Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Berghuis pakt rood en mist mogelijke halve finale tegen Ajax

Laatste update:

Steven Berghuis moet de mogelijke halve finale in de TOTO KNVB Beker tegen Ajax aan zich voorbij laten gaan. De aanvoerder van Feyenoord werd woensdagavond in de kwartfinale tegen sc Heerenveen namelijk met twee gele kaarten en dus rood van het veld gestuurd.

De eerste gele kaart was het gevolg van een overtreding op Joey Veerman in de 27ste minuut van de wedstrijd. Nadat de middenvelder van Heerenveen de bal op de eigen helft al had afgespeeld aan een ploeggenoot, haalde Berghuis door. Veerman werd na de harde charge anderhalve minuut behandeld op het veld en kon uiteindelijk verder.

Feyenoord kwam in de tweede helft mede dankzij een doelpunt van Berghuis terug van een 1-0 achterstand tot een 1-3 voorsprong. In de 66ste minuut ging het mis voor de rechterspits van de Rotterdammers, die zag hoe Rami Kaib op hem af kwam dribbelen. Berghuis wilde voorkomen dat de linksback van Heerenveen naar binnen zou snijden en zette een tackle in, waarbij hij hard de voet van Kaib raakte. Scheidsrechter Siemen Mulder was onverbiddelijk en trok zijn tweede gele kaart.

Update 17 februari 2021 20.35 uur:
Inmiddels is duidelijk dat Feyenoord de halve finale niet heeft weten te bereiken. De Rotterdammers stortten na de rode kaart van Berghuis volledig in en gaven in een tijdbestek van tien minuten de 1-3 voorsprong uit handen. Heerenveen kwam dankzij twee doelpunten van Benjamin Nygren en een treffer van Siem de Jong terug tot 4-3 en ontvangt in de halve finale Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg dom van Berghuis.
Gelukkig heeft Feyenoord genoeg spitsen

Met 2 advocaten in huis moet toch wat te regelen zijn....

Dan is de nieuwe kampioen én bekerwinnaar wel al bekend voor dit seizoen.. ;-)

17 februari 2021 om 20:32

Hopen op een PEC scenario. VVV - Ajax, 5-1. Zou lachen, gieren en brullen zijn als Giakoumakis er dan 5 binnen werkt!

17 februari 2021 om 21:55

Waarom hoop je dat? Wil je zo graag dat VVV Europees gaat spelen?

17 februari 2021 om 22:01

Wat wil je dan? Dat Ajax hem wint die sowieso Europa in gaat? Doe niet zo zuur en laten we hopen op een verrassende winnaar. Of Feyenoord nou in Europa speelt of VVV, ze komen vrijwel even ver. Hoe pijnlijk dit ook is.

17 februari 2021 om 22:51

Martyn7 als je feyenoord/psv/az fan bent zou ik dat niet hopen. Als Ajax de titel pakt of 2de wordt (kans is vrij aanzienlijk dat dat gaat gebeuren) dan gaan 2 van die 3 nog wel baat hebben bij een bekeroverwinning van Ajax. Als Ajax de beker wint ga je als nummer 3 direct de groepsfase in, wint Ajax hem niet moet je voorrondes spelen. Daarnaast hebben Nederlandse teams zolang hun best gedaan om weer op plek 8 te komen op de Europese ranglijst en vervolgens krijg je weer een go ahead/pec in Europa waarvan je weet dat ze 0 punten gaan pakken. Je het is leuk leedvermaak voor een dagje leuk, maar voor de lange termijn zou ik als Nederlandse feyenoord supporter wel hopen dat Ajax hem wint. Als vitesse of heereveen hem pakt is het ook prima hoor. Zolang vvv er maar niet in komt. Een club die op kunstgras speelt en met 0-13 verliest de Europa League groepsfase in zien gaan. Dat zou echt beschamend zijn.

17 februari 2021 om 22:52

En dan ook nog puur door een geluksaankoop met die Griek, want anders stonden ze waarschijnlijk laatste, maar die is volgend seizoen ook weg.

2x geel is helaas niet aan te vechten. Feyenoord gaat sowieso niet van Ajax winnen mits iedereen fit blijft. De opstelling van nu is niet te vergelijken met de wedstrijd in de arena. Veel sterker

2xgeel berghuis terecht maar toch blijft die mulder een waardeloze scheidsrechter

En nu dankzij Berghuis 3-3 Die krijgt het zwaar te verduren van Advocat en zijn medespelers. wat geen 3-3 maar 4-3 Maar het is niet alleen de schuld van Berghuis Advocaat past een schmidtje toe door zijn beste man eraf te halen. Linssen

Nee hij verziekt de mogelijke kans op de volgende ronde!!!!!

Koekkoek wat een bekerwedstrijd in optima forma! Alleen supporters op het veld had het helemaal afgemaakt.

Mist hij nu de eerstvolgende competitiewedstrijd? Weet niet precies wat de regels zijn als je een schorsing oploopt in de beker maar wel uitgeschakeld wordt.

17 februari 2021 om 20:36

Als het goed is mis je alleen de competitie dan als je direct rood pakt

17 februari 2021 om 20:38

Nee, nu zou dit misschien doorschuiven naar het bekertoernooi van komend seizoen. Direct Rood is competitie

17 februari 2021 om 20:39

Nee ze sparen het op voor volgend jaar. Alleen bij rood zou het voor de competitie gelden

Vriendelijke bedankt Berghuis om met een 3-1 je club zo in de steek te laten. Pak die band ook maar gelijk af aanvoerder onwaardig zo’n actie

Ik zou als Advocaat de aanvoerdersband aanvoerdersband afnemen van hem.

Berghuis laat weer zien dat hij geen echte captain is. Dit is het tegenovergestelde; je team omlaag helpen...

Eerlijk is eerlijk: absoluut geen saaie wedstrijd! Alleen toch heb ik de ziekte in...

Oh nee toch. Berghuis mag volgend seizoen de eerste ronde niet meedoen

Best wel flauwekul om te zeggen dat het alleen door 1 man minder komt dat Heerenveen 3 goals maakt
Het team en Advocaat/wolf zijn net zo schuldig

17 februari 2021 om 20:52

Snap jij het wel je zag toch wel dat het na die rode kaart klaar was met Feyenoord daar is er maar 1 schuldig en niet de rest van het team halve

17 februari 2021 om 20:57

Ik heb zo vaak wedstrijden gezien waarbij de ploeg met 10 man niet de mindere was.
Hier komt bij dat het een voorhoede speler is
En
dat je 3-1 voor staat
Dan moet je het met 10 man over de streep kunnen trekken

17 februari 2021 om 21:57

@FC-D-H, wil je zeggen dat Feyenoord niet in staat is om met tien man een 1-3 voorsprong over de streep te trekken?

Blamage van Feyenoord Knap van Heerenveen. Lasse die de lijnen uitzette en Siem de winnende mooier kon het niet worden . Op naar Ajax

Denk dat dit soort dingen precies is waarom zich de afgelopen jaren geen club voor Berghuis heeft gemeld. Het vreemde is zelfs de perceptie die hij zelf heeft over dit soort domme overtredingen. Weliswaar toont hij zich voor de buhne in de mixed zone erg schuldbewust, maar op het veld druipt het onbegrip over elke kaart er af. Snapt hij werkelijk niet dat hij uiteindelijk rood krijgt. En vooral de opmerking dat hij meent met de tackle die bal te veroveren: het is in beide gevallen duidelijk dat het tweede been niet op de bal maar op de benen gericht is. Echt bizar!

Niettemin wel sneu voor hem, want het is gewoon balen dat hij zo'n handicap meedraagt in zijn spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren