Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Ik was te nerveus en kon daardoor niet genieten van de Clásico’

Laatste update:

Luis Suárez debuteerde in competitieverband bij Barcelona in de grootst mogelijke wedstrijd denkbaar: het uitduel met Real Madrid. Suárez heeft geen goede herinneringen overgehouden aan dat duel, want Barcelona verloor die wedstrijd met 3-1. Zondagavond hoopt de Uruguayaan op meer succes, als de Clásico op het programma staat in Camp Nou.

/

In de uitwedstrijd keerde Suárez net terug van een lange schorsing wegens het bijtincident op het WK. “Ik was erg nerveus, omdat ik weer terugkeerde op het veld”, geeft Suárez te kennen op de clubwebsite van Barcelona. “Het was de Clásico, maar de wedstrijd was sowieso belangrijk voor mij. Ik kon er daardoor niet van genieten. Hopelijk kan ik dat nu wel doen.”

“Ik had nooit gedacht dat ik ooit in zo’n grote wedstrijd zou spelen”, gaat hij verder. Suárez is de laatste weken prima op dreef bij Barcelona. “Ik ben gelukkig en ik voel dat ik iets bijdraag aan de ploeg. Dat maakt me rustig. Ik ben een tijd erg streng geweest voor mezelf. Niet alleen omdat ik niet scoorde, maar ook omdat ik weinig deed voor de ploeg. Ik heb altijd geweten dat die doelpunten vanzelf zouden komen.”

Denk je dat Barcelona zondag wint van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het een mooie 1-0 wordt voor barca!!

22 maart 2015 om 12:59

Sowieso meer doelpunten dan 1...

Ik denk dat Suarez veel meer aanwezig gaat zijn vanavond dan met de vorige classico.
Ik vrees hem en Messi het meest. Ik hoop dat Ancelotti een manier bedacht heeft op deze 2 te stoppen en ook Neymar natuurlijk. Als dat goed gaat en ons middenveld goed samen speelt, + de BBC . Dan
zie ik het wel rooskleurig in. Het word tijd voor Bale en Ronaldo om zich weer te bewijzen en vanavond is daar de wedstrijd voor.
Hala Madrid!

22 maart 2015 om 13:38

Suarez is niet het niveau Barcelona en real Madrid. Zou me niets verbazen als hij weer niets laat zien.

22 maart 2015 om 13:42

Kijk je barca wedstrijden?

22 maart 2015 om 13:45

Bedoel je hiermee dus dat Suarez minder goed is dan Bale, Benzema of Neymar? Suarez doet echt niet voor ze onder hoor. Zal hij vandaag ook weer laten zien.

22 maart 2015 om 16:38

Volg jij Barcelona überhaupt? Suarez is in zijn debuutjaar bij Barcelona zeker al net zo belangrijk. Hij is altijd in de buurt van de goal en creëert ook veel ruimte voor zijn medespelers. Hij speelt minder voor zichzelf maar meer in dienst van het elftal. Heeft dit seizoen al 13 assists gegeven en 12x gescoord in 28 wedstrijden waarvan hij slechts 1400 min (+/- 15 wedstijden) speelde. Zijn scherpte voor de goal uit bij Man. City zegt al genoeg. Dus voortaan niet zo ongefundeerd dingen roepen

Ik hoop op een mooie wedstrijd. Barca is in vorm, Real wat minder. Maar dat telt vandaag niet. De punten tellen. Ik verwacht dat Barca gaat winnen.

BUSI DOET MEE HIJ IS FIT.

22 maart 2015 om 13:10

Yesss super!!!

22 maart 2015 om 13:11

Cool koop een taartje

22 maart 2015 om 13:14

Is nog twijfel.. Hij is opgenomen in de selectie maar ik weet niet of LE hem in de basis zal zetten

22 maart 2015 om 13:35

De medische staf heeft in ieder geval groen licht gegeven.

22 maart 2015 om 13:40

Hij kan gelijk weer out zijn na wat tikken en dat zal vandaag zeker gebeuren.

Ik denk dat Ancelotti met een totaal ander systeem gaat spelen, en daardoor wordt Barça in de beginfase verrast. Maar uiteindelijk gaat Barça winnen met 3-2: Messi 1-0, Ramos 1-1, Benzema 1-2, Messi 2-2, Suarez 3-2

22 maart 2015 om 13:42

Is Ramos al weer fit?

22 maart 2015 om 13:52

Hij speelde vorige week al mee

22 maart 2015 om 13:56

Enhoe fit!

22 maart 2015 om 13:56

Ja, alleen James doet vandaag aan de kant van Real niet mee.

22 maart 2015 om 14:00

Ik had er eigenlijk geen rekening mee gehouden, maar +jeonowlt zegt dat hij vorige week al mee deed, dus dan kan mijn voorspelling nog steeds kloppen

Lol die poll. Heerlijk om die onderschatting van real te zien. Maakt dalijk de overwinning weer lekkerder. Halamadrid

22 maart 2015 om 13:49

Noem jij dat onderschatten dan? Is een gevoel gewoon dat denkt dat Barcelona vandaag zal winnen door de huidige vorm.. Niks met onderschatting te maken hoor van Real Madrid want iedereen weet tot wat ze in staat zijn.

22 maart 2015 om 13:54

Neen, ik noem het eerder de beste club ter wereld misgunnen. Dezelfde poll was de afgelopen 2 classico zelfde en wie won er?

22 maart 2015 om 18:19

Dus jij zegt real gaat winnen?

22 maart 2015 om 18:20

En daarvoor Abu werd jouw Real madrid vernield door Barca!

22 maart 2015 om 19:29

Abu je weet wel dat de clasico waar je het nu ook over hebt door barca is gewonnen he. De laatste was voor madrid die daarvoor voor barca

Ja, dat maakt de winst ook lekkerder... Hahaha. Hihi. Ja. ??

Real die spelen in een 433 opstelling dus Aanvalend
Er komt ruimte voor messi en naymar voorin
Ik vindt trouwens naymar beter dan BBC hij gaat vandaag real pijn doen
Die is zo snel zo goed aan de bal niet te stoppen
En ik hoop natuurlijk op een paar heerlijke countertjes van barca
city weg gespeeld vanavond real messi gaat weer de hoofd rol eisen geen twijfel over mogelijk .de beste voetballer aller tijden.

22 maart 2015 om 14:15

Ja ik ben ook erg benieuwd naar 'naymar'.
Verwacht een overwinning voor Madrid, Ancelotti zal wel weer iets bedacht hebben.

22 maart 2015 om 14:15

Naymar? Beter dan Bbc? Ben je wel lekker bro. Neymar gaat afgestraft worden door Pepe en dan zullen we zien wat 'naymar' kan
Verder hoop ik op een mooie wedstrijd zonder rode kaarten. Ben dat nu wel even zat. Ik denk 1-2 voor Real Madrid.

22 maart 2015 om 14:34

De laatste Classico's zijn allemaal verlopen zonder rode kaarten, sinds Ancelotti er is bij Real. Daarvoor met Mourinho was het elke wedstrijd raak

BBC die hebben de laatste tijd niets laten zien en op eens wel.en dan ook nog tegen barca geloof ik niets van
MSN daarin tegen scoren veel messi in vorm
Ik hoop echt dat ze allebei vol voor de aanval gaan

Ben benieuwd.. Heb er in ieder geval weer zin in! Hoop op een mooie pot met veel strijd en aanvallend voetbal. Madrid niet in zijn beste vorm en Barcelona draait juist wel lekker. Maar deze wedstrijd is altijd een wedstrijd op zichzelf. Hoop zelf op een overwinning van Barca, ik zeg 3-1

Luis Suarez gaat Real Madrid helemaal opeten.

Real uit vorm, Barça met Messi in vorm, Camp Nou, El Clasico. Genoeg reden om een machtige 5-0 overwinning te voorspellen. Dit Barcelona met Messi is niet te stoppen jongens. Gewoon niet.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren