Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugal droogt Bosnië af; supporter rent veld op en grijpt Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Portugal heeft zaterdag in de EK-kwalificatiereeks afgerekend met Bosnië en Herzegovina. De sterrenformatie met daarin voor de 199ste keer Cristiano Ronaldo kende nauwelijks problemen met de Balkanbewoners, die via een doelpunt van Bernardo Silva en twee van Bruno Fernandes opzij werden gezet: 3-0. Het meest opzienbarende moment volgde toen Ronaldo werd vastgegrepen door een supporter die het veld opgerend was. De fan liet zijn grote bewondering voor de superster van Al-Nassr blijken en tilde Ronaldo zelfs even op. De 38-jarige spits kon er wel om lachen.

Roberto Martínez blijft in zijn beginperiode als bondscoach van Portugal volledig varen op Ronaldo, die een aanvalskoppel vormde met João Félix. Ook Rúben Dias en Bernardo Silva, die met Manchester City de Champions League wonnen, stonden aan de aftrap. Eden Dzeko, die in de finale met Internazionale net tekortkwam, stond bij Bosnië in de basis, net als voormalig Barcelona-middenvelder Miralem Pjanic.

In de openingsfase blunderde de Portugese doelman Diogo Costa bijna op een voorzet van Borna Barisic, die hij in alle vrijheid leek te kunnen vangen maar bijna in eigen doel frommelde. Kort daarna, in minuut 24, werd een kopdoelpunt afgekeurd van Ronaldo, die daarover zichtbaar gefrustreerd was. Terug aan de overzijde had Dzeko na precies een half uur de openingstreffer op de voet. De volley van de aanvoerder van Bosnië ging van een meter of zes echter over het doel.

Vrijwel uit het niets kwam Portugal een minuut voor rust op voorsprong. Bruno Fernandes verstuurde een steekbal op Bernardo Silva, die het met een stift knap afrondde: 1-0. In de tweede helft gebeurde vervolgens weinig spectaculairs meer. Portugal besliste de wedstrijd in de 77ste minuut bij een spaarzame kans via Bruno Fernandes, die binnenkopte uit een voorzet van Rúben Neves: 2-0. In blessuretijd maakte de nummer 10 van Manchester United ook nog zijn tweede van de avond. Fernandes stond op de goede plek om een afvallende bal op de borst te controleren, om die van zestien meter ineens binnen te volleren: 3-0. Portugal gaat met negen punten uit drie duels fier aan kop in Groep J. Bosnië heeft na drie duels pas drie punten en staat vierde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruno. Weer toch zo'n baas bij Portugal. Bewijst keer op keer hoe goed hij is.

Vind het echt jammer om te zien dat Leao geen minuten krijgt.

17 juni 2023 om 23:10

Bij Portugal is het wel nog niet echt overtuigend van wat ik er al van gezien heb.

17 juni 2023 om 23:31

Naja 2 goals op het WK en 1 laatst tegen Luxemburg allemaal als invaller.

17 juni 2023 om 23:49

Beetje scorebordjournalistiek vind ik dat. 1 Van die ballen op het WK waaide bijvoorbeeld toevallig binnen, is het dan meteen een goede wedstrijd?

17 juni 2023 om 23:50

Naja waar moet je hem anders op beoordelen in korte invalbeurten? Hij heeft 3 goals en 4 assists in 459 minuten bij Portugal.

17 juni 2023 om 23:52

Zijn deelname aan het spel onder andere.

17 juni 2023 om 23:59

En dat is slechter dan dat van Ronaldo of Felix volgens jou dus? Oprechte vraag.

18 juni 2023 om 00:12

Nee. Maar nu ook niet per se beter.

18 juni 2023 om 00:16

Dan moet je toch altijd inzetten op hem in plaats van een 38 jaar oude Ronaldo? Of hem in ieder geval iets van minuten geven.

18 juni 2023 om 00:26

Dat kan je doen. Het moet echter niet natuurlijk.

18 juni 2023 om 03:07

Welk spel? Hij krijgt amper kansen dus dan is het lastig om te beoordelen.

18 juni 2023 om 08:39

Je reacties lijken meer een vorm om tegendraads te willen doen dan goeie argumenten te geven waarom Ronaldo verdient om voor Leao in de basis te staan. Fanboy?

18 juni 2023 om 08:48

Geef nu eens een argument buiten leeftijd waarom Leao moet starten dan? Zo speciaal is het allemaal niet bij Portugal de afgelopen 2 jaar.

Hij heeft nog nooit die vorm van bij Milan laten zien bij Portugal en zijn absolute topvorm van bij Milan in het kampioenenjaar is ook niet komen bovendrijven dit jaar. Daarnaast is Ronaldo eerder een spits bij, dus ze hinderen elkaar niet eens.

18 juni 2023 om 09:34

Haha hoe moet hij dat laten zien als hij amper minuten krijgt dan? Daarnaast was hij dit seizoen echt wel beter voor Milan dan Ronaldo en Felix voor hun clubs waren.

18 juni 2023 om 09:45

Hij heeft zijn kans gewoon gekregen in de nations league bijvoorbeeld. Laten we ook niet doen alsof die nog nooit een basisplek gehad heeft.

18 juni 2023 om 09:57

Maar liefst een gemiddelde van 39 minuten per wedstrijd.

18 juni 2023 om 10:07

Hij heeft zijn basisplaatsen gehad in de nations league en daarin echt niets speciaals laten zien. Ook genoeg invalbeurten die tegenvielen.

Je kan hem zeker opstellen, maar laten we niet doen alsof hij een wereldwonder is in de speelminuten die hij krijgt bij Portugal.

18 juni 2023 om 11:03

Niemand doet alsof hij een wereldwonder is. Geef alleen aan dat ik het jammer vind dat hij geen minuten maakt, aangezien hij imo beter is dan een paar huidige basisspelers.

Nu is het aandoenlijk zo'n supporter.....echter heeft hij zich net als alle andere fans aan de regels te houden dat je onder geen beding het veld op mag lopen. Ondanks dat deze beste vent geen kwade bedoelingen lijkt te hebben vind ik dat hij alsnog een levenslang stadionverbod en/of forse boete of taakstraf moet krijgen.

17 juni 2023 om 23:21

Dat moet hij zeker. Anders kan elke supporter aandoenlijk overkomen op het veld en overal mee wegkomen. Gewoon keihard straffen.

18 juni 2023 om 04:11

Levenslang ook gelijk? Je straft iemand zonder kwade bedoelingen, en dat schrikt iemand met kwade bedoelingen niet eens af. Beetje overdreven. 2e kansen. Paar jaar is zat.
Maar voor welk stadion trouwens?

18 juni 2023 om 08:11

Levenslang voor alle stadions wat mij betreft. Lijkt mij lastig uitvoerbaar maar toch.....

Bij vlagen een fris Portugal gezien. Een Hardwerkende Ronaldo die helaas zijn doelpunt niet kon meepikken, gaf nog wel een onmogelijk te missen kans breed op Jota, die helaas mistte. Geweldig om te zien hoe gretig, fris en gedreven Ronaldo nog altijd is, ongekend. Wat een levende legende.

17 juni 2023 om 23:17

Schitterend ook dat hij uit pure sportieve ambitie naar een opkomend voetballand is getrokken, om daar de sport op de kaar te zetten. Wat een levende legende.

17 juni 2023 om 23:32

Jullie denken dat hij daar is om het voetbal op de kaart te zetten? Edit: even sarcasme over het hoofd gezien, oeps.

18 juni 2023 om 04:59

Pijnlijk hoe mensen sarcasme soms over het hoofd zien.

18 juni 2023 om 07:03

Haha naja bij Ronaldo of Messi fans is dat soms lastig te onderscheiden hoor.

18 juni 2023 om 07:48

Als degene die het post AadHandgranaat heet met een foto van meneer De Mos himself kun je van sarcasme uitgaan.

18 juni 2023 om 08:39

Haha fair enough

Van wat ik heb gezien vond ik Ronaldo gewoon lekker spelen. Hij scoort niet en verder een prima pot. Makkelijke overwinning voor Portugal. Logisch met zoveel kwaliteit op het veld. Geweldig

Een land met veel minder inwoners dan Nederland en toch weet het de laatste tien jaar en de komende tien jaar steeds maar meer topspelers af te leveren.
Kunnen wij een voorbeeld aan nemen.

Portugal heeft toch echt een wereld selectie, vindt het nog steeds onbegrijpelijk dat ze niet minimaal de laatste 4 hebben gehaald, ook een van de kanshebbers voor het EK. Maar deze kwalificatie stelt niks voor, ik hoor vaak dat het zo lastig is om je te kwalificeren in Europa, maar tegen teams als Bosnië, Slowakije, ijsland, Liechtenstein en nog zo'n niets zeggend en laag gerankt land.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren