Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman: ‘Ik was verrast en de rest van het team reageerde vol ongeloof’

Laatste update:
/

Kevin Strootman heeft zijn excuses aangeboden voor zijn actie tijdens de derby tussen AS Roma en Lazio van vorige week. Nadat de middenvelder had gescoord, gooide hij water in het gezicht van Danilo Cataldi. De wisselspeler van Lazio trok Strootman aan zijn shirt naar de grond en kreeg rood. Strootman zelf kreeg geel, maar werd later voor twee wedstrijden geschorst voor deze actie. Roma ging in beroep, waarna de schorsing werd opgeheven.

“Ik had nooit water in het gezicht van Cataldi moeten gooien, dat is onsportief”, reageert Strootman in La Gazzetta dello Sport. “Hij deed ook wat, maar dat was mijn schuld. Hoe dan ook, een schorsing had ik ook niet terecht gevonden. Toen ik hoorde dat ik geschorst was, was ik verrast. Ik lag te slapen toen ik in de groepschat van ons team bericht kreeg. Iedereen reageerde vol ongeloof.”

De 26-jarige middenvelder wil niet ingaan op de vraag of hij de reactie van Cataldi overtrokken vond. “Daar wil ik het niet over hebben. Het enige wat ik er nog over kwijt wil is dat ik het niet had moeten doen en daar verontschuldig ik mij voor”, aldus Strootman, die het zondagavond in Stadio Olimpico met Roma opneemt tegen AC Milan.

Hoe eindigt AS Roma - AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strootman je bent gewoon een smerig mannetje. Eerst gaan provoceren en met water gooien en dan als een stervende zwaan naar de grond gaan en dan nu een beetje meneer onschuld gaan spelen. Als Cataldi geschorst is, hoor jij dat zeker ook te zijn. Je hebt niks te klagen clown!

Blij om te zien dat Strootgod weer terug is, die ruwe randjes is iets dat we enorm missen in Nederland Sinds van Bommel hebben we eigenlijk geen echte slopers meer gehad in ons Oranje, laten we hopen dat deze man vanaf nu lang fit blijft!

Edit: wat natuurlijk niet wegneemt dat zijn actie een onsportieve was, maar de grens opzoeken hoort er wmb ook bij

De wedstrijd tegen Milan is maandagavond en dus niet vanavond. Het was trouwens echt een onsportieve actie van Strootman waar een schorsing echt wel voor op zijn plaats was geweest.

Meneer moet zijn excuses aanbieden aan Cataldi, de Lazio speler die voor zijn provocatie een rode kaart kreeg. Ik heb me misdragen, mijn straf is ingetrokken, nu moet Cataldi vrijgesproken worden..
Rudiger, de eerste speler die het nodig vond om Cataldi te provoceren met het gooien van water, moet ook zijn excuses aanbieden.
Asroma spelers mogen... ik zie geen Lazio speler ongestraft zo provoceren.... of is het nu toegestaan om de tegenstanders met water te besproeien? vast niet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren