Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stam: ‘Ik wil niet direct bij een club aan de slag die tegen degradatie speelt’

Laatste update:

Jaap Stam zit inmiddels al een tijdje zonder werk, nadat hij in maart op straat werd gezet door Reading. De 46-jarige oefenmeester hoopt op korte termijn weer aan de slag te gaan en stelt in gesprek met de Stentor dat er voldoende aanbiedingen binnenkomen. De juiste club zat daar vooralsnog niet tussen.

“Er is veel interesse. Ook uit Engeland. Al wil ik niet direct bij een club aan de slag die tegen degradatie speelt, jaar in jaar uit. En er zijn altijd clubs uit het Midden-Oosten en China, bijvoorbeeld. Maar dat wil ik nog niet. Ik sta verder overal voor open. Ook Nederlandse clubs. Waarom niet? Voorwaarde is dat het klikt en dat de club ambitie uitspreekt. Want dat doe ik zelf ook”, zegt Stam, die in 2016 werd aangesteld door Reading.

In zijn eerste seizoen bij the Royals promoveerde hij bijna naar de Premier League, maar het tweede jaar verliep een stuk moeizamer. Stam maakt geen geheim van zijn droom voor de toekomst. “Manchester United zou mooi zijn natuurlijk, maar in Engeland kiezen ze al snel voor gevestigde namen. Wanneer gaan ze de switch naar de jongere trainers maken? Wij staan veel dichter bij de spelers.”

Stam werkte als interim-, assistent- en beloftentrainer bij PEC Zwolle en wordt gevraagd naar een eventuele terugkeer in het MAC3PARK Stadion. “Volgens mij zit daar nog een trainer. En John is een goede trainer. Voor mij is het belangrijk dat een club ambities heeft en naar voren wil”, aldus Stam, die verder Jong Ajax onder zijn hoede had en in Amsterdam als individuele trainer werkte.

Zie jij Jaap Stam als trainer in de absolute top terechtkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hoog geklasseerde/aanvallende teams hem niet willen, aangezien het vooral goed ging bij Reading door beukvoetbal. Ben benieuwd wie hem dan zou willen.

30 november 2018 om 09:54

Ik denk dat Stam wel meer in zijn mars heeft dan beuk voetbal. Hij heeft gekeken naar de kwaliteiten in de selectie van Reading, daar kwam hij tot de conclusie dat hij geen combinatie voetbal kon spelen.

30 november 2018 om 10:02

Misschien een club uit schotland? Ik denk dat daar het beukvoetbal er al is, aan Stam om dat langzaam aan te veranderen naar meer voetballend? Er zijn natuurlijk meerdere competities waar dit mogelijk is. Denk alleen dat er in Schotland wat meer tijd word gegeven aan een trainer.

30 november 2018 om 10:02

Niet mee eens. Hij promoveerde bijna met reading naar premier league. Maar verloor met strafschoppen

Kom maar lekker terug naar pec Jaap! Slechter dan John kun je het toch niet doen.

Toen Moyes trainer van Manu werd was hij volgens mij 50, dus dat was niet echte een heel gevestigde naam en toch behoorlijk jong. Stam is nu toch ook bijna 50 volgens mij, dus daar klopt het verhaal niet helemaal.
Voordat Stam naar Manu gaat zal hij ergens anders nog wat vlieguren moeten maken. Er komt bij een club als Manu veel meer kijken dan alleen maar een goede trainer ( en goede oud speler ) zijn.

Heb het boek over Nouri gelezen en daardoor is mijn beeld over hem veranderd. Stam zag het niet zitten in mooie voetballers als Nouri, Frenkie en Eiting. Hij wilde liever 11 Jaap Stammen. Ook opmerkingen aan Nouri's adres over dat hij beter is in geld tellen dan de stand bijhouden van het partijtje op de training. Nadat zijn salaris op footballleaks was uitgelekt

30 november 2018 om 13:56

Is ook maar goed dat Stam niet meer bij Ajax zit. Hij is er om koffie te drinken en niet om te leren. Ook zit hij daar vanwege zijn vriendje Frank de Boer.

Na het vertrek van Stam bij Ajax gaat het prima met Jong Ajax. Stam heeft niemand beter gemaakt en ook waren de spelers niet zo te spreken over Stam. Ook heeft Overmars niet aan Stam gedacht als de opvolger van Keizer.

Stam voelt zich te groot om iets te "leren".

Heeft de Knvb de regels niet gebogen om Stam toch maar zijn trainersdiploma (of whatever) te laten behalen? Staat me zoiets van bij... Nogal wat praatjes heeft deze man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren