Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Strijdbaar FC Groningen herpakt zich in enerverende Derby van het Noorden

Laatste update:

De Derby van het Noorden heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. SC Heerenveen, waar interim-trainer Johnny Jansen sinds het vertrek van Jan Olde Riekerink aan het roer staat, was in de eerste helft sterker dan FC Groningen en kwam op 1-0, maar na de thee sloeg de Trots van het Noorden toe, waardoor men genoegen moest nemen met een puntendeling: 1-1.

De thuisploeg was de betere partij in de eerste helft, maar de manschappen van Jansen konden lange tijd doelman Sergio Padt niet passeren. De bezoekers zakten in en lieten het spel aan Heerenveen, dat via onder anderen Morten Thorsby en Ben Rienstra kansen creëerde. Groningen wist zelden gevaarlijk te worden voor het doel van Warner Hahn, terwijl Padt zich steeds meer in het zweet moest werken om de nul te houden voor zijn ploeg.

Vlak voor het rustsignaal sloeg Heerenveen toe via Pelle van Amersfoort. De aanvallende middenvelder annex spits reageerde alert op een voorzet van Lucas Woudenberg en kopte de verdiende 1-0 tegen de touwen. Direct na rust moest Hahn voor het eerst echt in actie komen door een harde poging van Kaj Sierhuis te keren. Trainer Danny Buijs wisselde Ritsu Doan voor Paul Gladon, tot verbazing van eerstgenoemde, om tot doelpunten te komen. Het was echter Heerenveen dat meteen na de wissel dicht bij de 2-0 was. Rienstra mikte echter op het aluminium.

Naarmate de tweede helft vorderde, werd het spel van beide ploegen aantrekkelijker en kregen de doelmannen ook meer te doen. Na een uur spelen maakte Gladon de gelijkmaker namens FC Groningen, na goed voorbereidend werk van Ilias Bel Hassani: 1-1. In een boeiend vervolg van het duel was het vooral de uitploeg die Hahn meerdere keren testte. Beide teams kwamen echter niet meer tot scoren in het Abe Lenstra Stadion. Door de remise komen FC Groningen en Heerenveen op respectievelijk 42 en 37 punten.

Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft voor Heerenveen tweede helft voor ons dus een terechte 1 1.

Slechte instelling van Buijs om zo verdedigend te starten. Dat heeft ze 2punten gekost. Terechte uitslag, en die randdebielen die fakkels gooien een levenslang stadionverbod geven.

Buijs is best vreemd indd.. hij blijft Doan maar opstellen, tja dan begin je gelijk van het begin met 10 man want deze man doet echt werkelijk alles fout de laatste tijd.

Op basis van de eerste helft kan ik leven met een gelijkspel. Tijd dat Doan eens een wedstrijdje gaat banken, is geen schim meer van de speler die hij was. Toch absurd dat we na Ajax en PSV het minste aantal tegengoals hebben gekregen. Op naar Ajax!!

Mooi dat Ritsu ook eens moet wisselen. Speelt al weken slecht. Prima uitslag denk ik zo

Net terug van het uit vak. Wat een hersenloze idioten waren er mee vandaag. Brandende fakkels richting onschuldige mensen gooien..

Schaamde me kapot. Voor mij geen Heerenveen uit meer vanwege al die tokkies die hierop afkomen. Gelukkig zie je deze Z-siders niet terug tijdens andere wedstrijden.

14 april 2019 om 19:00

Het ergste was nog dat een groot gedeelte er om moest juichen. Zo ken ik het publiek van fc Groningen ook niet.

14 april 2019 om 20:26

Goed dat je er je van distantieert. Wat een mafklappers die figuren. Hoe haal je hrt in je hoofd om fakkels naar gezinnen te gooien zeg.

15 april 2019 om 09:29

Klopt. Ik ga ook niet meer. Ik heb een kut middag gehad. Schaam je kapot.

Wat een verstandige beslissing van Buijs om eindelijk eens Doan eruit te gooien. Als hij tegen ajax ook bruns opstelt ipv doan is t helemaal mooi dan heb je gladon nog eventueel als supersub achter de hand en eventueel El Hankouri (mits mahi weer fit is). Maar de uitslag was meer dan terecht. Eerste helft was niet om aan te zien en 2e helft hebben we zelfs nog kansen gehad op de 2-1 en Heerenveen ook. Die idioten die een fakkel gooien moeten ze stadion verbod voor leven geven en nooit meer toelaten bij geen enkele club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren