Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tegen Barcelona is verschil te groot, maar hier zijn we voor niemand bang'

Laatste update:

De spelers van sc Heerenveen lopen op hun laatste benen, maar gaan er nog twee keer vol voor. Een goed resultaat in het tweeluik met Vitesse houdt immers in dat de Friezen zich komend jaar mogen melden in voorronde van de Europa League. Coach Dwight Lodeweges schat de tegenstander hoog in, maar heeft er desondanks veel vertrouwen in.

/

Dat vertrouwen is deels gebaseerd op de prestatie van zijn elftal in Rotterdam, waar Feyenoord werd uitgeschakeld. Na de 1-0 in Friesland werd het in De Kuip na een verlenging 2-2. "We stapten in alle opzichten als winnaar van het veld", vindt Lodeweges. "Zo’n resultaat doet wonderen en zorgt voor power." Ook tegen Vitesse maakt zijn elftal derhalve weer een goede kans.

"We verslaan ook Feyenoord. Tegen Barcelona weet je dat het verschil te groot is, maar in Nederland hoeven we voor niemand bang te zijn", aldus Lodeweges, die donderdag in het thuisduel over een vrijwel fitte groep denkt te kunnen beschikken. Sam Larsson verwacht hij aan de aftrap, terwijl er over Joost van Aken en Simon Thern nog wat twijfels zijn. Jerry St. Juste speelt sowieso. "Jerry is een baasje, voor de duvel niet bang. Hij heeft hele mooie voorwaarden, maar we moeten ook niet te vroeg juichen. Hij komt net kijken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze moeten nou ook niet teveel waarde gaan hecten aan die overwinningen op Feyenoord. Iedereen kon zien dat Feyenoord in een slechte doen was en ze hadden op dat moment al 5(?) westrijden verloren. Eerst maar is spelen tegen Vitesse en dan zien we wel verder hoe het Heereveen zal vergaan in de EL

27 mei 2015 om 15:30

Als ze niet geholpen waren door de arbitrage hadden ze er niet eens gestaan en dat tegen een zwalkend Feyenoord.

Hoe weet hij dat nou.. ze spelen nooit tegen Heerenveen
maar verder heeft hij sowieso gelijk in de Eredivisie kan iedereen bijna van iedereen winnen

27 mei 2015 om 17:50

nou je hoeft geen Albert Einstein te heten om in te zien dat Heerenveen het af zou leggen tegen Barçelona. Daar heb je geen wedstrijd als vergelijkingsmateriaal voor nodig, vergelijk de twee teams eens met elkaar en je zal zien dat Barça op elke positie zo zwaar overklast dat je dit best mag uitspreken. Neemt niet weg dat de bal rond is etc maar 999 van de 1000 wedstrijden zal Barça winnen. Alleen onderschatting zou funest kunnen zijn.

27 mei 2015 om 18:01

volgens mij was hij een beetje cynisch....

27 mei 2015 om 18:14

Het is alleen zo lastig cynisme te herkennen in het geschreven woord, zeker als op een forum als voetbalzone waar je sarcastische, idiote, serieuze en grappig bedoelde berichten door elkaar gegooid krijgt, soms denk ik ook iemand op sarcasme of cynisme te betrappen om een paar comments verder te lezen dat de desbetreffende kerel hartstikke serieus was.

27 mei 2015 om 18:39

Waarom maken mensen hier nog serieus een discussie van... T is gwn een simpele vergelijking.

Ik ben vast een zuur mannetje, maar Heerenveen heeft het nodige geluk gehad. Ze hebben in 210 minuten ongeveer 4 kansen gekregen en vooral tegengehouden. Het is dat wij zo'n faal-aanval hebben, anders waren ze afgeslacht. Vitesse en PEC waren echt dominant tegen Feyenoord. Ik verwacht een oppermachtig Vitesse...

27 mei 2015 om 15:20

Kwaliteit is beter dan kwantiteit

27 mei 2015 om 15:31

Ik ben er ook ziek van, maar wil Heerenveen niet tekort doen. Vitesse en PEC waren dominant tegen een Feyenoord uit vorm. Heerenveen vond ik erg indrukwekkend eerder dit seizoen. Toen waren zij dominant tegen een Feyenoord in vorm.

27 mei 2015 om 16:06

Wij hadden in de play-offs inderdaad wel wat mazzel, maar Feyenoord mocht dan uit vorm zijn, wij ook net zo erg. Dus goed spel was ook niet te verwachten. Eerder dit seizoen was het tegen Feyenoord een stuk beter. Je ziet dat iedereen er zo'n beetje doorheen zit. En met Heerenveen weet je het nooit, de ene keer is het spel geweldig de andere keer drama en niet om aan te zien. Maar we hebben ook een erg jonge ploeg dus wat dat betreft hebben we het heel aardig gedaan dit seizoen.

27 mei 2015 om 17:13

Voor t gemak vergeten we de competitie wedstrijden even.

Ik hoop dat deze man het zelfde spel gaat spelen als tegen Feyenoord. Lekker verdedigen en niet vol op de aanval. Vind Heerenveen aanvallend een stuk gevaarlijker namelijk. Laat ons daar maar weg komen met een 0-0. Dan denk ik dat we het thuis afmaken.

Al met al is Heerenveen een lastige club voor Vitesse. Ik kan echt niet zeggen wie er gaat winnen. Maar hoop op Vitesse. 0-0 en thuis 2-0.

27 mei 2015 om 15:27

Inderdaad, als we jullie het spel laten maken zullen we kansloos worden afgeslacht. Gelukkig zie jij dat, zie ik dat en ziet Lodeweges dat hopelijk dus ook. Tegen Feyenoord wachtte hij heel slim af en kwam er een paar keer goed uit, dan moet je wat geluk hebben en dat hadden we. Desalnietemin zal het sowieso een lastige opgave worden om te winnen van Vitesse maar de bal is rond en het is 11 tegen 11. Denk dat het seizoen sowieso wel geslaagd is voor Hveen, ook als er wordt verloren over twee wedstrijden

want bruma is dr bij? Nee hij is er niet bij. Dus bang zijn ze zeker wel

Wat een geleuter weer hier. Heerenveen was net zo uit vorm als Feyenoord. Heerenveen heeft Feyenoord in beide wedstrijd het spel laten maken. Niet mijn voorkeur maar wel het spel wat je in europe evt. verder brengt.
2 ploegen uit vorm waarvan 1 zogenaamd topclub. Die laatste zou het dan nog moeten winnen, dat was niet het geval en daarom is Heerenvern terecht door.

En dan het afschuiven op arbitrage...

27 mei 2015 om 17:49

Lodeweges gaf aan dat ze Feyenoord wilden vastzetten , maar dat dat niet lukte. Feyenoord drong Heerenveen terug , maar kon niet gevaarlijk worden. Het was niet zo dat Heerenveen er voor heeft gekozen om op de counter te spelen , ze konden niet anders. En dat kwam doordat Feyenoord sterker was op het middenveld , won meer duels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren