Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Technisch directeur Jordy Zuidam gaat in op keeperssoap bij FC Utrecht

Laatste update:

Jordy Zuidam heeft in gesprek met Voetbal International gereageerd op de keeperssoap die is ontstaan bij FC Utrecht. De technisch directeur wil met Fabian de Keijzer meedenken over een tijdelijk vertrek, maar Mattijs Branderhorst lijkt gewoon te moeten blijven. “Mattijs en Fabian hebben een belang, maar wij hebben als Utrecht ook een belang”, aldus Zuidam.

Branderhorst en De Keijzer werden voorafgaand aan de voorbereiding verteld dat zij samen moesten concurreren voor een plek onder de Utrechtse lat. Afgelopen vrijdagavond kwam plots naar buiten dat de Domstedelingen Vasilis Barkas definitief hebben ingelijfd, ondanks dat dat in eerste instantie ‘onmogelijk’ leek. Branderhorst en De Keijzer vinden dat Utrecht zich niet aan de afspraak heeft gehouden en willen daarom weg. Zuidam vertelt dat hij vrijdag contact heeft gehad met beide keepers. “We hebben al een kort gesprek gehad met elkaar.”

“We wilden Mattijs en Fabian toelichten hoe we tot deze keuze waren gekomen. We moeten er gewoon voor zorgen dat we twee goede Eredivisie-waardige keepers hebben”, aldus de technisch directeur. “Iedereen weet dat ik er aan het einde van het seizoen alles aan heb gedaan om Barkas voor de club te behouden. Dat lukte toen niet: het was onmogelijk, tot ieders teleurstelling.” Utrecht heeft er toen voor gekozen om het seizoen in te gaan met Branderhorst en De Keijzer. “Daarbij hebben we direct gezegd: ‘Het is een open concurrentiestrijd.’ Beiden kregen dus geen garantie op een basisplaats.”

“Ze zaten nog volop in dat proces toen het onmogelijke tóch mogelijk bleek: we hadden de mogelijkheid om Barkas opnieuw binnen te halen. Dan moet je een keuze maken in het belang van de club. Eén waarvan je denkt dat je daarmee de kans op succes verder vergroot. Iedereen binnen de staf stond er unaniem achter deze keuze te maken.” De situatie van Branderhorst is wel anders dan die van De Keijzer, vertelt Zuidam. Met de zaakwaarnemer van De Keijzer is voorafgaand aan het seizoen namelijk gesproken over het scenario dat Branderhorst de eerste keuze zou worden. “Fabian wilde niet nog een jaar tweede keeper zijn.”

“Door deze situatie (de komst van Barkas, red.) is het perspectief veranderd. Logischerwijs staan wij er dan ook open voor om te kijken of Fabian elders aan spelen toe kan komen”, vervolgt Zuidam. “De situatie van Mattijs is anders dan eerder geschetst. Puur omdat Barkas is gekomen. Zoals gezegd willen we daar met hem over in gesprek. Wij zien nog steeds toekomst voor hem, hier bij FC Utrecht. Hij staat daar ook nog voor open, alleen moeten we daar goede afspraken over maken. Of er een kans bestaat dat Branderhorst en De Keijzer beiden vertrekken? Dat ligt eraan. Wij moeten twee Eredivisie-waardige keepers hebben. Mattijs heeft een belang, Fabian heeft een belang, maar wij hebben als Utrecht ook een belang.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk Jordy maar in ditzelfde interview geef je aan tevreden te zijn met de selectie. Investeer nou gewoon eens in centrale verdedigers… nog een seizoen met van der Hoorn kan écht niet

31 juli 2023 om 19:11

Ik had liever dat geld ook zien gaan naar een verdediger. Maar los daarvan is dit gewoon slecht handelen en kom je als Utrecht zijnde niet betrouwbaar over.

Ik vind dit toch slecht gehandeld door FC Utrecht. Je kunt Barkas aan het eind van het seizoen niet behouden, daarop haal je Brandenhorst in huis. Je kent de geschiedenis van Brandenhorst, mede daarom wilde hij niet verlengen bij NEC. Je zegt hem toe dat hij het met De Keijzer uit mag vechten wie de nummer 1 wordt. En dan opeens haalt FC Utrecht toch Barkas binnen. Een keeper die niet beduidend beter is dan Brandenhorst. Als je nu een veel en veel betere keeper dan Brandenhorst had kunnen halen is het ook niet netjes tegenover Brandenhorst en De Keijzer, maar nog enigszins begrijpelijk.

31 juli 2023 om 16:35

Nou ja, veel en veel beter misschien niet; maar zeker meer ervaring, heeft goede stats, is international voor het grieks elftal, en heeft bij meerdere clubs AEK, Celtic, en Utrecht toch al wel op niveau gekeeped. Brandenhorst is goed, maar ik zou niet meteen zeggen gelijkwaardig aan Barkas, daar mist hij gewoon de ervaring nog voor. Heeft zeker de potentie om een hele goeie te worden, ik zie hem ook wel goed ontwikkellen.

31 juli 2023 om 16:46

En wanneer en waar moet hij zich ontwikkelen dan? Is toch niet echt een beginnend talent, dacht 28 of 29 zoiets, als die nu niet gaat keepen wanneer dan wel?

31 juli 2023 om 17:02

Tja, International van voetbalgrootmacht Griekenland, dat zegt natuurlijk niet heel veel he.

En hoeveel ervaring zou Barkas hebben opgedaan in de 24 wedstrijdjes die hij voor Celtic heeft gekeept? Dat ze hem in het 3e seizoen hebben verhuurd aan FC Utrecht zegt ook wel dat het ze het geen geweldige keeper vonden.

Brandenhorst heeft geen internationale ervaring, maar dat maakt Barkas niet direct een veel betere keeper. Ik vind ze beide van hetzelfde niveau. En als FC Utrecht nog steeds van plan was om Barkas binnen te halen hadden ze dat ook tegen Brandenhorst en De Keijzer moeten zeggen. Die 2 dachten nu dat ze het met zijn 2en uit mochten gaan maken.

31 juli 2023 om 19:22

@50vince - Op zich goede punten hoor, maar waar het om draait is dat Utrecht hem niet per se nodig heeft. Het is in principe weggegooid geld die je ook aan een centrale verdediger kon besteden. Zuidam is ook gewoon een uiterst incapabele TD die het geluk heeft dat je met FC Utrecht nooit heel ver weg kunt zakken en dat je altijd wel wat te besteden hebt. Echter kan de man er maar bitter weinig van. Bord op schoot-scouting waar de man er ook nog eens een onsamenhangend geheel van maakt. Met Zuidam als technisch hoofdverantwoordelijke gaat de club in ieder geval geen stappen maken.

1 augustus 2023 om 13:28

Volledig eens, ook over de "scouting" van van Zuijdam. Centrale verdedigers en nog een stabiele middenvelder zou ik ook liever zien.

echter denk ik dat Barkas een duidelijke step-up is vergeleken met de Keijzer.

Ben er ook van overtuigd dat, net wat jij zegt, er geen duidelijke verbetering zal komen zolang van Zuijdam TD is.

1 augustus 2023 om 13:34

Beetje denigrerend Paulr. want de Keijzer en Brandenhorst zijn A international van NL? Brandenhorst heeft het al waar gemaakt in grotere competities of iig ervaring opgedaan bij clubs van naam?

Ik zeg nergens dat Barkas een veel betere keeper is, was het in een eerdere reactie zelfs al met je eens dat ze redelijk gelijkwaardig zijn. Barkas heeft echter in mijn optiek wat punten voorsprong, tevens ook nog eens meer wedstrijdritme opgedaan vergeleken tot de 2de keeper van NEC Brandenhorst die ahcter Cillessen moest plaatsnemen. Zoals gezegd, ik juich de competieite van twee evenwaardige en degelijke keepers toe, wordt Utrecht alleen beter van denk ik.

voor de Keijzer is het idd jammer, en niet erg subtiel van Utrecht om het zo te doen. echter geloof ik niet dat de Keijzer een echte kans had om eerste keeper te worden, dat kun je al bijna uit de tekst opmaken.

31 juli 2023 om 18:18

Al dat gemiep over de persoonlijke situatie vind ik persoonlijk niet het belangrijkst (het is ook belangrijk, maar nit het hoofdpunt van onbekwaamheid). Wat ik echt onbekwaam vind, is dat een club als Utrecht met beperkte middelen, een basiswaardige keeper haalt voor het komende seizoen, en nu nogmaals een basiskeeper haalt. Dit is een totaal onnodige uitgave, onafhankelijk van of Barkas een niet / een beetje / veel beter is dan Brandenhorst. Dat geld kan vele malen beter in andere posities worden gestopt.

31 juli 2023 om 18:23

Nja, het zegt wel wat over Zuidam. Hij weet wat er met Brandenhorst is gebeurd en welke afspraken er zijn gemaakt, maar heeft daar gewoon schijt aan. Ik weet wel dat het om topsport gaat, maar ook daar kun je aan je afspraken houden en een beetje menselijk zijn.

31 juli 2023 om 19:23

Het is toch ook allang duidelijk dat Zuidam er maar weinig van snapt? Zet er bij wijze van spreken een gemiddelde Vz'er neer en die doet het waarschijnlijk niet eens slechter. Hoe die man zolang mag blijven zitten, is me een raadsel. Utrecht staat in alles stil.

Laat toch wel doorschemeren dat de keijzer eigenlijk bij voorbaat al als tweede en nu dus derde keeper werd gezien. ik vind de concurentie persoonlijk wel goed; hij heeft gewoon gelijk met wat hij zegt: we hebben twee eredivisiewaardige keepers nodig - geldt voor ieder team in de ED.

Ben zeer benieuwd wat Utrecht nog gaat doen, en vooral of ze Booth en Douvikas kunnen behouden; dat Barkas (griek) nu toch weer bij Utrecht is, helpt misschien om Douvikas te behouden voor nog een seizoen. ik denk dat hij nog wel kan groeien met een jaarte ED. Zie zeker een scherpe spits die gewoon weer minimaal 15 - 17 goals maakt. Maar enfin, laten we zien we er nog verkocht gaat worden of niet.

31 juli 2023 om 18:30

Douvikas is niet te houden. Hij staat in de belangstelling van Lazio en een aantal Duitse clubs. Wij moeten hem ook verkopen om de begroting rond te krijgen. Dus ik zie hem echt niet blijven. Ik acht de kans dat Booth blijf wel groot. Zou voor hem ook goed zijn.

Deze gast is toch totaal ongeschikt voor zijn baan. Niet alleen in deze situatie. Utrecht heeft de afgelopen jaren ook helemaal niks gepresteerd terwijl ze genoeg geld hebben om op het niveau van AZ en Twente mee te doen. Deze zomer weer een karrevracht aan spelers binnen gehaald maar er zit niet echt een idee achter lijkt het.

31 juli 2023 om 18:30

Ach, Utrecht (van Seumeren) spendeert al jaren gigantische bedragen aan spelers en de salarissen. Ongelofelijk slecht beleid.

31 juli 2023 om 19:25

Sterker nog: Het spelersbudget van FC Utrecht is nog steeds zo'n 3 miljoen hoger dan dat van FC Twente en het betaalt bijna het dubbele voor de jeugdopleiding. Toch breekt er in Utrecht nauwelijks jeugd door en is er van een fundament ook niet echt sprake. Zuidam kan er inderdaad werkelijk niets van. Erg vreemd dat hij zolang mag blijven aanmodderen.

Bij iedere andere club was deze TD allang ontslagen!
Als van Seumeren niet ieder jaar bijschiet was Utrecht geen ander lot bestempeld als fc Groningen.

31 juli 2023 om 16:51

Van Seumeren legt al jaren geen geld meer bij. Hij is ook niet meer de eigenaar, maar gewoon een van de vier aandeelhouders.

Het is juist Zuidam die geld genereert voor de club. FC Utrecht heeft de afgelopen jaren flink geinvesteerd in onder meer een volledig nieuwe trainingsaccommodatie voor het eerste elftal en dit jaar bijvoorbeeld in een nieuw speelveld inclusief een nieuwe zandfundering, drainage, veldverwarming en beregeningssystematiek. Zuidam moet jaarlijks voor 8-12 miljoen euro verkopen en vervolgens met een vrijwel lege portemonnee proberen om de selectie weer op sterkte te brengen. Daar slaagt hij elk jaar opnieuw in en de waarde van de selectie neemt, ondanks de verkoop van de beste spelers, zelfs elk jaar toe.

FC Utrecht kent een grote groep supporters die altijd negatief zijn. Het zijn die supporters, die blijven vasthouden aan het achterhaalde beeld dat Van Seumeren de eigenaar is die garant staat voor eventuele verliezen, en die niet verder kijken dan de eindstanden van voorgaande competities, die graag Zuidam overal de schuld van geven. En dan gaan er vanzelf anderen meehuilen met de wolven in het bos.

31 juli 2023 om 17:06

En hoe zijn die aandelen verdeeld? 4x 25% of 1x 51 en 3x 16⅓ dat maakt noga een verschil

31 juli 2023 om 17:26

@orwell,

Ik heb gelezen van wel. Hij is inmiddels niet meer de enige kapitaalkrachtige investeerder in de club. Maar is nog wel investeerder.

31 juli 2023 om 17:38

@ Pango
Van Seumeren is een van de aandeelhouders. Als hij geld in de club zou steken, zouden de andere aandeelhouders dat ook moeten doen, want anders zouden de percentages in aandelen onder druk komen te staan.

@wandering
Van Seumeren heeft 51% van de aandelen. Dat zegt vooral iets over de zeggenschap die hij heeft. Zie antwoord op Pango als het gaat om investeringen.

31 juli 2023 om 18:15

Er is ook nog zoiets als sponsoring

31 juli 2023 om 19:37

Wat genereert Zuidam dan? FC Utrecht verkoopt zoals een subtopper verkoopt. Daar doet hij werkelijk niets speciaals. FC Groningen en Heerenveen verkopen ook voor die bedragen, terwijl AZ beduidend beter boert en FC Twente eigenlijk nu al vergelijkbare bedragen vangt.

Daarbij zorgt Zuidam zelf voor die problemen. Utrecht heeft een behoorlijk salarishuis en leeft op dermate grote voet dat het transfers nodig heeft om de gaten te dichten. In plaats van creatief te zijn, gaat meneer voor dure vedettes die allang aan hebben getoond niet hoger dan de subtop te kunnen halen. Ook heeft de man geen tactisch besef en snapt niet hoe hij een collectief samenstelt.

Investeren in de accommodatie is goed, maar maak dan ook daadwerkelijk gebruik van de opleiding. Ze hebben nota bene een beloftenploeg in de KKD. Dan moet je die jongens ook kansen gaan geven. Verder zie ik niet zo snel wat de man nou echt goed doet.

De man is sinds 2017 eindverantwoordelijk voor het technische beleid. Sindsdien:

Plaats 6 in 2017-18
Plaats 5 in 2018-19
Plaats 6 in 2019-20
Plaats 6 in 2020-21
Plaats 7 in 2021-22
Plaats 7 in 2022-23

Dat terwijl FC Utrecht na Ajax, PSV, Feyenoord en AZ het meest te spenderen had betreft het spelersbudget. Zelfs nu heeft FC Utrecht nog een hoger spelersbudget dan FC Twente. FC Utrecht presteert dus sinds Zuidam slechts 1 van de 6 seizoenen naar de middelen. In de overige 5 seizoenen presteert het ondermaats.

31 juli 2023 om 16:53

Altijd lekker makkelijk om dit te roepen. Zeg dan niks als je niet weet hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit. Lees de reactie van Orwell maar, die is beduidend beter op de hoogte dan jij kerel.

Ik wacht nog steeds op de dag dat naar buiten komt dat Zuidam ontslag heeft genomen of ontslagen is. Ik ben echt helemaal klaar met hem. Dit is wederom weer pruts beleid! Net zo slecht als de gedachte achter de nieuwe aankopen. Koop gewoon een stuk of 12 nieuwe spelers per seizoen en gooi ze allemaal maar bij elkaar. En dan maar hopen dat het wat wordt! Nee.. haal nou eens een trainer met échte visie en dan 2 a 3 gerichte aankopen per seizoen. Dit is echt baggerwerk.

Niet netjes van Utrecht om dit zo te spelen. Vooral voor Branderhorst vind ik dat sneu. Die is bij onze club vertrokken omdat Cillessen daar eerste keeper blijft (terwijl Branderhorst niks minder is!), Branderhorst vertrekt daarom naar Utrecht maar heeft geen garantie dat hij eerste keeper zou worden maar ging er wel vanuit want Branderhorst is een zeer goede keeper en dan haalt Utrecht er nog 1 bij. Utrecht houdt zich niet aan de afspraken en dan kun je als club ook niet verwachten van anderen dat die zich aan de afspraken houden!

buiten het feit dat dit niet netjes is richting brandenhorst en de keijzer. Is die barkas ook niet veel beter...
sowieso een rare aankoop, ook omdat het voorheen al stroef liep om hem uberhaupt definitief te halen.

lijkt me dat ze de investering van die barkas beter ergens anders hadden kunnen steken.
nu heb je een redelijk goede keeper gehaald in brandenhorst, maar zit met de gebakken peren... die moet je uitlenen anders heb je heibel in de tent.

Ik begrijp wel dat de heren weg willen, beloofd worden dat ze met elkaar de strijd aan zouden gaan voor 1e keeper, maar dan komt Barkas ineens weer. Hier heeft Branderhorst zeker niet voor getekend gezien zijn geschiedenis bij mijn club en heeft hij ook zeer zeker niet verdiend. Het allerlaatste wat je als club wilt, zijn mokkende spelers op de bank en training. Als dit mag gebeuren dan mag dit op het conto van Zuidam geschreven worden.

Ik zou als profvoetballer toch maar erg voorzichtig zijn voordat je in zee gaat met deze slang. Deze Jordy is erg slecht voor het aanzien van FC Utrecht. Iemand binnenhalen op valse voorwendselen is mijn inziens een kwalijke zaak. Ook al staat Jordy in zijn recht, maar het is zacht gezegd niet netjes.

Beleid van Utrecht is al jaren lachwekkend. Nu heb je 2 ontevreden keepers, terwijl die Griek echt niet zoveel beter is dan Branderhorst. Je wordt toch gek van die Zuidam als Utrecht supporter?

Die soap is qua keepers eerder traditie dan uitzondering. Begon allemaal na Ruiter. Wat is er allemaal voor talent voorbij gekomen en (beschadigd) vertrokken: Ruiter, Jensen, Paes, Zoet, Oelschlagel, de Keijzer, Barkas, Branderhorst, Nijhuis, Marsman, Verhoeven, Bednarek. Toch een heel lijstje voor tien seizoenen. Ze hadden m.i. echt vast moeten houden aan Paes en de Keijzer. Zeker toen ze doorbraken waren dat toptalenten en de vaste keepers van Jong oranje.

Branderhorst is een onderschatte keeper. Was gewoon top 5 vorig jaar. Je haalt hem omdat je iemand niet kunt behouden en nu blijk je die toch te kunnen houden en staat Matthijs weer op het 2e plan. De wedstrijden die hij speelde vorig jaar zeiden genoeg. Hij kan overal mee. Zelfs bij de top 3! Pure kapitaalvernietiging

31 juli 2023 om 18:33

Unnerstal, Olij, Rulli, Benitez, Bijlow, Noppert vind ik allemaal aantoonbaar betere keepers hoor.

31 juli 2023 om 18:56

Rulli? Grabbelaar eerste klas

31 juli 2023 om 19:04

Nou als Brandenhorst een ding niet is, dan is het onderschat. Sterker nog ik vind, op basis van dik 3 jaar NEC, juist dat hij een stuk groter wordt gemaakt dan hij is. Heeft ongetwijfeld te maken met die wedstrijd tegen Feyenoord en dat mensen die hem zelden in actie zien vervolgens denken dat dat zijn wekelijkse niveau is. Spoiler alert: dat is niet zo. Het is gewoon een goede Eredivisiekeeper, verliest weinig punten voor je maar wint er ook niet extreem veel. Beetje categorie Room, Vaessen en Van Gassel. Goed voor de middenmoot, enigszins bruikbaar voor de subtop maar dat is het dan ook wel. Feit is ook dat hij nooit in de buurt van het Nederlands elftal is gekomen terwijl we toch niet zo breed in de goede keepers zitten, dat zegt natuurlijk ook wel wat.

1 augustus 2023 om 06:25

Niet helemaal mer je eens, want wie weet welk niveau hij aan had kunnen tikken als hij vorig jaar gewoon had gekeept i.p.v. Cillesen.
Hij zat echt in een goede flow en was op weg naar een hoger niveau. Om te zien hoe goed hij werkelijk kan zijn, moet hij toch echt de kans krijgen om wekelijks onder de lat te staan.

Denk dat bij Utrecht vaak de fout gemaakt wordt dat hun eigen belang is dat ze een op papier zo goed mogelijk team hebben. Ze halen een in hun ogen "buitenkansje" altijd op. Zelfs als dat een talenten in de weg zit, als er eigenlijk geen ruimte is of ze er niet heel veel beter van worden. Barkas is een prima eredivisiekeeper maar ik denk niet dat hij beter is dan Brandenhorst. Het is ook vermoeiend dat talenten als in dit geval De Keijzer steeds maar weer plekjes teruggezet worden omdat er ergens een relatief grote naam transfervrij binnen kan worden gehaald. Denk dat FC Utrecht al jaren niks opschiet met dit beleid. Er komt zelden nog een talent door dat met winst verkocht kan worden, ze vallen niet de top/ subtop aan en hebben wel een relatief duur team zonder echt noemenswaardige restwaarde. Denk niet dat ze het veel slechter zouden doen met iets meer eigen takent en iets minder aankopen als Van der Streek, Viergever, Dost en noem het maar op.

1 augustus 2023 om 00:12

Dat met over de Jeugd kan ik me wel in vinden maar dat er geen restwaarde inzit niet.
Douvikas ,booth en Bozdogan zijn toch spelers die erg veel waarde betekenen.

Dan de aankopen die jij noemt begrijp ik vooral die lamzak van een Dost maar van de streek heeft zijn waarde wel bewezen de jaren dat hij bij ons speelde.

Daarin tegen snap ik ook niet de greep naar Barkas. Echt wel een betere keeper dan Brandenhorst maar in de verdediging had je dat geld meer kunnen gebruiken.

En de top aanvallen?
Laten we daar maar eens mee ophouden iedereen ,want dat is ooit 1x gezegd door van Seumeren en gelijk blijven velen dit roepen/schrijven om maar duimpjes te scoren.

maar goed dat is mijn mening.

1 augustus 2023 om 08:24

De top aanvallen moet toch mogelijk zijn? FC Twente lukt dat al door veel in te zetten op jong talent en AZ doet het nog beter door 1 van de beste jeugdopleidingen van Nederland opgebouwd te hebben. Ik snap best dat ze niet consequent mee kunnen doen met Ajax, PSV en feyenoord maar wat vaker meedoen om plek 4 en incidenteel een keertje nog verder naar boven kunnen kijken moet toch lukken?

Ik denk dat ze het nu opzich prima doen door al jaren met relatief veel ervaring 6e of 7e te worden. Er lopen de afgelopen jaren ook altijd wel 1 of 2 spelers rond die voor meer dan 5 miljoen verkocht kunnen worden.

M'n enige punt is dat ik niet helemaal snap dat ze telkens toch weer kiezen voor spelers als Seuntjes, Barkas en Labyad. Ik denk dat ze stuk voor stuk niet perse nodig waren en dat Utrecht beter af was met bijvoorbeeld 1 grotere aankoop centraal in de verdediging.

De selectie is te breed.

Als Branderhorst zijnde had je van mij een ongelofelijke klets aan de kop gehad...

Dit is een dolk in je rug!
Hoe professioneel je dit als sporter ook moet zien...

Je kon van mij de tering krijgen, of je zorgt dat ik mag vertrekken of ik regel zelf wel dat je mij niet in de selectie wil hebben.

Wat een slecht verhaal . Altijd gedoe bij die club . Zijn het hele jaar druk met Ajax omdat er in het verleden ooit iets is gebeurd . Dan dat vreselijke Uuuuuuuuu. En dan de clubleiding nog . Respect voor de man die al vele miljoenen in deze club heeft gepompt en helaas weinig progressie ziet !

Als ze niet willen knokken voor hun plek en geen vertrouwen in eigen kwaliteit hebben.
Lekker wegwezen met dat soort spelers/keepers

1 augustus 2023 om 06:27

Hij wou juist knokken voor zijn plek, maar niet met iemand die sowieso de voorkeur krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren