Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sterren van Leicester City gaan voor verdubbeling van jaarsalaris’

Laatste update:

De zilvervloot is door het kampioenschap en het behalen van Champions League-voetbal binnen komen varen bij Leicester City en een aantal spelers hoopt daarvan tijdens de contractonderhandelingen te profiteren, zo schrijft de Daily Mirror.

/

De tabloid meldt dat onder anderen Riyad Mahrez, N’Golo Kanté, Kasper Schmeichel, Danny Drinkwater en Wes Morgan er massive rises on their current termes uit willen slepen en het zou dan ook gaan om een verdubbeling van het jaarsalaris. De meesten verdienen bij Leicester maximaal vijftigduizend euro per week.

Jamie Vardy tekende in februari een nieuw contract tot medio 2019 en is met een weeksalaris van 103.000 euro naar verluidt de bestbetaalde speler uit de selectie van the Foxes. Vicevoorzitter Vichai Srivaddhanaprabha moet er nu voor zorgen dat hij de selectie bij elkaar kan houden en tegelijkertijd rekening houdt met de restricties van de Financial Fair Play.

Ranieri
Terwijl Claudio Ranieri zich liet toejuichen door meer dan tweehonderdduizend supporters, werd de manager van Leicester verkozen tot Barclays Premier League Manager of the Year en ook de trainersvakbond van Engeland verkoos Ranieri tot de beste trainer van het afgelopen seizoen. “Hij is een waardige kampioen en een ware heer in de sport”, aldus vakbondsdirecteur Richard Bevan.


Denk jij dat Riyad Mahrez volgend seizoen bij Leicester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal echt top zijn als iedereen nog een jaartje blijft! met name voor CL ben benieuwt naar volgend seizoen

17 mei 2016 om 09:33

Zou inderdaad mooi zijn! En wie weet verrassen ze ook in de CL. Gun het ze wel!

Kopieer dan het hele stuk als je massive rises etc niet kunt vertalen. Of klinkt het gewoon leuker?
Terecht dat deze spelers beloond worden, reken er maar op dat ze nog een jaar bij elkaar blijven.

17 mei 2016 om 09:56

Ben het met je eens, raar dat dat stukje niet vertaalt is

17 mei 2016 om 14:31

Idd raar stukje journalistiek.

Ik zie ze gewoon weer mee doen volgend seizoen. Ik bedoel van grote namen wil niet zeggen dat je elk seizoen garantie hebt op een prijs. De manier waarop je speelt is het belangrijkst, bijvoorbeeld echt als 1 team presteren strijden voor elke meter, dus why not. Atletico Madrid en leicester kan ik met elkaar vergelijken omdat ze echt strijden voor mekaar. Natuurlijk zou je een Messi willen hebben of Ronaldo daar niet van, wil alleen zeggen als niemand wordt verkocht bij leicester heb ik er wel vertrouwen in. Ze zijn hongerig en willen het weer bewijzen.

Dit zal scheve gezichten opleveren in de kleedkamer, waardoor ze volgend seizoen niet zo'n teamspirit hebben en weer in het rechterrijtje eindigen. Ik hoop dat ik fout zit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren