Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang schaart zich dankzij blunder Krul in rijtje bij Van Nistelrooij

Laatste update:

Na een uitermate zwak begin van de coronahervatting lijkt Arsenal de draad weer op te pakken. Zes dagen geleden werd al gewonnen bij Southampton (0-2), woensdagavond kwam daar een simpele overwinning tegen Norwich City (4-0) bij. Het eerste doelpunt kwam voort uit een blunder van Tim Krul, die er niet in slaagde om Pierre-Emerick Aubameyang uit te kappen. In de andere duels hield Everton na een ijzersterke openingsfase stand tegen Leicester City (2-1), terwijl Newcastle United overtuigend Bournemouth opzij zette (1-4).

Arsenal - Norwich City 4-0
Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam van Norwich City-verdediger Ben Godfrey, die van enorme afstand op de paal schoot. De bezoekers zaten prima in de wedstrijd, totdat Tim Krul na een ruim half uur hopeloos in de fout ging. De 32-jarige doelman dacht Aubemeyang uit te kunnen kappen, maar laatstgenoemde onderschepte en gleed de bal vervolgens snel binnen: 1-0. Aubameyang werd daarmee de Arsenal-speler die de minste Premier League-wedstrijden nodig had om vijftig doelpunten te maken. Met 79 wedstrijden verbeterde de Frans-Gabonees het record van Thierry Henry, die na 83 duels op 50 goals kwam. Aubameyang moet in de Engelse competitie Andrew Cole (65 duels), Alan Shearer (66), Ruud van Nistelrooij (68), Fernando Torres (72) en Mohamed Salah (72) voor zich dulden.

Aubameyang stond enkele minuten na de openingsgoal ook aan de basis van de volgende treffer van Arsenal. De pijlsnelle spits dook de diepte in op de linkerflank en vond met een simpel passje Granit Xhaka, die vanbinnen de zestien met een lage knal de verre hoek vond: 2-0. Na rust liep het aanvankelijk een stuk minder soepel bij the Gunners. Norwich drong aan en claimde een penalty in de persoon van Todd Cantwell, maar kreeg die niet. Arsenal had het geluk dat Norwich vervolgens ook het derde doelpunt kinderlijk eenvoudig cadeau gaf. Aubameyang vond zichzelf na een verkeerde terugspeelpass van Josip Drmic vrij voor Krul en maakte het karwei van dichtbij eenvoudig af: 3-0. Invaller Cédric Soares zette ook nog een vierde Londense treffer op het scorebord. De rechtsback ontving de bal na een afgeslagen corner op de rand van de zestien en haalde vanaf daar vernietigend uit: 4-0.


Everton – Leicester City 2-1
Everton beleefde met twee doelpunten in het eerste kwartier een droomstart. In de tiende minuut resulteerde een vlot lopende aanval in de 1-0 van Richarlison; Lucas Digne ontving de bal aan de linkerflank en bediende Anthony Gordon, wiens voorzet op waarde werd geschat door de attente Richarlison. Kort daarna moest de videoscheidsrechter beoordelen of er sprake was van hands in het strafschopgebied, toen Wilfred Ndidi met zijn hand naar de bal ging na een voorzet van . De check duurde vrij lang, maar uiteindelijk wees arbiter David Coote naar de stip. Het betekende de eerste penalty in 38 wedstrijden voor Everton. Het was de enige club die dit seizoen nog een strafschop toegekend had gekregen.

Gylfi Sigurdsson plaatste de bal bijzonder koelbloedig in het midden van het doel. Leicester City reageerde strijdbaar en zocht de aanval, maar creëerde geen grote kansen. Na de pauze duurde het echter niet lang voordat de aansluitingstreffer van de bezoekers viel: bij een dreigende situatie probeerde Mason Holgate de bal weg te werken, maar schoot hij op tegen invaller Kelechi Iheanacho, die onbedoeld voor de 2-1 zorgde. Leicester werd sterker en kwam bijna op gelijke hoogte, toen doelman Jordan Pickford een voorzet van Youri Tielemans liet glippen en Michael Keane de bal bijna in eigen doel werkte; dat kon hij zelf nog net voorkomen. Leicester kon het offensief niet de gehele wedstrijd volhouden en liep averij op in de strijd om de Champions League-plekken.

Bournemouth - Newcastle United 1-4
Met Nathan Aké en Arnaut Danjuma Groeneveld stonden twee Nederlanders in de basis bij Bournemouth, maar ze beleefden geen gelukkige avond. In de vijfde minuut greep Newcastle de leiding toen een ongedekte Dwight Gayle zijn kans greep na een voorzet van Allan Saint-Maximin. Na een halfuur verdubbelde Newcastle de marge. Saint-Maximin dartelde aan de achterlijn langs enkele bewakers en legde de bal terug op Sean Longstaff, die vanuit het strafschopgebied hard raak schoot in het dak van het doel. Na de pauze werd de 1-2 van Joshua King afgekeurd wegens buitenspel en maakte Miguel Almirón er 0-3 van met een leep schot in de linkerbovenhoek, nadat hij Aké het nakijken gaf in het strafschopgebied. Valentino Lazaro nam de 0-4 voor zijn rekening; in de blessuretijd zorgde invaller Dan Gosling voor de eretrefer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede wedstrijd van Arsenal. Defensief sterk, genoeg kansen gehad en geholpen door Krul en Drmic. Nagenoeg iedereen speelde een prima pot op Bellerin, Nelson en Lacazette na. Auba Motm met twee goals. Xhaka, Ceballos, Tierney en Martinez speelden ook goed.

2 juli 2020 om 09:16

Vond Tierney belachelijk goed spelen, motm voor mij. Xhaka, Ceballos en Aubameyang ook een prima indruk inderdaad. Ben erg blij met en voor Martinez. Die verdient een podium. Zonder klagen al jaren tweede of derde keuze en honderd keer verhuurd, nu laat hij zich zien, al is het geen geweldenaar. Nelson heeft uiteindelijk weinig gebracht, maar zijn bewegelijkheid en manier van spelen maakte mij ook vrolijk! Het is een wedstrijd van niks (thuis tegen een gedegradeerde ploeg) toch is dit een moment dat ik mij weer eens realiseer dat het niet allemaal kommer en kwel is. Met Saka, Martinelli, Nelson, Willock, Maitland-Niles, Guendouzi, Nketiah, Smith-Rowe (maakt indruk bij Hudd) heb je een lichting jonge gasten waarvan er zeker een paar in de top komen. Nu is het zaak dit aan te vullen met de juiste spelers.

2 juli 2020 om 09:58

Dat wel inderdaad Gunnero. En van de spelers die jij opnoemt hoeft natuurlijk niet iedereen top te zijn he. Sommige daarvan zullen minder potentie hebben en bijvoorbeeld squad players worden. Maar in mijn optiek is dat juist iets wat goed is. Wij hebben bij Arsenal al jarenlang veel te veel geld betaald aan transfersom en salaris voor squad vulling. Dat eet ook het transferbudget weg, terwijl de toegevoegde waarde minimaal is en het lastig is om ze weer te verkopen vanwege hun relatief hoge salarissen. Dan is het mooier om op die plekken jeugdspelers te hebben die binding hebben met de club en sowieso in het begin minder verdienen. Zo'n Nelson bijvoorbeeld is in mijn optiek een ideaal voorbeeld daarvan. In de jeugd was hij één van de beste, maar dat zie ik nog niet terug in de wedstrijden in het 1e. Dat is echter niet erg, want hij ontwikkelt zich wel en kan waarde hebben voor de ploeg. Verder inderdaad eens, Tierney laat in mijn optiek zien waarom we hem gekocht hebben en is in mijn optiek onze 1e linksback! En Martinez verdient inderdaad respect. Een goede 2e keeper. Uiteindelijk vind ik hem nog wel minder dan Leno en ik denk dat je dat met name in de grotere wedstrijden zal zien. Maar absoluut prima als 2e keeper.

2 juli 2020 om 14:21

Het is echt een leuke lichting. Vroeger beschikten we ook over dit soort talent, dat uiteindelijk gewoon basismateriaal had moeten zijn, maar die zijn om verschillende redenen vertrokken of uitgezwaaid; Oxlade, Gnabry, Malen, Vela, Wilshere. Het is nu aan de club om vertrouwen te leggen in dit talent en ze binnenboord te houden.van de genoemde namen wil ik eigenlijk 4 of 5 namen volgend jaar op teamsheet zien. Eerst die namen noteren, dan kijken hoe je de andere 6 plekken invult met aangekochte krachten.

Toch een goede wedstrijd vandaag. Begonnen heel erg slecht aan de 2e helft maar na het 3e doelpunt was Arsenal weer de baas. Goed debuut van Cedric die in 15 minuten meer heeft laten zien dan Bellerin in 75. Martinez die Leno doet vergeten zelfs, vandaag 2-3 uitstekende reddingen. Beste spelers voor mij waren Xhaka en Ceballos, echt uitstekend gespeeld. Auba weer 2 goals en goede invalbeurt van Nketiah. Al met al goede dag en hopelijk een gelijkspel bij Sheffield-Tottenham morgen en we staan op een Europese plek voor nu.

Dit is weer typisch Arsenal he.. presteren wanneer het niet meer “hoeft”. Win je bij Brighton ook, sta je na vandaag gewoon 6 punten van plaats 3 met 6 wedstrijden te gaan.. Maar nee, pas als de “druk” eraf is, kunnen deze laffe jongens voetballen. (Beetje frustratie uitblazen x)

2 juli 2020 om 10:02

Dat is een beetje afhankelijk van een aantal zaken dit jaar Hoogindeconcen. Er mogen 3 Engelse teams meedoen aan de Europa League. Dit is echter anders verdeeld dan in andere landen. In de ''normale'' situatie heeft via de competitie alleen plek 5 recht op Europa League voetbal. De andere 2 tickets gaan naar de winnaars van de FA Cup en de League Cup. Dit jaar is het alleen allemaal afhankelijk van een aantal zaken, zoals bijvoorbeeld de mogelijk Europese ban van City. Daarnaast is het afhankelijk van welke ploegen in de finale van die cups komen en op welke plekken zij in de competitie staan. ''mits een bekertoernooi wordt gewonnen door een ploeg uit de top 5, mag ook de zesde en als in allebei de bekers een top 5-ploeg aan het langste eind trekt ook de zevende naar de Europa League''. Dat is dus nog een mogelijkheid dit seizoen.

Precies de reden dat het grote nonsens was wat l, ik meende Henk Spaan, een aantal dagen geleden verkondigde. Om Krul terug naar Ajax te halen. Die kan kan voor geen meter meevoetballen, dus dat wordt bij Ajax helemaal niks.

1 juli 2020 om 21:14

Krul heeft ook wel een beetje het blijvende probleem dat hij nooit stabiel blijft presteren over een lange periode. In een seizoen keept hij bij wijze van spreken 12 keer goed, 13 keer redelijk en 13 keer slecht. Op goede dagen is hij voor de meeste clubs onder de Europese top een prima doelman, maar hij heeft er veel te veel mindere dagen tussen zitten. Ik heb bovendien niet het idee dat Krul echt alles uit z'n carriere heeft gehaald. Vroeger was hij erg talentvol, maar echt optimaal ontwikkeld heeft hij zich naar mijn mening nooit.

1 juli 2020 om 21:54

Dit dus inderdaad, Henk Spaan die weer in de waan van de dag reageerde. Tim Krul is helemaal niet zo'n goed als menigeen denkt. Hij is een penalty killer, dat wel. Voor de rest vind ik hem niet zo bijzonder, ook meteen de reden waarom we hem nooit hoger gezien hebben dan Newcastle en Norwich. En bij zijn laatste periode in NL was het bij AZ en Ajax ook geen succes.

1 juli 2020 om 22:20

@silverfront mee eens maar Cillessen is ook alles behalve bijzonder of betrouwbaar op goal en die schrijft nu ook iedereen naar Ajax. dit soort keepers moet Ajax niet halen als ze nog steeds de ambitie hebben weer aan te haken bij de Europese subtop. dan moet je echt hoger mikken als Krul en Cillessen

Ik vond Arsenal niet heel erg sterk. Kreeg de overwinning in de schoot geworpen door pruts werk van Norwich. Pas het laatste kwartier, toen Norwich het had opgeven werd Arsenal dominant en gevaarlijk. Daarvoor was het af en toe chaotisch achterin en werd er amper aangevallen.

1 juli 2020 om 21:07

Welke wedstrijd heb jij gezien? Norwich 0 grote kansen. Defensief geen chaos gezien.

Eindelijk weer een ruime overwinning. Goed voor de doelsaldo. Geen moment in problemen gekomen en als team zakelijk de winst gepakt. Nu de focus op de volgende wedstrijd die op ons wacht. De komende vier wedstrijden zijn tegen teams die allemaal boven ons staan. Ben benieuwd of wij dan ook zo makkelijk kunnen voetballen

Leicester City komt erg slecht uit de lockdown. Zie Chelsea er overheen gaan en zal me niks verbazen als Man United en Wolves daarna volgen. Zou jammer zijn voor Leicester als ze de CL mislopen, maar fantastisch als Wolves het haalt. Tweede seizoen terug op hoogste niveau en gelijk de Champions League in, zou wat zijn zeg. Snap dat Sheffield United veel aandacht kreeg hier, maar vreemd dat er geen enkel artikel aan de opkomst van Wolves gewijd is. Gratis tip voor de redactie.

1 juli 2020 om 21:07

Super makelaar Mendes van Ronaldo, speelt een zeer grote rol achter de schermen bij het vormgeven van dit team. Zeer veel Portugezen. (Mendes is Portugees)

1 juli 2020 om 21:11

Klopt, dat pakt perfect uit tot dusver. En er zit flink veel geld uit China achter. Begreep dat die vanwege FFP nog niet flink de portemonnee hebben getrokken, maar staan te popelen om dat te doen zodra mogelijk. Weer een goed seizoen in PL, goed mee doen in de EL en wie weet zelfs CL volgend jaar zal dan zeker helpen om aansprekende namen aan te trekken.

1 juli 2020 om 21:16

Totdat z'n invloed te groot wordt en het eigenbelang meer gaat wegen dan het belang van de club. Ik mag dus hopen dat z'n invloed beperkt blijft bij het naar de club halen van spelers.

1 juli 2020 om 21:34

Dat is altijd een risico, maar tot dusver werkt hij alleen aan het aantrekken van spelers en voert Wolves uitstekend beleid. Geen gekke aankopen en leven niet boven hun stand, eerder onder hun stand. Kijk bijvoorbeeld naar Fulham die tegelijk met Wolves promoveerden. Smeten met geld en kochten de ene na de andere speler met als resultaat degradatie. Bij Wolves pakken ze het geleidelijk aan en dat pakt voorlopig perfect uit.

1 juli 2020 om 22:30

Ze hebben de laatste 2 seizoenen meer dan 100 miljoen uitgegeven, dat zou ik niet “geleidelijk aan” noemen.

1 juli 2020 om 23:29

Voor Premier League begrippen vind ik dat geleidelijk aan. Zeker voor een club die pas sinds een paar jaar rijke eigenaren hebben. Kijk ook naar de spelers die ze halen. Geen grote namen om maar een grote naam in je club te hebben, maar gerichte aankopen. En beide seizoenen gemiddelde leeftijd van de aankopen onder de 25. Voldoende ruimte dus voor groei en verhogen van hun waarde. Voor een club die 6 jaar geleden nog in League One speelde kan ik het niet anders dan goed beleid noemen dat ze nu om CL plaatsen spelen.

2 juli 2020 om 00:10

Ze staan op de 6de plek van teams die netto het meeste hebben uitgegeven sinds 2014 in de PL, en ze zijn pas actief in de PL vanaf 2018. Verder heb je wel gelijk dat ze goede en doordachte aankopen doen.

2 juli 2020 om 08:11

Waar heb je dat vandaan? Ben oprecht benieuwd. Wolves hebben de afgelopen twee jaar minder dan €250 miljoen uitgegeven aan transfers, het lijkt mij sterk dat slechts 5 clubs in 6 jaar tijd meer hebben uitgegeven. Wellicht als je uitgaande transfers eraf haalt, die zijn er bij de Wolves nog niet geweest van een groot bedrag. Maar dan is het geen eerlijke vergelijking mbt geleidelijk of niet.

1 juli 2020 om 21:10

Nee hoor. Leicester was voor de lockdown ook al dramatisch bezig. Die hebben gewoon een geweldige seizoensstart gehad waar ook vrijwel alles meezat.

1 juli 2020 om 21:12

Ik zeg dan ook niet dat ze voor de lockdown fantastisch speelden. Of wil je zeggen dat ze niet slecht uit de lockdown komen?

1 juli 2020 om 21:20

Nou ja, ze begonnen ook gewoon sterk aan het seizoen. Ze hebben natuurlijk wel een relatief jonge selectie op de meeste posities en men was ook wel overdreven lyrisch allemaal. Het komt dus ook niet uit te lucht vallen, zo'n mindere periode. Toch zit CL-voetbal er nog steeds in. Ik zie liever Chelsea en Manchester United in de CL, maar Leicester staat er nog oven op dit moment.

1 juli 2020 om 21:36

Het zit er zeker nog in, maar alle clubs om hen heen presteren een stuk beter en constanter. Zowel qua voetbal als resultaten. Zie ze alle drie niet achter Leicester blijven. Wellicht worden ze 5de en mogen ze alsnog afhankelijk van wat er met de schorsing van City gaat gebeuren.

1 juli 2020 om 22:39

Ja snap wat je bedoelt. Ik bedoelde zelf meer dat ze dezelfde lijn doortrekken van voor de lockdown. Leicester heeft een erg jong en getalenteerd elftal maar ze werden wel beetje overschat en omdat veel meezat in de eerste seizoenshelft en de topclubs het af lieten weten, staan zij daar nu. Als de voorsprong iets kleiner was dan had ik ze best 6de zien worden..

2 juli 2020 om 10:06

Toch vind ik Leicester wel een heerlijk team hebben om eerlijk te zijn. Ik zou een aantal spelers ook wel graag bij ons willen zien. Het centrale middenveld met Tielemans en Ndidi vind ik bijvoorbeeld erg sterk. Zo'n Tielemans had bij ons ook absoluut niet misstaan bijvoorbeeld.

1 juli 2020 om 21:58

Ik dacht precies hetzelfde over Leicester na het zien van dit resultaat. Wolves krijgt inderdaad te weinig krediet, ik vermoed dat men het in de (engelse) media veel meer over Sheffield United heeft omdat Chris Wilder een Engelse manager is met een lange geschiedenis in de krochten van de Engelse voetbalpyramide. Sheffield United heeft nu eigenlijk het seizoen dat Wolves vorig jaar had, het knappe van Wolves is uiteraard dat ze zich na de slechte start uitstekend herpakt hebben. Dat een promovendus een jaartje positief verrast zien we wel vaker maar zo'n sterk tweede seizoen is zeldzamer. Ik heb Nuno hoog zitten als trainer. Ook het aankoopbeleid is vooralsnog erg goed, al ben ik benieuwd of de invloed van Mendes op den duur een negatief effect zal hebben.

Ik hoop dat ik Lacazette nooit meer zie in een Arsenal-shirt. Voor de rest, boeiend, het is Norwich. Seizoen is toch al verloren. Op de FA Cup na dan, soort van pratende alsof we kans maken.

Het een na beste nieuws voor Arsenal van de dag. Het beste is de contractverlenging van Saka. Over de wedstrijd: Ik ben weer positief verrast door Martinez, ik had verwacht Leno veel meer te missen. Ook Tierney blijft goed spelen, fijn. De enige spelers die niet goed bezig waren vandaag zijn Bellerin, Nelson en Lacazette.

2 juli 2020 om 10:11

Zeker mee eens stravven. Martinez is echt een sterke 2e keeper. Ik vind hem wel nog steeds minder dan Leno, dus als Leno terug is van zijn blessure zou hij wat mij betreft gewoon weer 1e keeper moeten worden. Tierney laat zien waarom wij hem gekocht hebben. In mijn optiek heeft Tierney de kwaliteiten om net zo goed als Robertson te worden/zijn. Hij heeft ijzeren longen, een erg goede voorzet en laat verdedigend weinig steken vallen. Duidelijk onze 1e keus linksback wat mij betreft! Wat betreft de spelers die niet goed bezig waren, dat lijkt toch een patroon te worden. Bellerin is sinds hij terug is van zijn blessure helemaal niet goed bezig. Zijn snelheid lijkt weg te zijn, zijn aanvallende impulsen zijn weg, zijn voorzetten zijn dramatisch en verdedigend lijkt hij ook slechter te zijn geworden. Wat mij betreft krijgt AMN meer speeltijd op die plek. Lacazette mag wat mij betreft verkocht worden, want zijn prestaties zijn al lange tijd flink ondermaats. De hoeveelheid kansen die hij mist is verschrikkelijk en ook zijn hold up play is helemaal niet zo goed als velen doen voorkomen. Wat betreft Nelson, die lijkt toch elke keer last te hebben van de druk ofzo. Ik zie wel potentie, alleen minder potentie dan ik dacht. Als back-up is hij prima om erbij te hebben in mijn optiek.

Er komt maar geen einde aan de matige resultaten van Leicester...het zou me niet verbazen als ze nog achterhaald worden door Wolves en Man United.

Leicester leek haast niet meer in te halen. En hun moeilijke wedstrijden moeten volgens mij nog komen. Nu ga ik er ineens vanuit (gevaarlijk ik weet t) dat United ze iig in gaat halen. Heel goed nieuws!

en daarom zeg ik nooit de keeper teveel aanspelen, ook niet de zogenaamd meevoetballende keepers zoals Ederson bv. want die halen ook vaak rare capriolen uit. die gasten zijn niet voor niks op goal beland. dat komt omdat ze nooit hebben kunnen voetballen dus dat zijn de laatste spelers die je aan de bal wil hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren