Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea City kondigt maatregelen aan tegen directeur Van Zweden

Laatste update:

John van Zweden wordt mogelijk op het matje geroepen door Swansea City-voorzitter Huw Jenkins. De Nederlandse mede-eigenaar van the Swans zou Louis van Gaal in de aanloop naar het treffen tussen zijn club en Manchester United een 'arrogante klootzak' hebben genoemd. Mocht dat waar blijken te zijn, dan wachten hem represailles, zo schrijft The Guardian.

/

Jenkins noemt de vermeende uitlatingen van Van Zweden 'teleurstellend'. "We zijn ons bewust van het geleverde commentaar en zoeken op dit moment naar een passende resolutie. Het is teleurstellend om te zien dat een van onze directieleden in de media uitlatingen doet over de manager van een andere club. Wij zijn er juist trots op dat we een goede verstandhouding hebben met alle clubs uit de Premier League, hun managers en hun staf."

Wat de gevolgen kunnen zijn voor Van Zweden, laat de preses nog in het midden. "Maar als een van onze leden zich op ongepaste en onprofessionele wijze heeft uitgelaten, dan zal dat intern worden afgehandeld", aldus Jenkins. Van Zweden, die vijf procent van de aandelen van the Swans in handen heeft, werd afgelopen zaterdag tijdens het treffen tussen Swansea City en United (2-1) gevolgd door een Nederlandse cameraploeg, die beelden schoot voor een nog niet gepubliceerde documentaire. Daarbij zou de bewuste uitlating zijn gedaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht ook. Laat het desnoods alleen intern bekend maar zo zetten ze wel en goeie voorbeeld.

Hahaha, typisch Van Zweden! Neemt nooit een blad voor de mond en zegt wat hem op het hart ligt!

24 februari 2015 om 18:09

En een Ado-man natuurlijk! Overigens is Louis natuurlijk wel een arrogante klootzak, maar in zijn positie is dat niet verstandig en professioneel om dat te zeggen

Als je dit soort uitlatingen wilt doen moet je op de gewone tribune gaan zitten en je aandelen verkopen. Wat heeft Van Gaal Van Zweden ooit geflikt dat hij zo boos is, want dit is niet de eerste keer dat hij zo tekeer gaat.

Van Zweden heeft zijn hart op zijn tong en flapt alles er uit.
Kan me voorstellen dat dit af en toe verkeerd valt bij Swansea.

24 februari 2015 om 17:56

Ik denk dat de andere aandeelhouders al langer van hem af willen.
De man beseft niet dat hij een vertegenwoordiger is van de club.

24 februari 2015 om 18:37

Ja en een beetje beschaving hoort daar niet bij ? je bent mede eigenaar van een club in de PL dan hoor je alle tegenstanders en trainers met respect te benaderen maar dat schijnt bij deze man niet te kunnen een volwassen man met kinderen die alleen maar 020 kan roepen ipv de clubnaam neem ik zo wie zo niet echt serieus .

24 februari 2015 om 20:43

Sowieso man hahaha en zo word jij dus ook niet serieus genomen.

Pot verwijt de ketel John !

Jaa kondigt maatregelen aan als t waar blijkt te zijn...laten we t niet groter maken dan t is.

De beste man is op twitter soms nog meer anti Ajax dan pro Swansea of Den Haag. Toch vermakelijk om de beste man te volgen

24 februari 2015 om 18:15

Ja je vraagt je soms wel af hoe oud hij wel niet is.
Daarnaast denk ik dat zijn liefde voor ADO flink meevalt. Anders had hij zijn aandelen in Swansea al lang verkocht om ADO over te nemen.

24 februari 2015 om 18:22

had die kunnen doen, al denk ik dat die zich dan te dom af is. De aandelen in Swansea stijgen elk jaar, terwijl die van Ado weinig zullen veranderen.

Blijf het een mooi verhaal vinden: van een investering van 50.000 naar mede-eigenaar van een PL club

Van mij mag hij alles zeggen, want ik like zijn style wel.

Ik vind die van Zweden een beetje een sneu persoon. Laat maar al te graag zien aan iedereen hoe het met zijn swansea gaat en heeft een nog grotere mond dan van Gaal. Ook al zo'n zielig twitter berichtje of Louwietjuh lekker zou slapen. Hij kan niet gewoon blij zijn met zijn overwinning, schijnbaar een goed gevoel als "hij" de grote van Gaal verslaat en hem een keer kan neersabelen.

Ja die John kun je af en toe achter het behang plakken

Toevallig ben ik (en met mij nog 100 anderen) afgelopen weekend meegereisd met de heer van Zweden voor de wedstrijd en wat andere randzaken. Tijdens de rondleiding door het stadion maakte hij deze opmerking met een grijns op zijn gezicht van hier tot guntert. Dat die Castricum dan weer alleen dat moet lekken is natuurlijk wel weer typisch van deze sensatiekoningin.

24 februari 2015 om 23:45

Heer ??? van Zweden

25 februari 2015 om 12:11

De "heer" van Zweden heet vorig jaar de sta en spelers een reisje naar Swansea belooft als ze het linker rijtje nog zouden halen, wel linker rijtje gehaald maar de "heer" van Sweden tot op heden zijn belofte nog niet ingelost, dus veel bla bla van de Heer van Sweden.

25 februari 2015 om 12:12

De "heer" van Zweden heet vorig jaar de sta en spelers een reisje naar Swansea belooft als ze het linker rijtje nog zouden halen, wel linker rijtje gehaald maar de "heer" van Sweden tot op heden zijn belofte nog niet ingelost, dus veel bla bla van de "heer" van Sweden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren