Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits na markant avontuur terug in Nederland: ‘Ik had geen fijn gevoel’

Laatste update:

Cas Peters vertrok deze vol ambities en dromen naar Madeira, met een vierjarig contract bij Nacional op zak. De spits hoopte na zijn sterke jaar bij FC Emmen een doorbraak te forceren in Portugal, maar kwam bedrogen uit. De club liet hem zomaar gaan, omdat men hem niet meer kon betalen. Peters baalde als een stekker, maar tekende deze week met een goed gevoel bij De Graafschap.

/

Peters maakte vorig seizoen 23 goals voor FC Emmen en kon terecht bij menig Eredivisieclub. Hij sprak ook met De Graafschap, maar ging toch voor zijn kansen in Portugal. Toen de geldproblemen aan de oppervlakte kwamen, week hij uit naar Wigan Athletic en daar kon hij blijven. “Maar toen ik dinsdagavond op mijn hotelkamer lag had ik geen fijn gevoel”, vertelt hij aan de Gelderlander.

“Ik wilde terug naar Nederland, dicht bij mijn familie en vrienden zijn en lekker voetballen. Mede daarom ging het afgelopen seizoen bij FC Emmen ook zo goed”, aldus Peters, die nu dus een contract in Doetinchem op zak heeft. Hij staat helemaal achter zijn keuze en is goed opgevangen in Doetinchem, zegt hij. “Ik wil zeker nog een keer in het buitenland voetballen, maar na wat er nu allemaal is gebeurd, ben ik blij dat ik bij De Graafschap getekend heb.”

Wordt Cas Peters een succes bij De Graafschap, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd of hij het gaat waarmaken in de eredivisie. Hij heeft wel een neusje voor de goal en is ook doelgericht. Jupiler is natuurlijk wel een ander niveau

28 augustus 2015 om 11:38

Voorbereiding bij Nacional was hij wel de bepaler..
Had een uitstekende voorbereiding.

Vraag mij alleen af of hij er goed aan doet om bij De Graafschap te gaan spelen.
Denk niet dat je daar veel ruimte krijgt om goals te maken, dat zal vaak 70% bestaan uit verdedigen.

28 augustus 2015 om 13:13

Aanval is wel sterk van De Graafschap, Nu met Peters, Kabasele en Vermeij

28 augustus 2015 om 14:41

Dat vind ik juist zwak...

28 augustus 2015 om 17:30

Valt over te dobbe, vergeleken met de concurrentie is het wel redelijk ja.

Maar de rest is gewoon lang niet op orde waardoor De Graafschap waarschijnlijk meer aan het verdedigen zal slaan dan aanvallen

Ben best wel blij met deze speler. Het geeft voorin meer opties, al is het jammer dat Koolhof er weer maanden uit ligt. Ik denk dat er nog een ervaren verdedigend ingestelde middenvelder bij moet en een ervaren linksbenige verdediger, en dan heeft De Graafschap een selectie waarmee het mogelijk moet zijn om directe degradatie te ontlopen.

Had hem graag in Almelo gehad. Onze voorhoede is nog niet helemaal op sterkte vind ik. Weghorst en Gladon centraal. Tannane, Darri en Navratil op de vleugels

28 augustus 2015 om 11:45

Eerst dacht ik ook dat heracles een matige selectie had.. zal gaan strijden om rechtstreekse degradatie maar ze voetballen leuk en aanvallend met veel snelheid voorin.. alleen persoonlijk vind ik weghorst niks. Ook is hij knap irritant

Dacht serieus dat deze man wel naar Roda zou komen. Hoop dat hij met zijn spel De Graafschap naar een hoger niveau kan tillen, al is dit altijd even afwachten.. Tevens hoop ik dat Roda nu snel handelt en Richmond Boakye naar Kerkrade haalt, zou een mooie aanwinst voor de club en voor de Eredivisie zijn.

Toch een goede deal van de Graafschap.. Denk dat Peters wel een stapje hoger had kunnen belanden dan de Graafschap. Hopen dat beide partijen elkaar vooruit kunnen helpen. Als Peters de Graafschap in de Eredivsie kan houden zal een stap omhoog wel mogelijk moeten zijn.

Hopen dat hij ook in de eredivisie zijn doelpuntjes mee kan pikken. De Graafschap kan een scorende spits zeker gebruiken (zoals elk ander team). Jammer voor zo'n jongen dat zijn eerste buitenlandse avontuur in een deceptie afloopt, ik denk dat deze ervaring er ook voor heeft gezorgd dat hij het bij Wigan niet aandurfde.

Komt uit de regio dus ik kan die jongen wel begrijpen dat hij voor de superboeren kiest maar hij had toch ook ietsjes hoger terecht kunnen komen. De graafschap is toch wel echt degradatiekandidaat nummer 1 voor mij. Zal vast een degradatieclausule in zijn contract zijn opgenomen, anders snap ik geen hout van deze transfer als je bijv ook bij Roda terecht kan

leuk dat hij de aanval gaat versterken in Doetinchem, echter een ervaren verdedigende middenvelder lijkt mij beter van pas komen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren