Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spuwende’ Fellaini ontkomt aan schorsing: ‘De pers verzint maar wat’

Laatste update:

De Engelse voetbalbond FA gaat Marouane Fellaini niet vervolgen voor zijn fluim naar Sergio Agüero. De middenvelder trapte in de derby tegen Manchester City tegenstander Agüero op de hakken en vond het vervolgens nodig om verhaal te halen bij de Argentijn. Op beeldmateriaal was goed te zien hoe de Belg naar de spits spuwde en de Engelse kranten pakten dan ook groots uit met dat verhaal.

/

Manager Louis van Gaal zei hij na het met 1-0 verloren duel in gesprek met de BBC zich niet te kunnen voorstellen dat Fellaini inderdaad had gespuugd en de Rode Duivel was zich ook van geen kwaad bewust, zo liet hij maandag op zijn account op Twitter weten: “De pers houdt ervan om verhalen te verzinnen als die er niet zijn. Bedankt meneer de journalist”, schreef hij.

De tuchtcommissie van de Engelse bond volgt die redenering klaarblijkelijk, want men heeft besloten om Fellaini dus geen straf op te leggen. Saillant: bij een soortgelijk incident kreeg George Boyd van Hull City eerder dit jaar nog een schorsing van drie wedstrijden. Hij zou naar doelman Joe Hart van Manchester City zou hebben gespuugd.

Een goede beslissing van de FA?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet je wat je zou moeten doen?

Als Fellaini dit wel gedaan heeft, hem een paar wedstrijden straffen.
Als hij het niet gedaan heeft, die journalist een boete van 10.000 geven.

Als je in een rechtszaak verliest, betaal je ook de kosten.

zijn gewoon duidelijk foto's van gemaakt......

3 november 2014 om 20:21

Foto's zeggen niet alles en zijn niet altijd even duidelijk.

3 november 2014 om 20:28

#fotoshop? is niet heel moeilijk om foto's te bewerken hoor. Zal denk ik niet de eerste keer zijn.

Ik denk niet dat hij zo stom is om met 10 man iemand te gaan spugen.

4 november 2014 om 09:22

Er zijn ook foto's van het monster van Loch Ness en van de aliens in Roswell. Waarom zou je foto's bekijken als je de volledige beelden hebt? Daar zie je duidelijk dat dit verhaal grote onzin is. Er reageert ook totaal niemand van Man City, zelfs het "slachtoffer" zelf niet.

Fellaini was terecht boos en omdat hij voorover gebogen stond kwam er per ongeluk misschien wat spuug mee vliegen wanneer hij verhaal kwam halen bij iemand die al voor de 10e keer zonder enige reden omviel.

3 november 2014 om 20:09

Heel je verhaal klopt behalve dat Aguero zonder reden viel, want hij had el Kun wel degelijk geraakt, ik heb strafschoppen voor dit soort situaties gegeven zien worden.

3 november 2014 om 20:51

Kulredenering dit natuurlijk. Dus omdat het eerder fout is gedaan zou het nu weer moeten gebeuren? Hij werd licht aangetikt maar dit gebeurt de hele wedstrijd door. Voetbal is een contactsport. Aguero maakt misbruik hiervan.

3 november 2014 om 22:01

Robben doet dat in het kwadraat, maar als hij licht wordt aangetikt is het zonder twijfel een penalty. De engelse commentator vond het ook een penalty. Voetbal is een contactsport, maar iets is gewoon heel snel een overtreding als de bal niet wordt geraakt.

3 november 2014 om 22:34

Hoezo? Heb ik eerder gezegd dat ik dat bij Robben wel een penalty vind ofzo?
Vind het terecht dat hij geen penalty kreeg alleen al omdat hij zo opzichtig ging liggen. Ongeacht of het een overtreding was of niet, niemand valt van zo'n schopje. Aguero maakt dus een schwalbe.

3 november 2014 om 22:45

Als ik hierover ging waren dit soort dingen ook geen penalties, maar ze worden gegeven, Fellaini raakt zijn voet en niet de bal, hij nam een risico. Penalties worden helaas gewoon snel gegeven tegenwoordig, en vaak zijn het schwalbes ja. Denk je dat volwassen mannen zomaar neergaan als ze een voetje tegen zich aankrijgen? Nee, maar bij een handje bij de schouder bij een doorgebroken speler laat de aanvaller zich ook vallen, en dan is het nog rood ook, terwijl je dan ook gewoon kan blijven lopen. Bij bijna alle penalties kan de speler gewoon blijven staan.

Het werd duidelijk op BBC 1 gisteravond getoond, wanneer je dan nog gaat ontkennen, Zo en zo een draak van n speler, onbehouwen gedrag, had gewoon 2 pingels tegen moeten krijgen

4 november 2014 om 09:24

Welke BBC komt er bij jou thuis binnen? Want in Match of the Day werd heel het spuwverhaal in 3 seconden van tafel geveegd. Dat er meer dan één penalty had kunnen en zelfs moeten vallen, daar waren ze het ook over eens, maar dat heeft met de vraag of Fellaini al dan niet een lul is geen moer te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren