Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Szczesny is een oncontroleerbare gek, hij is compleet doorgedraaid’

Laatste update:

Wojciech Szczesny werd door de komst van Petr Cech overbodig bij Arsenal en AS Roma haalde de doelman naar Italië om in de voetsporen te treden van Morgan De Sanctis. Szczesny presteert wisselvallig: hij wisselt fantastische reddingen af met ongelooflijke blunders. In Italië is men niet overtuigd van de kwaliteiten van de Pool.

/

Stefano Tacconi, ex-keeperstrainer van Juventus, denkt zelfs dat Szczesny AS Roma de titel gaat kosten. “Hij is een prima doelman, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar hij is ook een oncontroleerbare gek, hij is compleet doorgedraaid. Hij is een risico voor AS Roma”, laat Tacconi weten aan La Gazzetta dello Sport.

Szczesny speelde dit seizoen twaalf wedstrijden in alle competities; hij hield één keer de nul. De 25-jarige Pool meldde zich in 2006 in de jeugdopleiding van Arsenal. Halverwege het seizoen 2010/11 werd hij eerste keeper.

Is Wojciech Szczesny een goede keeper?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het hier mee eens en denk dat het zeker waar is dat die ze de titel kan kosten, hij is te wisselvallig. Had graag Sirigu zien komen vind ik een prima doelman.

6 november 2015 om 09:31

Die moet ook haalbaar zijn lijkt mij, want die is vervangen bij PSG én een Italiaan

Dit is al een welbekend verhaal omtrent de persoon Wojciech Szczesny. Ook bij Arsenal is het nooit een betrouwbare sluitpost geweest. Zwak bij hoge ballen, keepte soms een 10 en soms een 3. Onder andere een gigantische blunder tegen Bayern vorig jaar waardoor Bayern een penalty mee kreeg, en Szczesny er met rood af moest.

Hoop dan ook dat Arsenal 'm definitief wegdoet in/na de zomer. Cech kan nog wel een aantal seizoenen mee, en Ospina is prima als back-up.

6 november 2015 om 12:00

Wat is het verhaal omtrent de persoon Szczesny dan? Hoezo is hij compleet doorgedraaid? Een beetje onderbouwing in het artikel zou fijn zijn.

6 november 2015 om 12:18

Ik dacht precies hetzelfde. Wat maakt hem een oncontroleerbare gek?

6 november 2015 om 12:29

Als we het wisten dan zouden zijn gekkigheden wel controleerbaar zijn he

6 november 2015 om 12:43

Mijn insteek was gewoon dat Szczesny nooit een normale maand keept. De ene wedstrijd keept 'ie een wereldpartij, de andere wedstrijd kan ie net zo goed alvast gaan douchen.

Los daarvan is Szczesny ook een aantal keer betrapt op roken, waaronder stiekem op een toilet.

6 november 2015 om 14:02

Hmm ok, dan bedoel je dus de keeper Szcesny en niet de persoon Szczesny die raar doet. Uit het artikel en jouw reactie lijkt het alsof het een soort Balotelli is buiten het veld

Geen goede keeper. Begrijp niet wat Roma bezielt om met zo'n keeper voor de landstitel te gaan??

6 november 2015 om 09:53

Inderdaad. Misschien in januari Sirigu halen? Trapp is volgens mij nu eerste keeper bij PSG. Ik denk dat Sirigu een goede keeper zal zijn bij Roma. Niet van het niveau van Buffon en Handanovic maar wel een veel betere keeper dan Szczesny.

Typetje speler die god op blote knieën moet bedanken dat hij ooit bij Arsenal heeft mogen spelen. Hij is meer bezig met randzaken dan voetballen. Zoals de materiaalman zijn telefoon mee laten brengen zodat hij een selfie kan maken (allemaal gepland voor de wedstrijd) of roken onder de douches. Rare clown.

6 november 2015 om 09:56

Hou toch op man, dit is gewoon een goede keeper die altijd een geweldig talent is geweest. Ik twijfel er niet aan dat hij die foutjes achterwegen gaat laten en een geweldige keeper word. Nederland heeft bijvoorbeeld geen betere keeper dan dat hij is.

6 november 2015 om 10:07

Jawel cillessen is minimaal gelijkwaardig zo niet beter.

6 november 2015 om 10:16

Cillessen is sws beter dan hem

6 november 2015 om 10:52

Cilessen is met alle respect veel beter, veel constanter en betrouwbaarder

6 november 2015 om 12:26

Cillessen is ook gewoon een grabbelaar die te veel fouten maakt, net als Szczesny.

6 november 2015 om 12:30

Cillessen was vorig jaar de beste speler van Ajax, gevolgd door Veltman. Hoezo noem jij hem een grabbelaar?

6 november 2015 om 12:52

Omdat het niveau van de Eredivisie helemaal niks is? Hij zal nooit bij een topclub terecht komen.

6 november 2015 om 13:49

Kijk hoeveel Eredivisiespelers er nu rondlopen in de Premier League.

Cillessen gaat nog wel een transfer maken. Voor een keeper heeft hij in ieder geval nog tijd zat.

Overdrijven is ook een kunst... Het probleem dit seizoen is de defensie die voor hem staat.

Bij Arsenal was hij al geen betrouwbare keeper. Werd gepresenteerd als een topkeeper, maar liet dat maar sporadisch zien. Helaas, maar als het nu weer fout gaat bij Roma, is het misschien beter om zich te realiseren waar hij nu eigenlijk staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren