Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman: ‘Ze haalden een van onze beste spelers, dat is een klap’

Laatste update:

Kevin Strootman gaat op voor zijn vierde seizoen in dienst van AS Roma. De 26-jarige middenvelder speelde door hardnekkig blessureleed nog niet meer dan 35 wedstrijden in de Serie A, maar hoopt komend seizoen te werken aan die cijfers en hoog te eindigen met Roma. De Nederlander voelt zich klaar voor de strijd.

/

Strootman onderging liefst drie chirurgische ingrepen sinds hij PSV inruilde voor Roma en miste een aanzienlijk deel van de seizoenen 2014/15 en 2015/16. Hij ziet nu ontzettend uit naar de wedstrijden die er weer aankomen, te beginnen met twee duels in de play-offronde van de Champions League. Wie daarin de tegenstander is, is nu nog niet bekend.

“Voor andere spelers is het wellicht anders, maar ik ben Roma erg dankbaar”, geeft Strootman aan. “Na drie seizoenen aan de kant te hebben gestaan is het van belang dat ik er nu klaar voor ben om te spelen. Over drie weken wachten ons al de belangrijkste wedstrijden van dit jaar. In de oefenwedstrijden tegen Liverpool en Montreal Impact moeten we laten zien waartoe we in staat zijn”, vindt Strootman.

De middenvelder speelt komend seizoen niet meer samen met liniegenoot Miralem Pjanic, die de wijk nam naar Juventus. “We weten dat Juventus over een geweldig elftal beschikt. Ze hebben één van onze beste spelers gehaald, voor ons was dat een grote klap. Maar goed, we moeten ons concentreren op onszelf”, aldus Strootman.

Denk je dat AS Roma in de top drie eindigt, komend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pjanic, had ik nooit verwacht van hem. Fantastische speler, weet wat hij had in rome, nu Juve? Moest ik een truitje hebben, zou het verbranden

28 juli 2016 om 20:26

Al dat gezeik omdat spelers van club veranderen. Het zijn simpelweg bedrijven die de beste medewerkers willen. En de medewerkers willen ook hogerop en meer verdienen. Clubliefde is gelul.

28 juli 2016 om 20:30

Weet dat je gelijk hebt, maar toch, het doet pijn Btw, als je je goed voelt bij een club, zeker genoeg verdient.. dan blijf je. Dat siert een speler.

28 juli 2016 om 20:41

Nou ja.. Roma en 'clubliefde is gelul'? De Rossi, Totti en ik zie er in Florenzi ook wel eentje voor de komende jaren.

29 juli 2016 om 01:37

Als je zoiets zegt dan ben je zelf eigenlijk nooit fan geweest van voetbal of in ieder geval een club.

28 juli 2016 om 20:44

Beetje makkelijk. Pjanic heeft jaren lang geïnvesteerd in Roma. Jaren lang gewacht tot bestuur selectie zou halen om Roma kampioen te maken. Heeft NEE verkocht aan Barcelona en na 5 jaar wachten wil hij nu hij 26 is eindelijk voor prijzen spelen en winnen. Dat noemen ze top sport mentaliteit en gedrevenheid. Het is de beste vrije trappen nemer van afgelopen jaar van heel europa en ik vind het mooi dat hij er voor kiest om elk jaar zeker champions league te spelen.
Als je van AZ naar Ajax/feyenoord/psv kan doe je dat ook. Topsport willen bedrijven en hoogst haalbare.
Als ie nou naar Lazio zou gaan begrijp ik je opmerking aangaande shirt verbranden, maar Roma kan en zal nooit kunnen tippen aan de ouwe dame (ondanks dat ze een van de mooiste shirts hebben ter wereld)

29 juli 2016 om 07:46

Naar Feyenoord van AZ doe je alleen voor het geld niet voor het niveau. Zie voorheen timmer en de cler

Niet dat Feyenoord miljoenen betaald maar wel veel meer dan AZ.

On:
Strootman mag Roma heel dankbaar zijn dat zij hem altijd gesteund hebben na jarenlange blessures. Ik verwacht dan ook dat hij nog wel een paar jaar blijft, al is het maar uit dank.

En miljoenen pakt hij toch wel al bij Roma

Ik ben bang dat als Strootman weer zijn topniveau haalt en hij niet meer denkt aan een mogelijke blessure, dat het dan weer mis gaat. Hij mag blij zijn dat hij uberhaupt nog voetbalt. Als ik hem was zou ik zo snel mogelijk en zoveel mogelijk proberen te cashen, want ik betwijfel of hij een meerwaarde kan zijn in oranje of bij zijn club. Een tikje tegen zijn knie op de verkeerde plek en het is gebeurt met zn carriere.

29 juli 2016 om 00:03

Nou volgens mij had Strootman ook schade aan zijn kraakbeen en was het een ernstige vorm van een kruisbandblessure.

Roma doet ook gewoo geen slechte aankopen!! Ander begeleid zal ze hoed doen

Juve koopt de Italiaanse concurrentie leeg als slappe kopie van de Europese top, maar zal internationaal gewoon een subtopper blijven. Zou ze sieren als ze een eigen identiteit zouden bouwen. En voor hen nu maar hopen dat ze Pogba ook echt verkopen, anders komen ze financieel nog in de problemen ook.

Ik begrijp dat Pjanic hogerop wil. Maar ga dan niet naar een direct concurrent toe. Clubs als PSG en Bayern hadden ook interesse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren