Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Standard Luik stuurt tweede trainer van het seizoen de laan uit

Laatste update:

Standard Luik heeft per direct afscheid genomen van trainer Aleksandar Jankovic, zo meldt de club op zijn website. De Servische oefenmeester is dit seizoen al de tweede die het veld moet ruimen in Luik, nadat Yannick Ferrera in september al de laan uit werd gestuurd. De slechte resultaten van de laatste tijd zijn aanleiding voor het besluit van Standard.

Les Rouches slaagden er niet in om zich te plaatsen voor de zogenaamde kampioenspoule. In de reguliere competitie eindigde Standard Luik als negende, waardoor het nu alleen nog om een Europees ticket speelt. Het loopt in die play-offs echter nog niet op rolletjes, want de club staat momenteel vijfde. In de laatste drie wedstrijden werden er slechts twee punten gepakt.

Dat was dan ook de reden voor Standard, eerder dit seizoen opponent van Ajax in de groepsfase van de Europa League, om Jankovic de laan uit te sturen. De Serviër kwam in september over van KV Mechelen om de ontslagen Ferrera op te volgen. José Jeunechamps is voorlopig binnengehaald als interim-trainer. “De opvolger van de Servische trainer zal bekend zijn voor de herneming van de trainingen volgend seizoen”, meldt Standard op zijn website.

Vind jij het terecht dat Standard afscheid heeft genomen van Aleksandar Jankovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoeveel trainers Standard wel niet gehad heeft in de afgelopen 5 jaar, wat een trainerskerkhof zeg. Misschien is het een keer tijd om het complete bestuur daar te ontslaan want zo kan het toch niet langer? Kwa potentie moeten ze makkelijk play off 1 halen en vervolgens ook lang kunnen meestrijden om de titel maar het beleid is echt lachwekkend slecht.

Het is een blijft een zaadploeg en club.

Wanneer was het laatste kampioenschap? 2009?

Sindsdien éã©n groot traiserscaroussel. Wat een chaos bij de enige Waalse 'grootmacht'. Zelfs Charleroi is hen voorbijgetsreefd.

Tjah, je stuurt een coach weg nadat er eindelijk nog eens een prijs gewonnen werd. Dan ben je totaal niet goed bij je hoofdje. Ferrera was een ideale coach, kon de komende jaren eindelijk weer iets neerzetten. En dan haal je deze rare kerel binnen. Wanneer hij zijn mond open doet lijkt het wel een robot die bestuurd wordt. Ik ging vroeger heel graag naar Sclessin want de club Standard heeft gewoon alles wat een club moet hebben. Sfeer, mooi stadion, trouwe fans. Alleen de twee belangrijkste dingen ontbreken nu: een goed bestuur en spelersgroep. Probeer dan maar eens aan te haken met Gent, Club en Anderlecht.

Ik vind het altijd bijzonder dat ze de coach ontslaan, terwijl het bestuur de verantwoording draagt voor het zoeken en aanstellen van een trainer.
De club mist de wil om te winnen en ze zakken steeds verder af als het om mooi en verzorgd voetbal gaat. Hopelijk is er iemand beschikbaar om het roer om te gooien en anders moeten ze zich focussen op volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren