Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Statement van Antwerp-spelers voor Overmars; Wijndal maakt heerlijke goal

Laatste update:

Owen Wijndal heeft zondagmiddag zijn visitekaartje afgegeven met een heerlijk doelpunt. De linksback schoot van afstand raak in de verre hoek en droeg daarmee bij aan de 4-1 zege van Royal Antwerp op Charleroi. Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp waren eveneens trefzeker. Dankzij de zege staat Antwerp steviger op de zesde plaats, terwijl Charleroi terug te vinden is op plek twaalf.

Marc Overmars kreeg voorafgaand een steunbetuiging bij Antwerp. De spelers kwamen voorafgaand aan de wedstrijd het veld op met een spandoek. Daarop stond de tekst: 'Overmars, voor altijd achter je'. De technisch directeur van de club moest begin januari zijn werkzaamheden neerleggen, omdat de FIFA de schorsing die eerder was uitgesproken door de KNVB overnam. Overmars mag een jaar niet werken vanwege grensoverschrijdend gedrag in zijn tijd bij Ajax.

Het spandoek voor Overmars

Bijzonderheden:
Antwerp wist de score na een kleine twintig minuten te openen. Chidera Ejuke gaf de bal na een fraaie dribbel mee aan Janssen, die via een verdediger de korte hoek vond: 1-0. Nog voor rust wist the Great Old de score te verdubbelen.

Ekkelenkamp gaf een heerlijk steekpassje met buitenkant rechts op Ejuke, die op doelman Pierre Patron stuitte. De Fransman kon echter niet voorkomen dat de nog altijd pas zeventienjarige George Ilenikhena de rebound tegen de touwen schoot: 2-0.

Halverwege de tweede helft tilde Antwerp de marge naar drie. Janssen speelde Wijndal aan, die het maar eens besloot te proberen van afstand. Het schot van de verdediger belandde schitterend in de bovenhoek achter de kansloze Patron: 3-0.

Tien minuten later verscheen ook Ekkelenkamp op het scorebord. Toby Alderweireld kopte een hoekschop door tot bij de tweede paal, waar de Nederlandse middenvelder raak kopte: 4-0. Het slotakkoord werd gespeeld door Antoine Bernier, die de bal bij de tweede paal binnengleed op aangeven van Daan Heymans: 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk kan wijndal zich herpakken maar ik zie het somber in. Het misplaatste zelfvertrouwen blijft toch een dingetje.

21 januari 2024 om 17:41

Hoezo misplaatst? Dit was overduidelijke een shot van de beste linkerkant van europa!

Iemand die Antwerp volgt dit seizoen die aan kan geven hoe Wijndal het doet laatste maanden? Vond hem bij Ajax werkelijk dramatisch, maar als hij toch blijkt te kunnen voetballen zou dat wel erg goed uitkomen volgend seizoen.

De Nederlanders doen het echt goed bij Antwerp, mooi om te zien.

21 januari 2024 om 20:06

Ze staan 6e , dus valt wel mee lijkt me ?

21 januari 2024 om 22:12

Je baseert het op dit seizoen. Wat dacht je van de eerste landstitel sinds 60 jaar? Of een CL overwinning op Barcelona terwijl ze niet lang geleden nog in de 2e divisie van België voetbalden.

21 januari 2024 om 23:30

Bedoelde eigenlijk ook vooral individueel. Janssen en Ekkelenkamp doen het gewoon top. En vorig jaar titel en beker gewonnen.

“Overmars, voor altijd achter je” - slimme leus. Tot hij die grappen met je dochter of je zus uithaalt.

Domme, domme actie.

21 januari 2024 om 20:14

Persoonlijk had ik "Marc, we zullen je overeind houden" in deze situatie toepasselijker gevonden.

21 januari 2024 om 20:26

Voor altijd vind ik ook wel een statement. Voor hetzelfde geld komt er nog veel meer uit. Dan heb je daar toch gestaan met je spandoek.

21 januari 2024 om 20:58

Misschien is er toch iets meer aan de hand dan wij weten. Ik zou het niet anders weten waarom ze zo'n slogan (zeker in deze tijd( zouden doen

Dit geeft een vrijgeleide voor Overmars om het vrouwelijk personeel van Antwerp ook leuke appjes te sturen.

Doen alsof Marc Overmars hier de slachtoffer is, is wel heel erg misplaatst.

21 januari 2024 om 22:14

Nee hoor. Een gedeelte van je seksleven ligt ineens op straat, je raakt je baan kwijt, je huwelijk in crisis, je kinderen die op school er mee gepest worden, het is continu in de media en heel Nederland en misschien wel de wereld weet dat je een fout hebt gemaakt. Dat gaat denk ik niemand in de koude kleren zitten en dan is een beetje steun uit je omgeving zeker welkom.

21 januari 2024 om 22:34

Je kunt je afvragen of dat moet met een publiekelijk statement, waardoor je laat lijken alsof hij onrecht wordt aangedaan, of door gewoon effe naar de man te bellen te zeggen "luister je bent een lamlul voor wat je hebt gedaan, maar ik ben er alsnog voor je. Jij bent meer dan dat voorval".

Desnoods doe je zo een statement "overmars, we steunen je, ondanks je fouten". Maar dit..

21 januari 2024 om 23:28

Raar hé als je een publiek figuur bent, je geld met entertainment verdient en je dan gigantisch de fout in gaat, dat je dan in deze situatie komt. Hij heeft er lange tijd niet bij stil gestaan hoe het voor de dames was, ook niet nagedacht over zijn vrouw en kinderen terwijl hij fotootjes naar andere vrouwen stuurde, zijn clubbie Ajax die in de misère werd meegetrokken, zijn vriend van der Sar die tegen willens en wetens een hand boven zijn hoofd moest houden.... Och die Overmars heeft inderdaad wel wat steun nodig, hopelijk staan ze er volgende week weer.

22 januari 2024 om 13:18

Ach ja, als hij nooit die domme fouten had gemaakt, had hij het nu ook niet zo ongelooflijk zwaar gehad.

Als een paal achter Marc.
Antwerper ben je door Dick en dun.
Wij pikken dit niet Marc.

Zoveel keuzes, komen ze met dit.

Leuk voor Wijndal dat ie een keer iets goeds doet, was bij AZ toch echt wel goed.

21 januari 2024 om 20:32

Achter hem sta je wel het veiligst natuurlijk.

21 januari 2024 om 21:16

Mwua...nu kunnen ze hem van achteren naaien. Dat bedoel ik dan niet letterlijk he, maar figuurlijk 😜

21 januari 2024 om 22:38

Laat ze maar lullen, Marc!

Top dat de spelers Marc steunen! Voor altijd een legende!! Ohhh, Overmars... Deze straf verdient hij niet

21 januari 2024 om 20:54

Magg ik nu ook dickpics naar je zus sturen, is blijkbaar heel normaal...

21 januari 2024 om 21:11

Nee natuurlijk niet, jij bent immers niet technisch directeur van een voetbalclub.

21 januari 2024 om 22:42

Prima, als ze dat wil. En als ze dat niet wil weet ik zeker dat ze je wel even op je plek zet. Misschien print ze ze wel uit en hangt ze op in het bedrijfstoilet. Tuurlijk is het niet de slimste actie. Ik zou het zelfs vrij dom willen noemen. Maar we moeten niet doen alsof die man een moord heeft gepleegd of iemand sexueel heeft aangerand. Dit gebeurt, je zegt sorry, je wordt ontslagen of op non-actief gesteld en beide mensen gaan door met hun leven. Ik vind een wereldwijde schorsing binnen het voetbal echt buiten proportie. Laat het maar aan de clubs zelf of ze met hem in zee willen gaan ja of nee. Als pietje van de Albert heijn in Valkenswaard dit bij Janneke doet wordt het hem ook niet verboden vervolgens mij de Rewe in Keulen aan het werk te gaan. Mocht hij oprecht vervolgd worden voor sexuele intimidatie/aanranding is het natuurlijk een ander verhaal

Enorm misplaatst dat spandoek.
En de boodschap zelf is ook wel vreemd. Ongeacht wat je doet, we blijven achter je staan?
Da's toch niet normaal.
Het is al enorm fout wat hij heeft uitgehaald, of het juridisch vervolgd moet worden laat ik dan nog in het midden. Sommige mensen missen toch veel kansen om te zwijgen.
Je zal maar zo'n dickpick gekregen hebben. En dan word je door dergelijk spandoek nog eens uitgelachen feitelijk.

De FIFA doet voor het eerst iets goed, een straf die door de KNVB is uitgedeeld, laten gelden in alle aangesloten landen. Dit zijn dan de momenten dat je iets achter gesloten deuren laat als club wat je er van vindt. Dit soort statements vallen altijd verkeerd, en zorgen daarnaast ervoor dat slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag alles maar opkroppen, want de dader wordt zelf als het grootste slachtoffer gezien

21 januari 2024 om 21:48

Wel komisch van de FIFA dat ze zo'n straf overnemen. Het is namelijk zelf de meest hypocriete, grensoverschrijdende organisatie.

Ben het wel met je eens dat Overmars absoluut geen slachtoffer.

Royal Antwerp:" Het is je eigen schuld dat je een vrouw bent"

Ik snap niet dat je dit alsnclub doet. Ik mag Marc favo speler van vroeger grandioos ajax weer op de kaart gezet maar misschien is het tijd om juridisch het gevecht aan te gaan, jou verhaal doen. Er moet meer bekend worden over de situatie bij ajax destijds. Ps stel ik stuur een foto van mijn penis naar een dame die (in het bedrijf) onder mij zit. Ik word ontslagen kan ik zo weer ergens anders werken. Wanneer die foto het enige is is het tijd om weer door te gaan.

Hij is al gestraft door heel Nederland en nog meer. Wat hij heeft gedaan is niet en nooit goed te praten. En daar is hij voor gestraft door ontslag bij ajax. Maar waar de meeste mensen mee zitten is dat de FIFA de straf heeft over genomen en hem ook te schorsen. Met de kennis dat de FIFA WK organiseert in landen waar ergere dingen gebeuren dan het versturen van een dickpic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren