Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterk Duitsland klaart klus in Georgië eenvoudig

Laatste update:

Duitsland heeft zijn vijfde kwalificatiewedstrijd voor het EK in Frankrijk in een driepunter omgezet. Die Mannschaft kende geen enkele problemen met Georgië en won met 0-2. Het team van Joachim Löw gaat nu samen met Polen en Schotland met tien punten aan kop in Groep D, maar Polen komt later op de avond nog in actie tegen Ierland.

/

Georgië - Duitsland 0-2
Duitsland speelde woensdag ternauwernood gelijk tegen Australië (2-2) en hoopte een tweede teleurstelling te voorkomen. De wereldkampioen ging in Tbilisi daarom op zoek naar een snelle voorsprong: Marco Reus trof na vijf minuten de lat en Thomas Müller schoot de bal na een afgeslagen hoekschop voorlangs. Georgië was zoals verwacht de onderliggende partij, maar voetbalde best aardig mee en het vertrouwen bij de roodhemden groeide naarmate de helft vorderde. De betere kansen bleven wel voor Duitsland: spits Mario Götze trapte de bal na een lage voorzet twee meter naast en na een half uur besloot Reus na een prachtaanval naast. De eerste helft leek daardoor gespeend te blijven van doelpunten, maar Reus besloot anders.

Na een slalom van Götze in het vijandelijke strafschopgebied drukte de smaakmaker van Borussia Dortmund van dichtbij af: 0-1. Mesut Özil zag even later zijn schot gekeerd worden door Giorgi Loria, maar de doelman was een minuut voor de onderbreking kansloos op een droge knal van Müller, die de 0-2 betekende. Georgië, waarbij Vitesse-aanvoerder Guram Kashia in de basis stond, maakte in het eerste kwartier na rust al een betere indruk en daarin kwam Duitsland ook niet tot mogelijkheden. Pas in de laatste twintig minuten werd men via Müller en Özil weer gevaarlijk, maar een derde goal zou er niet vallen in de 900e interland van Duitsland. Georgië was zelfs nog dicht bij een eretreffer, maar Bastian Schweinsteiger werkte het leer per ongeluk in het zijnet.

/

Schotland - Gibraltar 6-1
Schotland kwam er in de beginfase maar niet doorheen, maar werd na achttien minuten geholpen door Jamie Robba. De doelman maakte een overtreding op Shaun Maloney en laatstgenoemde zette de strafschop vervolgens zelf om in de 1-0. Tot grote schrik van iedereen op Hampden Park kwamen de semiprofs van Gibraltar een paar minuten later langszij: advocaat Aaron Payas bediende Lee Casciaro en de politieman van beroep schoot het leer diagonaal in de hoek. De spelers van Gibraltar gingen voorzichtig geloven in een stunt, maar het thuisland zette voor rust al orde op zaken.

Steven Fletcher tekende met een kopbal voor de 2-1 en uit een tweede elfmetertrap maakte Maloney er 3-1 van. Vier minuten voor rust scoorde Schotland voor een vierde keer: Steven Naismith schoot na een voorzet van Ikechi Anya raak en maakte daarmee zijn eerste interlanddoelpunt sinds april 2009. Gibraltar, samen met Georgië het kleine broertje van de poule, leek voor de tweede helft rijp voor de slacht. Toch scoorde Schotland nog ‘maar’ twee keer: Fletcher was dertien minuten voor tijd het eindstation van een snelle counter en hij bepaalde in de slotminuut ook de eindstand op 6-1. De laatste Schot die in één interland drie keer scoorde, was Colin Stein in 1969.

Wie eindigt op de eerste plaats?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom staat Ierland niet in die poll. Als die winnen hebben ze net zoveel punten als die andere 3. Come on Ireland!

Wat speelde Ozil heerlijk zeg! Voor mij met afstand man of the match!

29 maart 2015 om 20:07

Was toch echt Boateng , met als goede tweede Ozil en Reus

29 maart 2015 om 22:40

Ik zag ff de oude reud terug!

Duitsland sterk? Welke wedstrijd heeft VZ nou gezien? Ik vind dit bedroevend slecht.
Die koppigheid van Löw staat me niet aan. Het zijn altijd dezelfde spelers en hetzelfde systeem die hij opstelt. Sinds Lahm international af is, gaat het voorlopig bergaf met de Mannschaft.

Ik vond iedereen wel voldoende spelen, maar de klasse van Özil stak er toch wel boven uit vond ik. Verder Kroos ook een puike wedstrijd. Die twee vind ik sowieso de twee beste Duitse voetballers.

29 maart 2015 om 21:12

Dan onderschat jij Thomas Mueller

29 maart 2015 om 21:53

Nee hoor. Ik kan hem prima op waarde schatten, gezien ik Bayern de laatste twee seizoenen enigszins volg. Ik vind hem gewoonweg een mindere voetballer dan Özil en Kroos. Müller heeft zo zijn kwaliteiten, maar die andere twee vind ik verfijnder. En dat maakt voor mij een goede voetballer.

29 maart 2015 om 21:59

Wat vind je van Gündogan? Heerlijke dynamische speler is dat.

29 maart 2015 om 22:23

Ik was hem eerlijkheidshalve vergeten.

Erg gecharmeerd van hem op zich. Al heb ik niet veel van hem gezien. Uiteraard liggen zijn fantastische wedstrijden tegen Real Madrid in 2013 wel vers in het geheugen. Hij doet alles op zijn gemak. Vind hem verfijnder dan Kroos, maar niet dan Özil. Uiteraard, want laatstgenoemde is een parel.

Ik betreurde zijn rugblessure ten zeerste, want ik had toch het gevoel dat de transfer naar Real Madrid gerealiseerd zou worden. Wellicht in de toekomst nog, gezien Modric op leeftijd raakt.

29 maart 2015 om 22:34

Had hij geen blessure opgelopen dan was hij waarschijnlijk wel gekomen, maar Kroos niet. Ik was ook echt een liefhebber van het spel van Gündogan voor zijn blessure, heerlijke voetballer.

29 maart 2015 om 22:41

Ik ook, vond sowieso heel dat Dortmundteam heerlijk in 2013, toen ze op hun hoogtepunt waren. Genieten was dat toen ze Real helemaal kapotspeelden (sorry dat ik jullie eraan herinner ).

Sinds wanneer is gotze een spits, hij kan als 10 en als rechtshalf, weet iemand daar meer over?

29 maart 2015 om 20:41

Zo speelt hij vaak bij bayern omdat die eigenlijk alleen maar een voetballende spits nodig heeft en bij duitsland omdat ze ozil en gotze willen opstellen zetten ze hem spits en door gebrek aan beter

Gibraltar eilandbewoners? Misschien moet degene die dit artikel geschreven heeft eens kijken waar het ligt.

Maar goed, leuk voor ze dat ze gescoord hebben!

Duitsland gaat het EK denk ik niet winnen in Frankrijk. Gun het Oostenrijk het meest maar ik denk dat Frankrijk op eigen territorium de titel wint. Reus is wel echt een heerlijke voetballer zeg .

29 maart 2015 om 22:32

Zou echt geweldig zijn als Oostenrijk wint. Dat zou supervet zijn. Een prachtig land met goede spelers en een supercoach. Ik schat ze niet eens zo kansloos in voor de titel. Reus is inderdaad een geweldige voetballer. Hij heeft zich ook razendsnel ontwikkeld. Altijd mooi om hem te zien voetballen.

29 maart 2015 om 23:11

Ik kan je geen ongelijk geven, Koller is een zeer capabele trainer. Slimme zet om Alaba op het middenveld neer te zetten. Oostenrijk draait een zeer stabiele kwalificatiereeks tot nu toe. Leuk elftal.

Reus is een prachtige speler om te zien.

29 maart 2015 om 22:55

Die corrupte Platini zorgt er wel voor dat Frankrijk een grote kans maakt om het toernooi te winnen.

Ozil is reborn sinds zijn blessure. Lijkt fitter en sterker geworden, vooral qua spiermassa. Heeft hem echt goed gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren