Zonder busquets is barca geen barca

Barca heeft geen killer die CR7 heet dus deze prijs kunnen ze op hun buik schrijven.

Messi kan alleen dribbelen.

Heeft geen scoringsvermogen als Cr7.
Is ook geen schande maar de realiteit.

15 augustus 2015 om 20:53

Daarom heeft msn vorig jaar de record goals afgepakt van real. Als Messi klaar is met zijn carriere zal niemand ook maat twijfelen over wie de beste was. Ronaldo is een goede afmaker maar Messi is veel meer. Daar kan cr7 alleen maar van dromen. Overigens vond ik hem tegen Bilbao vies tegen vallen.

Dit maakt Barcelona niet meer goed.

Ik zie barca echt 4-0 voor Staan. En in de verlenging nog een keer.

Messi 2x
Suarez 2x
Pedro 1x

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren