Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman geeft assist in krankzinnige wedstrijd tussen Monaco en Marseille

Laatste update:

Olympique Marseille heeft zondagavond drie punten in de wacht gesleept in het Stade Louis II. Les Olympiens keken tegen AS Monaco al snel tegen een 2-0 achterstand aan, maar keerden die in een spektakelstuk met vier doelpunten op rij om. Basisspeler Kevin Strootman had met een fraaie assist een aandeel in de overwinning van Marseille, waarvan de uitslag uiteindelijk 3-4 werd.

Een ongelukkige handsbal van Boubacar Kamara leverde Monaco na zeventien minuten een penalty op, die door Wissam Ben Yedder feilloos werd benut. De spits maakte vlak daarna ook 2-0, nadat hij door Islam Slimani vrij voor keeper Steve Mandanda werd gezet. Vrijwel uit het niets kwam Marseille nog voor rust op gelijke hoogte. Dario Benedetto tikte eerst de aansluitingstreffer binnen, waarna Strootman de bal met een panklare voorzet op het hoofd van Valère Germain legde: 2-2.

Na rust ging Marseille door waarmee het de eerste helft had afgesloten: Dimitri Payet zette de bezoekers met een laag afstandsschot in de 61ste minuut op voorsprong, die vijf minuten later door Benedetto werd uitgebreid. De Argentijnse spits, die deze zomer overkwam van Boca Juniors, werd vrij aangespeeld in het strafschopgebied van Monaco en schoot knap binnen. Baldé Keita deed een kwartier voor tijd met een soortgelijk doelpunt nog iets terug voor de Monegasken, maar het mocht niet baten: 3-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

So dus dit gebeurt er met een club die na waanzinnige lichtingen eff een minderen heeft en niet weet hoe ze spelers moeten inkopen. Is er iets in het bestuur gebeurt dat het zo snel is gegaan?

16 september 2019 om 06:26

Het is in ieder geval nog steeds dezelfde trainer, die in eerste instantie vorig seizoen werd ontslagen omdat ze in de degradatiezone stonden, vervangen werd door een clublegende, die ontslagen werd omdat ze in de degradatiezone bleven staan, waarna meneer A weer terugkwam. Dat liep op het nippertje goed voor de af, maar wat schetst onze verbazing? Het nieuwe seizoen is 5 wedstrijden onderweg, en waar staan ze? Juist!

16 september 2019 om 20:11

Hebben toch het hele beleid omgegooid, alle dure spelers weg en nu spelen met veel talent? Zo zijn ze volgens mij van PSG uitdager naar de huidige plek afgezakt

Leuk dat Strootman een goede wedstrijd speelde. Krijgt hier naar mijn mening een zwaar overdreven hoeveelheid kritiek over zich heen.

Natuurlijk is hij de afgelopen tijd niet de speler geweest die hij ooit is was, maar hij heeft altijd nog een heel respectabel niveau en het zou me niet verbazen als hij zich herpakt en gewoon een belangrijke speler voor Marseille wordt dit seizoen.

16 september 2019 om 10:53

Strootman gaf een assist, dat staat niet gelijk aan een goede wedstrijd spelen. Hij was echt niet goed, veel onnodige fouten en telkens maar discussieren met tegenstanders en de scheids. Ik zit hier in Frankrijk momenteel en gisteravond op tv waren ze totaal niet onder de indruk. Gebrek aan betere middenvelders op zijn positie.

16 september 2019 om 13:16

91% passing accuracy, 2 keypasses, 3 clearances, hoogst beoordeelde middenvelder op whoscored. Zijn tackles waren wel minder met slechts 1 vd 3 succesvol.Hij speelde gewoon een prima pot. Dat hij veel liep te discussiëren hoort een beetje bij hem. Dat kan je onnodig vinden, maar heeft verder toch weinig te maken met wat hij doet als de bal rolt.Zeggen dat hij speelt bij een gebrek aan betere middenvelders is een beetje flauw. Niemand beweert dat hij een absolute topper is en hij is blijkbaar simpelweg beter dan zijn concurrenten.

16 september 2019 om 12:37

''die hij ooit was''..... Wie was die dan? Altijd overschat geweest, fit of geblesseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren