Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelers Nürnberg verdedigen Verbeek: 'Komen gewoon kwaliteit tekort'

Laatste update:

Gertjan Verbeek werd deze week de laan uitgestuurd door 1. FC Nürnberg, dat met het ontslag van de Nederlandse coach ongetwijfeld zal hebben gehoopt op een schokeffect. Dat bleef echter uit: der Club verloor zaterdag met 2-0 bij FSV Mainz 05 en blijft daardoor in acute degradatienood. Voor doelman Raphael Schäfer geen verrassing: "We staan niet voor niets zeventiende op speeldag 32."

/

De routinier zoekt de schuld dan ook niet bij Verbeek en zijn staf, maar bij de spelers zelf. "Dat we zo laag staan is terecht. We komen gewoon tekort en het maakt niet uit welke coach er op de bank zit. Je kunt zien dat we kwaliteit missen", zei Schäfer na de nederlaag, waardoor hekkensluiter Eintracht Braunschweig nog altijd mag blijven hopen op lijfsbehoud.

Josip Drmic is het met zijn ploeggenoot eens. De aanvaller zegt in Kicker teleurgesteld te zijn dat Verbeek voortijdig het veld moest ruimen. "Ik heb veel van hem geleerd. Nu moet ik ineens andere instructies volgen." Nürnberg heeft nog wel altijd een goede kans om degradatie te ontlopen: de achterstand op Hamburger SV bedraagt op dit moment slechts één punt. De club van Rafael van der Vaart, die nog wel een wedstrijd tegoed heeft, staat zestiende en komt daarmee in aanmerking voor play-offs om promotie/degradatie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel respect dat de spelers dit zeggen. Deze keeper is niet de enige die dit heeft gezegd. Verbeek heeft wel de verkeerde keuze gemaakt om naar Nurnberg te gaan omdat zij in feite niks in de Bundesliga hebben te zoeken. Ik vind Verbeek een hele goeie coach en vooral voor de Bundesliga maar het is jammer niet gelukt. Ik hoop eigenlijk dat hij een nieuwe, stabiele, Bundesliga club vind maar dat zal niet makkelijk worden. Verbeek is immers niet de makkelijkste mens en dat hij heeft de Duitse pers ook laten zien en voelen.

Ze hebben ook ontzettend veel pech gehad. Ze hebben in de heenronde 16 keer paal of lat geraakt en heel vaak gelijk gespeeld. Met iets minder pech hadden ze zo 5 punten meer gehad. Het spel van de ploeg op dit moment is wel dat van een degradatiekandidaat. Gisteren begonnen ze met een goede instelling lekker fel tegen Mainz, maar er werden gewoon teveel individuele fouten gemaakt.

Zijn ontslag slaat ook helemaal nergens op. Eerst geven ze aan dat hij ook volgend seizoen mag blijven en een week later gaan ze hem ontslaan. Wat een wanbeleid.

Laat Hamburg maar degraderen, ben benieuwd wat Vdvaart dan gaat doen.

27 april 2014 om 13:13

Hopelijk ziet van der Vaart het zitten om terug naar Ajax te komen, en zien Ajax en de Boer het zitten om een plekje vrij te maken voor hem in het elftal. Laatst liet de Boer zich niet al te positief uit over een eventuele terugkomst en daarom zie ik het niet snel gebeuren. Maar het zou toch een enorme verbetering zijn.... v.d. Vaart in plaats van Serero bijvoorbeeld.

on: Het blijft een ontzettend raar verhaal dat ontslag zeker gezien ze een paar dagen eerder hem de toezegging en aanbieding deden om ook volgend jaar (ook bij degradatie) trainer te zijn.

27 april 2014 om 13:17

Klinkt wel leuk maar ik ben geen voorstander van Vdvaart. Ben enkel benieuwd welke club hij dan opzoekt na Hamburg als Ajax geen keuze is.

27 april 2014 om 13:27

Ik hoop ajax. Kan een hele goede mentor zijn voor nouri, keskin, vd beek en Cerny. Die moeten over 3 jaar het stokje overnemen en vd vaart is dan al zo oud dat hij meteen een onderdeel kan worden van de voetbalacademie.

Hier mag ajax wat mij betreft ook veel geld voor over hebben. Je trekt en een goede voetballer aan, een mentor aan en een toekomstige trainer aan.

Mooi gebaar voor Verbeek.

Het gebeurt niet vaak dat spelers van een club in het nauw durven toe te geven dat het aan de kwaliteit van de selectie ligt en niet aan iets anders. Ik heb een paar wedstrijden van Nurnberg gezien en er zit inderdaad erg weinig kwaliteit in de ploeg.

Dit is net de fout die Verbeek heeft gemaakt. Hij heeft hen overtuigd dat ze het niveau niet aankunnen. Met die instelling win je nooit wat...

Allemaal wel leuk en aardig maar ik kan met herinneren dat de club in de winterperiode nieuwe spelers wilde halen en dat Verbeek toen aangaf dat hij dat niet nodig vond omdat hij zijn selectie sterk genoeg vond. Dus is het uiteindelijk toch ook Verbeek zijn schuld als ze gaan degraderen.

28 april 2014 om 01:30

onzin want je weet niet of ze onder verbeek zouden degraderen

Mooi gebaar voor Verbeek, maar hij heeft wel een verkeerde keuze gemaakt. De kans dat ze degradatie zouden ontlopen met deze ploeg was erg nihil. Andere Duitse clubs zullen nu wel 2 keer nadenken voordat ze Verbeek benaderen als nieuwe coach. De eerste stap naar het buitenland moet eigenlijk altijd een goede zijn, voor zowel voetballers als trainers. Hoop in ieder geval dat hij aankomend seizoen een goede ploeg in de Eredivisie toebedeeld krijgt. Voor Utrecht zou hij geen verkeerder zijn denk ik zomaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren