Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez is een grote plaag, ik kan bijna niet wachten’

Laatste update:

Nog negen dagen en dan is het zover: dan loopt de schorsing van Luis Suárez ten einde. De Uruguayaanse spits stapte in de zomer over van Liverpool naar Barcelona en kan over anderhalve week zijn officiële debuut maken in El Clásico tegen Real Madrid. Teamgenoot Dani Alves zegt amper te kunnen wachten tot het moment daar is, dat Suárez met de bal aan de voet over het veld stormt.

/

De verwachtingen rond de spits zijn zeer hooggespannen. Iedereen die Barcelona een warm hart toedraagt, hoopt een werelds trio te gaan zien dat naast Suárez bestaat uit Lionel Messi en Neymar. Alves hoopt ook op grootse dingen. “Suárez is een plaag, een grote plaag. Ik kan haast niet wachten tot het zover is, net zoals hij zelf niet kan wachten. Ik wil hem zo snel mogelijk in actie zien bij Barcelona”, zegt de back enthousiast.

Suárez heeft de afgelopen vier maanden niet stilgezeten, maar toch nauwelijks wedstrijden gespeeld: een paar voor Barcelona B en een paar voor Uruguay. Volgens Alves doet dat er echter niet toe tegen Real Madrid: de titanenstrijd tussen de rivalen is een wedstrijd op zich en dan is vorm niet belangrijk. “Ik hoop vooral dat we het naar ons zin gaan hebben in dat duel en dat het er sportief aan toe zal gaan.”

Denk jij dat Luis Suárez belangrijk zal zijn in El Clásico?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar - Suarez - Messi. Wauw. Ook wel ontzettend gaaf dat hij gaat debuteren tegen Real Madrid.
Deze hele voorroede is 5x zoveel waard als de hele begroting van de Eredivisie overigens.

15 oktober 2014 om 10:22

Logisch, want Ajax is de enige club met een gigantisch budget.

15 oktober 2014 om 10:28

Ik kan me voorstellen dat je niet veel weet van de Eredivisie maar de begrotingen van Ajax en PSV zit alleen een verschil van paar miljoen. Niet zomaar dingen zeggen wat je niet weet.

15 oktober 2014 om 10:33

PSV die komt nog maar net gezond uit, terwijl Ajax een budget heeft van circa. 110 miljoen.
Ja, zo te zien praat ik onzin....

15 oktober 2014 om 10:35

Budget is anders dan begroting.. Ajax heeft 100mil als het niet meer is op de bank. Psv bij lange na niet. Dus als je zo graag je clubje op wilt hemelen zeg dan zelf ook dingen waarvan je iets weet.

15 oktober 2014 om 10:35

Ben een Psvér maar ben er wel zeker van dat Ajax met nettomark onderhand een veel grote budget heeft dan Psv.

15 oktober 2014 om 11:39

@ IF Elfsborg

Het gaat over de begroting en niet over het budget. Dus je praat inderdaad behoorlijke onzin.

15 oktober 2014 om 12:27

@ elfsburg

Budget wordt elk jaar bepaald, dat is niet die 100 miljoen. Het budget bepaalt wat ze uit willen geven. Eigen vermogen is 100 miljoen.
Een begroting is een berekening wat er dat jaar ongeveer binnen komt.

15 oktober 2014 om 11:13

Ik kan niet wachten op Suarez zeg! Ik heb niet veel voetballers tegenwoordig waar ik warm voor loop, maar Suarez is een klasse apart. Jammer dat het bij Barcelona is, ik heb gewoon vrij weinig met de club, maar ik gun Suarez echt alles op voetbalgebied.

Hoeveel panna's heeft Suarez trouwens al gemaakt in zijn carriére? Ongekend!

Suarez... de meest vervelende speler ter wereld die zich op dit moment prof noemt. Maar goed daar schuilt onder andere wel zijn kracht. Als je in de hoofden van je tegenstander zit, heers je over ze. Om die reden is het een verschrikkelijk goede speler.

(edit reden: Ontzettend domme typo gecorrigeerd)

15 oktober 2014 om 10:52

Ja om die reden of omdat hij gewoon belachelijk goed kan voetballen.. Dat hij tegenstanders gek kan maken doet hij altijd nog vaker met zijn voetjes..

15 oktober 2014 om 13:17

Hoe kom jij aan 90miljoen als ik vragen mag?

15 oktober 2014 om 14:40

Wauw maniak/racist haha hoe bedoel je ik ben voor Real. En het was 80 miljoen, En als je kijkt naar de bedragen ja dan is Suarez in deze markt het zeker waard! Ik oordeel verder niet want Real en Barca geven beiden veel uit.. des te knapper is een Bayern!

16 oktober 2014 om 11:33

Een combinatie van de twee, hij kan ook ontzettend goed voetballen. Maar wat een ontzettende etter.

Als deze aanvalsmachine goed draait, dan gaat Barca gewoon 120/130 doelpunten per seizoen maken, dat kan haast niet anders. Hopen dat het zo uitpakt, ik ben geen Barcafan, maar een neutrale toeschouwer en ik houd van doelpunten

Heb zelden zo uitgekeken naar een El Classico!

Ben echt benieuwd, met Ronaldo die aan de lopende band scoort omringt door Benzema, Bale, James, Kroos, Modric..

Tegenover het prima presterende duo Neymar en Messi, waar nu dus Suarez bij gaat komen. Kan een schitterende pot worden.

“Ik hoop vooral dat we het naar ons zin gaan hebben in dat duel en dat het er sportief aan toe zal gaan.”

Nee, Alves, jij hoopt vooral dat je de wedstrijd gaat winnen.

Ik kan me haast niet voorstellen dat deze 3 spelers goed met elkaar overweg kunnen. Hoe zou de opstelling worden als Suarez weer meedoet?

Ik denk dat het niet eens zo erg is dat Suarez niet gelijk mocht spelen. Zo kon die ook wennen aan zijn medespelers en zij ook aan hem. Ben erg benieuwd hoe ze gaan spelen met hem erbij

Nog negen dagen en dan is het zover: dan loopt de schorsing van Luis Suárez ten einde..

Wat gun ik dat hem dat , echt die is er klaar voor de El Clásico .

Ik zelf denk dat hij er nog een paar in knalt ook zo gebrand kan niet mis gaan.

kan ook niet afwachten tot dat die weer in amsterdam is bij de CL, jammer genoeg kan ik er niet zijn.

En te bedenken dat zijn carriere begon in europa omdat FC Groningen een speler wilde scouten in Uruguay en die speler niet meedeet. Toen besloten ze toch maar te gokken op een andere speler genaamd Suarez

16 oktober 2014 om 07:39

en daar zijn we jullie dankbaar voor

Op papier is het echt een dodelijke aanval, echter moet het in de praktijk gebeuren en daar heb ik me twijfels. Suarez zal ook niet meteen beginnen tegen Real.

Ben benieuwd of hij gaat spelen, in vorm kan hij natuurlijk nooit zijn maar het is en blijft Suarez, kan altijd gekke dingen doen.
Zowel positief als negatief hehe.

Messi-Neymar-Suarez vs Ronaldo-Bale-Benzema

Zelf ben ik iets geneigd het eerste trio beter te vinden (en dan vooral omdat ik niet zo weg ben van Benzema).....maar het best renderen zal het trio dat er in slaagt het best op elkaar ingespeeld te raken.

Iedereen praat hier over de voorhoedes wat natuurlijk leuk is om te vergelijken aangezien beide niet normaal goed zijn, maar het is het middenveld wat deze wedstrijd gaat beslissen. Ik ben er redelijk van overtuigd dat Real wint als ze het middenveld domineren wat natuurlijk stuk makkelijker gezegd is dan gedaan. Mocht barca het middenveld controleren is het natuurlijk omgedraaid, want we weten hoe ze dan kunnen tikken en voor beide voorhoedes geld dat ze weinig kansen nodig hebben. Ik ben erg benieuwd!!!!!!

ik denk dat heel de voetbalwereld wacht om deze man te zien spelen in het shirt van Barcelona, nog 1,5 week en dan kan hij zich gaan bewijzen tegen real madrid, ik kan niet wachten..
samen met messi en neymar toch wel het gevaarlijkste trio ter wereld..

opstelling voor Barcelona zie ik het liefst als volgt:
messi net wat achter neymar en suarez, dat hij die balletjes kan geven en zelf nog bij kan sluiten voor de 2e ballen.

xavi zie ik toch liever op de bank, aangezien rakitic een geweldige speler is die zeker moet spelen tegen real madrid!

Bravo
alves
mathieu
mascherano
alba
Rakitic
Busquets
Iniesta
Messi
Suarez
Neymar

Wat een aanvalslinie. Suarez, Neymar en Messi. En dan tegen Bale, Benzema en Ronaldo. Pfff. Ik kan niet wachten hehe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren