Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suriname maakt én incasseert fraai doelpunt en doet zichzelf tekort in Almere

Laatste update:

Suriname is er niet in geslaagd een oefenwedstrijd tegen Martinique te winnen. Justin Lonwijk luisterde zijn debuut direct op met een doelpunt. Na de openingstreffer van Brighton Labeau betekende dat de 1-1 eindstand in het Yanmar Stadion in Almere. Suriname had kunnen winnen, maar kansen werden niet benut.

Bijzonderheden:


Suriname moest al vrij vroeg in de wedstrijd een treffer incasseren. Na een schitterend hakballetje op het middenveld kreeg Labeau een vrije schietkans. De spits van Lausanne-Sport hield het hoofd koel en wist Warner Hahn in de korte hoek te passeren: 0-1.

Ook de gelijkmaker van Suriname was van grote schoonheid. Virgil Misidjan draaide om zijn as en gaf in de loop mee aan Jaden Montnor, die het overzicht behield en Lonwijk bij de tweede paal in staat stelde zijn debuut op te luisteren met een treffer: 1-1. Suriname kwam even daarvoor al dicht bij de gelijkmaker, ware het niet dat een vrije trap van Stefano Denswil op de lat belandde.

Suriname was in het restant de bovenliggende partij, maar een winnende treffer zat er niet in voor de ploeg van bondscoach Stanley Menzo. De oefenwedstrijd gold als voorbereiding op de WK-kwalificatieduels in juni tegen El Salvador, Puerto Rico en Saint Vincent en de Grenadines.

Opstelling Suriname: Hahn; Dijksteel, Abena, Malone, Haps; Paal, Lonwijk, Denswil; Misidjan, Becker, Montnor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.
Dan kijk je naar de opstelling.... en dan denk ik van, nou dat is nog best een aardige opstelling. Prima spelers. Met Becker als smaakmaker.
Heb net de wedstrijd gekeken en het valt gewoon zo tegen. Zit best wat potentie in, maar er is totaal geen touw aan vast te knopen.

24 maart 2024 om 21:38

Tja wat verwacht je dan? Hebben amper tot niet met elkaar samengespeeld. Heeft gewoon tijd nodig dat er een vaste kern komt en dat die op elkaar raken ingespeeld.

24 maart 2024 om 22:24

Snap wat je bedoeld maar ben het hier toch niet met je eens. De mindere prestaties van Suriname hebben in mijn ogen minder te maken met de samenstelling van de selectie. Want individueel zijn dat gewoon prima spelers. Meer gewoon de ongeorganiseerde structuur die wordt bepaald door de voetbalbond daar. Meerdere trainers ontslagen, geen echt duidelijk meerjarenplan. Nu hebben ze met Menzo wel iemad die hopelijk op de lange termijn een goed team kan neerzetten. Maar nogmaals er is niet echt een touw aan vast te knopen, zowel naast het veld als er op.

Waarschijnlijk een gebrek aan algemene kennis van mijn kant, maar ik vond Martinique nogal een vreemde naam voor een voetbalclub.

24 maart 2024 om 22:15

Suriname vond je wel een goede naam voor een voetbalclub?

Suriname - Martinique in Almere. Ik moest hier even aan wennen 😂😂

Tjah, als je van landen als Martinique niet kunt winnen, heb je nog een lange weg te gaan.

25 maart 2024 om 11:29

Martinique speelde met flink wat spelers met een Ligue 1 verleden. En er liepen er een aantal op het veld die toch 'echt wel' een aardig balletje konden trappen.

Is niet Aron Winter bondscoach van Suriname?

24 maart 2024 om 22:59

Was bondscoach van Suriname maar zijn contract werd niet verlengd.

24 maart 2024 om 23:15

Dank. Menzo is dus weer teruggehaald?

24 maart 2024 om 23:40

Ja die stond langs de kant en riep constant: "passen, passen". Volgende week is het inderdaad Pasen.

Iemand de opstellingen van zowel Suriname als Martinique? Ben even benieuwd naar de spelers die zijn opgeroepen.

De wedstrijd begon zeer stroef vanuit Suriname. Met name achter liep het heel stroef (driehoekje LCV-keeper-RCV en terug). Later werd het een leuke wedstrijd en werd er bij vlagen leuk gevoetbald.

Martinique had een paar goede technische jongens lopen (Ligue 1?) en veel dreiging voorin. Suriname slordig en matig in de afwerking, maar er werd goed gevoetbald op het middenveld, zekers in de tweede helft. Nummer 22 staat mij even bij (Kenneth Paal?). Invallers hadden eerder wat mij betreft eerder mogen komen, want ik zag deze wel potten breken. Denk even experimenteren met de voorhoede.

Werk aan de winkel voor Menzo, maar hier zit zeker muziek in.


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren