Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman gewaarschuwd: 'Het kan goed zijn dat hij een terugval krijgt'

Laatste update:
/

Kevin Strootman maakt zich klaar voor zijn rentree. De middenvelder raakte begin dit jaar zwaar geblesseerd en moest onder meer het WK in Brazilië laten schieten. Inmiddels is hij weer bijna fit, maar volgens coach Rudi Garcia duurt het nog wel even voor de fans weer de echte Strootman aan het werk zullen zien. Hij waarschuwt alvast voor een terugval.

De Franse oefenmeester van AS Roma weet uit ervaring dat een terugkeer na een zware blessure meer is dan weer op het veld staan met ploeggenoten. "Het zou best kunnen dat hij een geweldige eerste wedstrijd speelt na zijn terugkeer, maar vervolgens een terugval kent", zei Garcia dinsdagmiddag. "Zo gaat dat altijd met spelers die net hersteld zijn van een zware blessure."

Ritme is volgens de coach is het toverwoord voor de ex-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV. Zeker lijkt wel dat de 24-jarige Oranje-international weer zal kunnen rekenen op het volledige vertrouwen van Garcia. "Zodra ik iedereen weer tot mijn beschikking heb, is ons middenveld in elk geval een stuk beter in balans", klinkt het alvast complimenteus. Strootman staat al sinds begin maart buitenspel.

Een fitte Kevin Strootman behoort tot de tien beste middenvelders ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om te reageren op de poll, moeilijk om een top 10 van een positie te maken die zo breed is. Di Maria is bijvoorbeeld een middenvelder maar een compleet ander type speler dan Strootman.

Strootman is echter inderdaad een top 10 centrale middenvelder.

28 oktober 2014 om 16:10

Kroos, iniesta, modric, schweinsteiger, lahm, een fitte gundogan, fabregas, matic, toure, pogba, pirlo, vidal etc. Schaar ik allemaal hoger in, ze spelen allemaal niet altijd in de CM rol maar vullen deze allemaal naar behoren in en stel ze voor nu nog boven Strootman als het om de CM gaat.

28 oktober 2014 om 16:21

Dat is hetzelfde als 2 spitsen vergelijken waarvan 1 een groot aanspeelpunt is met veel kracht en de ander juist een kleine behendige speler is a la Messi. Dat is niet te vergelijken

28 oktober 2014 om 17:44

Ja dat kan jij misschien vinden en dat begrijp ik, maar ik zal bovenstaande namen altijd verkiezen boven strootman om in een team te hebben, dat is waarop ik doel.

28 oktober 2014 om 17:01

Mee eens

Nou..
Yaya, Busquetes, Modric, Schweinsteiger, Rakitic, Kroos, Iniesta, Vidal, Pirlo en Fabregas vind ik allemaal beter dan strootman.

Qua defensieve mf / controllerende mf kan je strootman zeker wel in de top 10 van de wereld zette.

28 oktober 2014 om 16:54

Je vergeet Matic.

Stelletje oneerlijke nationalisten hier. Tuurlijk hoort strootman niet bij de top 10: kom op zeg er zijn er er zoveel beter.
Vidal, Iniesta, Fabregas, pogba, schweinsteiger, lahm, modric, di maria, kroos, gotze, toure, busquets, alonso, oscar etc etc.

28 oktober 2014 om 17:06

Sowieso is het begrip middenvelder erg breed. In jouw opsomming zie ik erg veel aanvallende middenvelders. Deze hebben betere kwaliteiten dan Strootman inderdaad. Maar zouden deze ook zo goed uit de verf komen op de plek van Strootman? Ik neem als voorbeeld Fabregas. Uitmuntende middenvelder. Aanvallend subliem. Maar hoe zou Fabregas het doen als verdedigende middenvelder? Box to Box? De vuile meters maken?

Dus als verdedigende middenvelder zou ik Strootman (in zijn vorm voor zijn blessure) zeker wel scharen in de top 10. En dat heeft niets met oneerlijke nationalisten te maken!

28 oktober 2014 om 17:17

De Jong

Als type box-to-box vind ik hem wel bij de besten op deze aardbol horen. Hij doet niet of niet veel onder voor Matuidi, Ramsey, Henderson, Joao Moutinho, Khedira, Nainggolan of Witsel. Ik vind hem nog niet van het niveau Vidal, Pogba of Yaya Touré. Maar fijn om hem binnenkort weer te zien in Oranje.

28 oktober 2014 om 18:15

Hij was voor zijn blessure gewoon beter dan Ramsey, Henderson, Moutinho, Nainggolan en Witsel hoor. Maar we moeten nog maar eens zien of hij dat niveau weer haalt

28 oktober 2014 om 19:18

Hij was voor zijn blessure absoluut niet beter dan Ramsey vorig seizoen. Hoe Ramsey vorig seizoen speelde was de absolute wereldtop. Dit seizoen is een ander verhaal natuurlijk.

28 oktober 2014 om 21:33

Nee uiteraard was Ramsey vorig seizoen beter, een van de beste middenvelders van de wereld zelf. Maar ik heb het idee dat hij gewoon een seizeon boven zichzelf uitstak. Ik hoop dat hij snel zijn vorm weer herpakt.

Daarbuiten zijn Strootman en Ramsey natuurlijk twee spelers die totaal verschillende speelstijlen hebben

Het verbaasd me wel goed Strootman daadwerkelijk is dat ze Naingolan daar op de bank gaan zetten zodra Strootman fit is. Die Belg is ook een zeer goede speler die vaak genoeg uitstekende wedstrijden heeft gespeeld voor Roma. Strootman heeft een ijzersterk karakter en terugval of niet, dit is een speler die zeker zijn oude niveau haalt.

30 oktober 2014 om 23:53

Ik denk dat ze strootman geleidelijk aan zullen brengen, maar zie naingolan toch niet snel uit de ploeg verdwijnen.. Zoals het momenteel gaat moet er qua middenveld eigluk niks gewijzigd worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren