Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sturing stoort zich aan Feyenoord-aanwinst Hadj-Moussa; Arne Slot reageert

Laatste update:

Edward Sturing is niet blij met de houding van Anis Hadj-Moussa. De buitenspeler van Vitesse maakt na dit seizoen een transfer naar Feyenoord, werd eerder deze week bekend. Hoewel hij de komende weken dus nog met zijn huidige ploeg tegen degradatie moet strijden, lijkt Hadj-Moussa al met zijn hoofd in Rotterdam-Zuid te zitten.

“Hadj-Moussa is natuurlijk heel druk geweest met zijn transfer, en Feyenoord”, vertelt Sturing vrijdag in gesprek met ESPN. "Maar ik moet nu ook spelers hebben die echt het gezicht op Vitesse hebben. Ik moet volledige inzet hebben van het elftal. We zitten nu in de laatste fase. Of het gebeurt nu, of het gebeurt niet meer. Daar kijk ik ook naar.”

“Hij doet het goed aan de bal, maar ik heb zonder bal wel problemen met hem. Met name in de omschakeling, en wat hij bij balverlies doet. Ik vind dat hij te weinig voor het team doet. Dat weet hij ook, en daar heb ik hem ook op aangesproken”, gaat Sturing verder.

“Daarbij komt ook nog dat hij een aantal keer te laat is geweest. Dat stoort mij ook. Ik wil dat iedereen gewoon bij de les is nu. Ik kan dat nu niet gebruiken. Ik ga weer met hem daarvoor zitten, en ik ga kijken hoe het gesprek loopt. Maar ik ben niet blij met hoe het gaat.”

Komend weekend staat de Gelderse derby tegen NEC op het programma, en het is maar de vraag of Hadj-Moussa kan meespelen. Hij is momenteel namelijk ziek, vertelt Sturing. “Dus we gaan kijken hoe dat ervoor staat. Maar hij zit ook in de ramadan, en heeft ook nog overgegeven. Dus het gaat niet zo goed. Ik vrees dat het moeilijk wordt qua kracht om hem nog klaar te stomen.”

Reactie Slot


Arne Slot, trainer van Feyenoord, reageerde vrijdagmiddag op de persconferentie richting Feyenoord - Ajax op de kritiek van Sturing op Hadj-Moussa. “Edward heeft zijn ervaringen met hem, maar ik hoop voor mij en voor ons dat ik een andere ervaring met hem ga krijgen. Maar er zijn legio voorbeelden van spelers die in de ene hoedanigheid wat minder gewaardeerd worden en wat verderop enorm gewaardeerd worden.”

“Ik vind het wel vervelend om te horen dat dat Edward z’n gevoel is, want je hebt liever een speler die je niet hoeft te boetseren. Als dit zo is, en ik heb geen reden om daaraan te twijfelen, is er wel reden om aan die kant nog wat bij te schaven”, besluit Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arend Jan schaaft iedereen bij totdat ze in zijn systeem passen. echt knap wat hij doet met Feyenoord en alle spelers. Meen ik oprecht. Slot is echt een hele goede trainer. Hoop voor Feyenoord dat hij komende jaren blijft en gaat bouwen aan een geschiedenis waar iedereen jaloers op zal worden. Dit zeg ik als "jaloerse" Ajacied. Knap hoe ze slot binnenboord hebben gehouden.

5 april 2024 om 16:34

Onze Arend Jan is een toppert

5 april 2024 om 16:34

Ik denk dat hij nog max 1 jaar blijft. Hij heeft het in zich om het net als Bosz en ten Hag bij een top club te gaan proberen.

Siert slot wel dat die open en eerlijk zijn mening geeft over een speler die hij pas volgend seizoen onder zijn hoede gaat hebben, zonder iemand in kwaad daglicht te zetten.

Denk dat er veel trainers anders hadden gereageerd of helemaal niet.

5 april 2024 om 16:36

Slot is idd een verbale tovenaar ...

5 april 2024 om 18:18

Slot weet gewoon ontzettend goed wat correct is.
Daardoor is het overgrote deel het eens met zijn bewoordingen.
Daarbij is een trainer die, over het algemeen, veel wint eigenlijk altijd iemand waar de meeste woorden goed vallen.
Schijnbaar is dat voor niet alle trainers weggelegd.
Vind Ron Jans overigens ook altijd redelijk correct.

Ik begrijp Anis natuurlijk wel, maar je moet voor het vertrouwen dat je kreeg bij Vitesse toch alles willen doen om goed af te sluiten daar. Degradatie ontlopen is een klus maar je moet alles op alles zetten bij je huidige werkgever vind ik.

Hadj Moussa is eigenlijk een transfer waarvan ik het wel snap van Feyenoord (goedkope gok) maar het is en blijft een pingeldoos waarvan er zoveel zijn uit Noord-Afrika. Techniek altijd aanwezig maar mentaal is vaak een dingetje...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren