Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelers lopen huilend van het veld na nieuws over Davide Astori

Laatste update:

De wedstrijd tussen Genoa en Cagliari vindt zondagmiddag geen doorgang. Het Serie A-duel stond gepland voor 12.30 uur, maar vlak voor de aftrap werd bekend dat Fiorentina-aanvoerder Davide Astori zaterdagnacht is overleden. Spelers liepen tijdens de warming-up huilend van het veld, zo melden diverse Italiaanse media.

In het stadion van Genoa, het Luigi Ferraris, werd een grote foto van Astori getoond. De aanwezige toeschouwers gaven de overleden verdediger, die zes jaar voor Cagliari speelde, een staande ovatie. Het was al gauw duidelijk dat de wedstrijd tussen Genoa en Cagliari niet kon doorgaan en daarom is het duel afgelast. Supporters klapten voor de beslissing, toen die werd aangekondigd door de stadionspeaker. Mogelijk worden ook andere competitieduels zondag geannuleerd. Daar is nog geen duidelijkheid over.

Fiorentina bevestigde het overlijden van Astori zondagochtend. De 31-jarige aanvoerder werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer, voorafgaand aan het competitieduel tussen Udinese en Fiorentina. Die wedstrijd wordt sowieso afgelast. Slechts twee weken geleden was Astori vader geworden. Hij kwam in zijn loopbaan tot veertien interlands voor het Italiaanse elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee weken geleden vader geworden.. Damn.

Veel spelers met Calgari hebben nog met hem gespeeld. Vandaag alles afgelasten is het enige juiste.

4 maart 2018 om 13:40

Pff leven is soms zo oneerlijk he. Elke dood is erg, maar als iemand op jonge leeftijd onverwachts dood gaat, raakt je toch dieper.

Lijkt me logisch dat alles in de serie a afgelast word. Hij heeft zoveel gespeeld in de serie a dat je het niet kunt maken om nu te spelen. Verschrikkelijk nieuws.

Echt verschrikkelijk nieuws. Behoorde echt wel tot een van de betere verdedigers uit de Italiaanse competitie en wat het nieuws nog treuriger maakt: ik las net op verschillende Italiaanse en Nederlandse sites dat Astori en z'n vrouw 2 weken geleden hun eerste kindje verwelkomden..

Edit:

Oh, ik zie nu dus dat dat over dat kindje in dit artikel er dus ook bij vermeld is.

4 maart 2018 om 14:31

Dat klopt dus niet.....2 jaar geleden kreeg hij een dochtertje met zijn verloofde Francesca Fioretti..... even googlen op haar Facebook en Instagram en het blijkt dus 2 jaar geleden te zijn en niet 2 weken...
Evengoed vréselijk triest nieuws dit!
Echt een grote schok en begrijpelijk dat alle wedstrijden zijn afgelast... ik zat in spanning te wachten op de derby maar dit is belangrijker

gewoon zeer triest dat dit is gebeurd. 2 weken geleden vader geworden. zonder je vader door het leven moeten gaan. RIP Astori en sterkte voor nabestaanden.

Zo onecht dit en zo oneerlijk...dan worden we met zn allen weer even met beide benen op de grond gezet.bah...shocking

Treurig Goede beslissing ook.
Enig idee wat er is gebeurd?

4 maart 2018 om 12:45

Het is in zijn slaap gebeurt en hij leek gezond, dan is de oorzaak meestal cardiaal (iets met het hart) maar verder blijft het voorlopig speculeren.

Wat een klote nieuws zeg. 31 jaar en dan ben je er ineens niet meer, zo zie je maar weer hoe kort het leven soms helaas kan zijn. Vreselijk voor zijn vrouw en kind die nu op moet groeien zonder vader. Ik denk dat de gehele serie a gewoon afgelast moet worden vandaag, zo veel spelers die hem kennen van zijn tijd bij Ragliari, Roma en het italiaanse elftal.

Vreselijk! Dit gun je niemand!

Davide Astori, de centrale verdediger uit San Giovanni Bianco bij Bergamo die het gewoon uitstekend deed bij Fiorentina, ook nog is 2 weken geleden vader geworden en dan nu al aan je einde komen, geen woorden voor.

Jaren lang bij Cagliari en onder andere AS Roma, wens zijn vrouw en kind, overige familie en vrienden veel sterkte toe.

RIP Davide Astori😢

Verschrikkelijk nieuws, en nog zo jong. RIP

Hij was geen 2 weken geleden vader geworden, hij had een dochtertje van 2 samen met zijn verloofde Francesca Fioretti......
Evengoed vreselijk triest nieuws dit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren