Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

St. Juste stelt bondscoach teleur: ‘Mijn voorkeur ligt bij Nederland’

Laatste update:
/

Jeremiah St. Juste heeft de kans op een interlandloopbaan bij Saint Kitts en Nevis laten liggen. De bondscoach van de Caribische staat nam contact op met de verdediger van sc Heerenveen, maar St. Juste hoopt op een doorbraak bij het Nederlands elftal.

"Hij wilde me overhalen om voor het land uit te komen, maar ik heb voor nu nee gezegd. Mijn voorkeur ligt bij Nederland. En dat weet hij", vertelt St. Juste, wiens vader afkomstig is uit Saint Kitts en Nevis, in gesprek met Omrop Fryslân.

De twintigjarige mandekker kent geen enkele speler van het elftal van de eilandstaat, waar ruim 50.000 mensen wonen. "Maar ik weet weel dat Marcus Rashford ook voor het eiland zou kunnen spelen. Maar hij speelt inmiddels al voor Engeland, dus dat gaat 'm niet meer worden", aldus de tweevoudig Jong Oranje-international.

Haalt Jeremiah St. Juste Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap het wel want bij die Caraibische eilanden speel je sws nooit een groot toernooi en dat kan bij het Nl elftal wel.

27 januari 2017 om 20:25

ik vind dat deze keuze niet aan het wel of niet meedoen van een groot toernooi moet liggen. Als je hart als Marrokaan bijv. bij Marroko ligt moet je daar voor kiezen, ook al is het carrieretechnisch beter om voor nederland te kiezen of is de kans daar groter op eeen groot toernooi

27 januari 2017 om 20:36

Ja dat klopt maar hij woont denk ik zijn hele leven in Nl en heeft alleen maar connecties door zijn vader.

27 januari 2017 om 21:08

Is natuurlijk makkelijk te zeggen, maar als jij zou moeten kiezen tussen vooral wedstrijdjes spelen tegen, met alle respect, tegenstanders van modaal niveau of in potentie krakers spelen tegen Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italiã« waar je alle wereldtoppers tegen komt op het veld en een gooi doen naar (persoonlijke) eeuwige roem op een EK of WK, dan zou jij ook niet zomaar ja zeggen tegen je zo'n kleine staat, nogmaals met alle respect. Er even vanuit gaande dat hij daadwerkelijk zichzelf ooit tot routinier van Oranje opwerkt.

28 januari 2017 om 08:01

En wat nu als je hart bij beide landen ligt? Mag je dan wel kijken naar andere zaken als toernooien, prestige en tot op zekere hoogte, gemak?

28 januari 2017 om 13:06

ik ging alleen op je opmerking in van: bij de eilanden speel je sws nooit een toernooi.

28 januari 2017 om 13:10

je praat over gevoel, je eigen afkomst. Dat is een keuze met het hart, als je je helemaal nederlands voelt en niks met marokko hebt bijv, dan denk ik niet dat je makkelijk voor marokko gaat kiezen omdat je daar een grotere kans hebt op toernooien(voorbeeld he). Ik heb ook wel een duitse oma, stel dat ik zo goed was geweest dan had ik nog nooit gekozen voor duitsland, omdat ik daar totaal niks mee heb. Moet natuurlijk gezegd dat de verschillen tussen nederland en duitsland minder groot zijn als met een marokko maar toch.

28 januari 2017 om 13:12

dan word het anders. Lijkt mij gwn echt een keuze met je hart, afkomst, eer, gevoel. Dat is geen keuze van gemak, carriere. Als je helemaal nederlands bent en niks voor marokko voelt, dan zou het toch raar zijn om voor marokko te kiezen? bijv.

Als daar gemiddeld 2 op 50.000 profvoetballer worden dan hebben ze daar toch goede genen op dat eiland

27 januari 2017 om 20:27

Of gewoon een lage standaard van kwaliteit om profvoetballer te worden

27 januari 2017 om 20:38

Jij vind St. Juste en Rashford geen profvoetballers?

27 januari 2017 om 22:39

Die zijn daar niet opgeroeid dus geen voetbalopleiding gehad. Honkbal is de sport die het meeste wordt gespeeld in die regio

27 januari 2017 om 21:20

50.000 inwoners wil niet zeggen dat maar 50.000 mensen die nationaliteit hebben. Dat kunnen er dus veel en veel meer zijn

27 januari 2017 om 23:52

Waarschijnlijk hebben ze niet eens de nationaliteit, maar alleen de afkomst. Volgens mij heb je meer niet nodig. Je hebt toch ook die Nederlandse spits die voor Afrika voetbald

28 januari 2017 om 01:00

Lars Veldwijk voor Zuid-Afrika zul je bedoelen.

28 januari 2017 om 13:31

Ff lezen. Zijn vader komt er vandaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren