Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman helpt Kluivert op weg: ‘Hij zal belangrijk zijn voor ons'

Laatste update:

Justin Kluivert verruilde Ajax deze zomer voor AS Roma en treft daar met Kevin Strootman een landgenoot. De 28-jarige middenvelder laat zich in gesprek met AS Roma TV lovend uit over de aanwinst van de Romeinen. Strootman heeft Kluivert geholpen om wegwijs te worden in de Italiaanse hoofdstad.

“De nieuwe spelers moeten geholpen worden. Zo moet je ook bepaalde instructies van de trainer vertalen, omdat het in het Italiaans nog moeilijk te begrijpen is. Kluivert is een speler met veel kwaliteiten en ik weet zeker dat hij belangrijk zal zijn voor ons. Met de aankopen laat de club zien te willen verbeteren, ze stimuleren het team”, laat Strootman weten.

Naast Kluivert haalde AS Roma Javier Pastore, Davide Santon, William Bianda, Ante Coric, Bryan Cristante, Nicolò Zaniolo, Antonio Mirante, Daniel Fuzato en Iván Marcano binnen. Strootman laat zich tevens lovend uit over ploeggenoot Kostas Manolas. “Hij is heel belangrijk voor ons, hij wil altijd winnen. Als hij niet weet te winnen, zoekt hij naar excuses. Maar hij geeft altijd alles.”

Concurrent Juventus versterkte zich afgelopen week met Cristiano Ronaldo, maar Strootman maakt zich geen zorgen over de concurrentie. “Hij kan het verschil maken in individuele wedstrijden, maar niet in een hele competitie. Daarin is de hele selectie belangrijk. Zijn komst is belangrijk voor de Serie A, maar het verandert niks aan de titelstrijd”, aldus Strootman, die afgelopen maand naar het WK heeft gekeken. “Ik weet niet of Nederland en Italië het goed hadden gedaan op dit toernooi.”

Denk jij dat Justin Kluivert gaat slagen bij AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strootman is wisselvallig in Oranje en door z'n blessures misschien sowieso niet de speler die hij had kunnen zijn, maar mentaal zit het wel snor. Als Kluivertje naast z'n schoenen gaat lopen is Strootman de eerste die hem daarover op de vingers zal tikken.

12 juli 2018 om 12:33

Strootman is helemaal niet wisselvallig, hij is gewoon structureel slecht in Oranje. In het begin van zijn interlandcarriere viel dat veel minder op omdat hij in een team spelde met sterren.

Ik denk niet dat Kluivertje veel zal pikken van Strootman. Ik denk eerder dat de andere grote jongens bij Roma hem bij de oor moeten pakken wanneer dat nodig is.

12 juli 2018 om 12:58

Speelt bij Roma met zijn reet op de 16 in een competitie waar amper druk vooruit wordt gezet, dus zijn matige handelingssnelheid niet opvalt maar wel zijn loopvermogen en duelkracht. In wedstrijden van oranje maakt hij veelal de verkeerde keuze aan de bal omdat hij onder druk gezet word

Wordt toch wel een bijzonder seizoen voor Roma, het valt maar te bezien hoe ze zoveel nieuwe spelers kunnen inwerken in het team ( zie Milan ). Wel veel jonge spelers met het oog op de toekomst dus ik laat me graag verrassen.

Hoop dat Kluivert het goed gaat doen, een paar goede vleugelspitsen in oranje kunnen we goed gebruiken! De verdediging hebben we al...

12 juli 2018 om 12:02

Ik ben ook benieuwd of Karsdorp eindelijk zijn ontwikkeling kan oppakken na zijn lange blessureleed. Hij werdt al geblesseerd verkocht aan Roma, en sindsdien is het nog een ongelukkig huwelijk geweest tussen die twee. Hij traint weer vol mee, dus als hij een vaste waarde kan worden daar is dat ook zeker een welkome toevoeging voor Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren