Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits van Fulham bekroont goede stage met contract bij FC Groningen

Laatste update:

FC Groningen heeft Dino Islamovic vastgelegd, zo meldt de club via de officiële kanalen. De twintigjarige aanvaller van Jong Zweden mocht onlangs op proef bij de Trots van het Noorden en dat heeft hij uitstekend gedaan. Hij komt transfervrij over van de Engelse degradant en hij tekent voor twee seizoenen bij FC Groningen.

/

Islamovic maakte tijdens zijn stageweek een uitstekende indruk. Gekoppeld aan de bestaande scoutingsrapporten over de aanvaller wilde FC Groningen hem graag contracteren, zo geeft manager technische zaken Henk Veldmate te kennen. “Hij heeft voldoende mogelijkheden en potentie. Wij denken dat er nog veel rek zit in zijn ontwikkeling en dat hij naar het door ons gewenste niveau kan toegroeien”, klinkt het.

De aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, wilde graag naar Nederland. Eerder was hij ook al op proef bij PEC Zwolle. “Het voetbal dat hier wordt gespeeld, past in deze fase van mijn carrière het beste bij me. Ik denk dat ik me binnen de Hollandse voetbalschool het beste kan ontwikkelen”, zegt hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Groningen dat ze in ieder geval iemand hebben die misschien Zivko kan vervangen. Ik hoop dat hij zal slagen in Nederland. Ook wel goed voor Groningen, ze kunnen alleen maar winst aan hem maken.

6 juni 2014 om 11:15

Hebben ze al met Danny Hoesen, Islamovic zal als back-up dienen voor Hoesen mogelijk.

6 juni 2014 om 11:22

Michael de Leeuw kan daarnaast ook als spits fungeren

6 juni 2014 om 11:28

En zeefuik en hagenauw zijn ook spitsen. Lijkt me wel genoeg zo

6 juni 2014 om 11:34

en Teixeira dan?

6 juni 2014 om 11:39

Die is in de winter naar Amerika gegaan.

6 juni 2014 om 11:39

Ja hey grunningers, dit is niet normaal zo veel spitsen. Stuur er eens eentje naar ons alsjeblieft. Hebben we hard nodig...

Doe maar Michael de Leeuw.

6 juni 2014 om 11:42

Texeira was toch al weg gegaan in de winterstop naar een Amerikaans team of was dat slechts een gerucht. Ik kan deze jongen niet maar hij is jong en valt te kneden. Hoesen is al een goede aanwinst. Zeefuik heeft kwaliteiten maar komt niet goed uit de verf. De Leeuw komt beter tot zijn recht op de 10 . En Hagenauw moet zich nog maar bewijzen

6 juni 2014 om 12:11

Denk niet dat je de Leeuw in de spits wil hebben, die moet er eigenlijk een beetje om heen lopen. Wel geweldige speler met geweldige mentaliteit maar moet wel in je systeem passen en bij Groningen lukte dat maar niet als basis speler. Maar moest er geforceerd worden en opportunistisch gespeeld worden dan deed hij het weer super...
Met andere woorden een supersub alleen wil hij zelf absoluut niet in die rol fungeren..... Maar hij is te koop dus laat Utrecht de knip maar trekken, misschien een dubbelverkoop met zeefuik er bij....

6 juni 2014 om 17:01

Zeefuik mag je zo hebben. De verzendkosten zijn voor jullie.

On: Groningen begint een leuk team te krijgen zo. Van Nieff heeft al een half jaar eerder terug gehaald om te mogen wennen, Burnet en Kieftenbelt hebben bijgetekend en hiervoor hoeft dus geen vervanger gehaald te worden. Zivko heeft een leuk bedrag opgeleverd en inmiddels is Hoesen al binnen als de opvolger.

Stiekem hoop ik nog dat Antonia gehaald wordt als vervanger van Kirm en dit zou ten koste mogen gaan van Zeefuik. De Leeuw mag van mij zeker nog wel een jaartje blijven!

6 juni 2014 om 22:31

Precies, doet me idd ook een beetje denken aan de ene speler van Volendam die later naar NEC ging. Die was in de basis ook nooit goed, maar als hij inviel gebeurde er altijd wat.

7 juni 2014 om 12:42

Haha De Leeuw kan je vergeten. Is zeer geliefd bij de achterban, daarnaast een uitstekende invaller met scorend vermogen en werklust. Wat mij betreft mag je Zeefuik ophalen, al vind ik het geen straf als hij blijft. Kan ook nog wel wat forceren met z'n fysiek en is een handig aanspeelpunt, al verwacht ik dat Hoesen deze rol zal overnemen. Dan is Zeefuik dus over

7 juni 2014 om 12:42

Reactie op Filmfreak..

Mooi, hij kan dan als back-up dienen voor Hoesen en dat is nodig, goede breedteversterking, hierbij zullen Zeefuik of de Leeuw wel vertrekken

6 juni 2014 om 11:17

Groningen is goed bezig!

6 juni 2014 om 11:25

Ja zaak is nu naast Hoesen en Islamovic die Antonia en Conboy contracteren en Burnet,vmoorsel,hiariej,zeefuik mogen sowieso vertrekken.
De Leeuw hou ik het liefst maar als je alleen met de Leeuw die Antonia kan krijgen dan zij het zo.

6 juni 2014 om 11:29

Waarom wil je dat burnet vertrekt? Vond hem zeer sterk laatste maanden

6 juni 2014 om 11:43

Ik vond Burnet ook in de laatste maanden een zeer goede indruk maken ik zou dan nog eerder besluiten om Wijnaldum van de hand te doen. Die vond ik stukken minder nog dan Burnet

6 juni 2014 om 11:57

Ja het is een goede speler maar zijn houding en mentaliteit buiten het trainingsveld laat de wensen over, mocht hij vertrekken zou ik voor Conboy kiezen die kan ook centraal spelen

7 juni 2014 om 12:45

Contract van Burnet is net verlengt. Daarnaast speelt hij uitstekend de laatste weken mede doordat zijn mentaliteit is verbeterd. Hij is daarnaast ook vele malen beter dan Wijnaldum, dus nee Burnet zal niet vertrekken. En aan Conboy hebben we niks. Nick Bakker komt terug van een blessure, is zeer talentvol en linksbenig. Dus die kan centraal spelen, maar ook als linksback zoals bij zijn basis debuut tegen Ajax. Liet toen zien over veel potentie te beschikken. Dus achterin hebben we niemand nodig.

6 juni 2014 om 11:29

Zeefuik is anders "in de breedte" ook goed.

Dit had ik niet meer verwacht. Moet hij dan de concurrentie aangaan met Hoesen of schuift Hoesen dan door naar rechts zodat Islamovic de echte spits wordt? Ik had liever gezien dat er nog een echte buitenspeler werd aangetrokken. Wie weet komt dat nog zodra er een speler vertrekt.

6 juni 2014 om 11:20

Danny Hoesen komt echt niet naar FC Groningen om afgescheept te worden met een plek als rechtsbuiten natuurlijk...

6 juni 2014 om 11:25

Dat lijkt mij ook niet hoor. Ik had ergens wel voorbij zien komen dat hij ook op de flanken kan spelen. Vandaar dat het in me opkwam.

Ik mag hopen dat er nog een club komt voor Zeefuik. Met Hoesen, De Leeuw en nu Islamovic zie ik hem echt geen minuten meer maken in het eerste.

7 juni 2014 om 12:50

Ik denk dat Hoesen en Islamovic de 1e en 2e spits worden. Uit dit artikel maak ik op dat Islamovic nog niet het gewenste niveau heeft, dus die zal gaan rijpen achter Hoesen. De Leeuw kan gebracht worden als aanvallende middenvelder, of als breekijzer en dus extra spits. Aan Chery heb je bijvoorbeeld niks als je in de 16 wat moet forceren, die is daar te klein voor.

Zeefuik zal inderdaad vertrekken verwacht ik. En Antonia zal nog wel komen denk ik, Vd Velden is geen rechtsbuiten die spitsen bediend. Meer een aanvallende middenvelder. Dus ik verwacht Antonia nog wel. Al kan het ook zo zijn dat de rechterkant 'open' gelaten wordt voor Hateboer, die is aanvallend sterk.

6 juni 2014 om 11:25

Nouja het lijklt me vrij duiddelijk dat de Leeuw en Zeefuik mogen vertrekken. Zeefuik is te duur en in 2 jaar niets laten zien en de Leeuw wil niet op de bank zitten en dan houd je Hoesen en Hagenauw over en 2 spitsen in de selectie is vrij mager.

De Leeuw zie ik wel betrokken worden in die Antonia deal, al ben ik niet zo'n fan van Antonia.

6 juni 2014 om 11:28

Ik denk dat er best wat clubs geïnteresseerd zullen zijn in De Leeuw. Zeefuik wordt een lastig verhaal.

Ik zie Antonia juist wel graag komen. Een echte buitenspeler missen we namelijk nog. Met zijn en Kostic' snelheid kan je dan leuke aanvallen verwachten volgend seizoen.

6 juni 2014 om 11:40

NEC zoekt nog een spits en in de 1e divisie kan ie wel meekomen

6 juni 2014 om 11:45

Antonia is snel maar als de ruimte klein word vind ik het heel mager worden bij hem en raakt die het overzicht erg snel kwijt. Zie hem ook nooit een bal geven waarvan ik denk, zo das een verdomd aardig balletje.

Een rechtsbuiten kan Groningen wel gebruiken maar de vraag is, is het nodig op dit moment? Want waar ga je vd Velden neerzetten dan?

Als Groningen budget zat had dan ja Antonia, waarom niet maar ik zie veel liever een talentvolle aanvaller komen die op 10 en op de flank kan spelen.

6 juni 2014 om 11:59

En wat ga je doen als Van der Velden of Kostic (of diens vervanger bij een transfer) geblesseerd raakt? Hoe je ook denkt over wie waar moet spelen: je kan niet een heel seizoen in met twee buitenspelers.

6 juni 2014 om 12:32

Antonia mogen ze houden daar in Deventer. Die man denkt dat hij de Ronaldo van Nederland is met zijn kleedgeld! Veder denk ik dat Dino een prima aanwinst is ben benieuwt wat zijn rol word bij de Fc.

6 juni 2014 om 12:39

Sinds wanneer heeft Groningen het budget om meerdere specifieke goede buitenspelers op de loonlijst te hebben? Hebben ze nog nooit gehad.

En je hebt heb je ruim voldoende opties op de flanken met Kostic, vd Velden, Chery, Bos en zelfs Hagenauw of Hoesen kan je er bij nood kwijt.
Haal een talentvolle nummer 10 met snelheid die ook op de flanken kan en je hebt direct ook een vervanger/opvolger voor Chery en nog een optie voor de flanken.

Als Antonia gehaald word moet er een box-to-box middenvelder bij, anders komt Anotina gewoon op de bank te zitten en dat is zonde van het geld wat er haast al niet is.

6 juni 2014 om 12:19

Islamovic kan wellicht op 10 spelen
http://www.fulhamfc.com/the-teams/u21s/player-prof...

Geert Wilders zal wel fel tegen zijn komst zijn

6 juni 2014 om 11:26

Waar slaat deze reactie nou weer op.

6 juni 2014 om 11:40

Hij doelt waarschijnlijk op het feit dat hij 'Islam'-ovic heet.

6 juni 2014 om 12:16

Haha ik had hem ook niet door.

zie overigens de leeuw nu wel naar eagles gaan en antonia de omgekeerde weg bewandelen. Denk dat zeefuik zn conclusies overigens ook wel kan trekken. Dat wordt toch nooit meer wat.

6 juni 2014 om 11:21

Laten we het hopen dat Antonia hoe dan ook nog komt, zou echt een hele goede aankoop zijn voor ons.

6 juni 2014 om 11:55

ja, precies. Heb je veel dreiging voorin!

Ik ken de speler niet , maar zijn naam heeft hij mee.
Live in Euroborg .... De Dino Show

Volgens mij wel een goede speler en goede aankoop.....
Maar dan gaat er dus ook iemand vertrekken, kan me niet voorstellen dat een Zeefuik blijft als 3e/4e keuze achter Hoessen, Dino en Hagenaauw... Ook een vertrek van de Leeuw ligt voor de hand denk ik, ook al zou dat wel jammer zijn want als supersub kan hij heel belangrijk zijn, al wil hij zelf absoluut niet in die rol fungeren.....

Jammer dit... PEC was al een seizoen net hem bezig!

6 juni 2014 om 11:47

Afgelopen zomer was hij op proef. Maar hij was te duur en dus zocht de club verder.

Zie hem wel op de plek van Kirm in plaats van Antonia denk dat hij het verbruikt heeft bij Groningen met elke keer meer eisen

6 juni 2014 om 11:57

Ten eerste is Islamovic een spits en geen rechtsbuiten en ten tweede moet je niet alles geloven wat je hoort van bepaalde mensen...

6 juni 2014 om 12:02

Denk niet dat beide Hoesen en Islamovic voor een plek op de bank komt

Zitten we een paar jaar zonder goede spits en nu hebben we er....
AUB geen Antonia meer met al zijn eisen, je wilt graag bij ons voetballen of niet, tevens blijkt het niet de meest positieve persoon in een team te zijn....
Dus Antonia Neeeeeeeeeeeeeeee

Kan dus ook fungeren als aanvallende middenvelder? Dat is wel mooi meegenomen dan. Qua spitsen zijn we nu in ieder geval goed bezet. Zeefuik en De Leeuw zijn nu dan toch wel echt overbodig, al kan De Leeuw ook nog als aanvallende middenvelder spelen, maar dat komt het veldspel op het middenveld niet echt ten goede.. Hagenauw als derde spits lijkt mij een goede oplossing (zowel financieel als met het oog op de toekomst) voor komend seizoen. Met drie spitsen ben je denk ik wel klaar aangezien we er toch maar met eentje spelen. Dat zo'n jongen transfervrij overkomt is mooi, was anders niet aangetrokken denk ik met de komst van Hoesen.

Hoessen komt ook van Fulham af dus mogelijk daar daarin wel een link ligt (elkaar kennen / vrienden zijn van elkaar)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren