Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spectaculair duel tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen kent geen winnaar

Laatste update:

Een spectaculair duel tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. Na negentig minuten voetbal was 3-3 de uitslag. Alen Halilovic en Luuk Brouwers maakten twee treffers, terwijl ook de bij vlagen ongrijpbare Osame Sahraoui uitblonk. Beide ploegen schieten niet veel op met het ene puntje. Fortuna staat negende, Heerenveen twaalfde.

Heerenveen kende een uitstekende start in Sittard, waar het halverwege de eerste helft al op een 0-2 voorsprong stond. Allereerst maakte Sahraoui er 0-1 van. De vleugelspeler zette zijn goal zelf op door naar de zestien te sprinten en een één-tweetje aan te gaan met Patrik Wålemark. De Zweed gaf terug op de Noor, die kapte, draaide en de korte hoek vond met een prima schot: 0-1.

De 0-2 viel slechts vijf minuten later. Sahraoui gaf mee aan landgenoot Oliver Braude, wiens voorzet in eerste instantie niets uithaalde. De verdediging van de Limburgers leverde de bal echter zomaar in bij Brouwers, die er met een heerlijke streep in de kruising 0-2 van maakte.

Heerenveen incasseerde geen tegentreffers voor rust en zocht de kleedkamers dan ook met een goed gevoel op. Toch zou Fortuna volledig terug in de wedstrijd komen. Na een klein uur spelen kreeg Fortuna een strafschop mee. Halilovic pakte zijn verantwoordelijkheid en schoot raak: 1-2.

Heerenveen slaagde er in de eerste helft in om razendsnel twee treffers te maken en ook Fortuna wist dat na rust voor elkaar te krijgen. Rodrigo Guth torende boven alles en iedereen uit en knikte de gelijkmaker tegen de touwen: 2-2.

Daarmee was het nog niet gedaan. Na een schitterende aanval over meerdere schijven kwam de bal via Sahraoui, Ché Nunnely en Pelle van Amersfoort voor de voeten van Brouwers, die met een overtuigend schot voor zijn tweede van de avond tekende: 2-3.

Toch wist Fortuna in de tachtigste minuut gelijk te maken. Mickey van der Hart, de vervanger van de gepasseerde Andries Noppert, zag er niet goed uit bij een spelhervatting en Halilovic maakte daar dankbaar gebruik van. Brouwers bezorgde de Friezen daarna nog bijna de zege, ware het niet dat zijn kopbal op de lat belandde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vandaag wederom een les gekregen van mijn club. "Hoe geef je een wedstrijd weg waar je heer en meester bent?". Eerst geef je een immens domme pingel weg en daarna laat je, uiteraard, de keeper weer lekker grabbelen. Dolle pret. Wat heb ik weer genoten van onze lamzakken.

Wel bizar. Met momenten zie je onze klasse. Met momenten zie je ook dat het allemaal lamlendige varkens zijn.

Fijne avond allemaal!

3 februari 2024 om 21:02

Was geen penalty en rode kaarten voor aanslag van achteren worden ook niet meer gegeven. Zo kun je er er mee ophouden, wat een niveau

3 februari 2024 om 21:24

Die tackle inderdaad. Belachelijk. Pinto had wel even mogen douchen inderdaad

3 februari 2024 om 22:39

Hou toch op man, 100% penalty. En als we het over Pinto gaan hebben had Brouwers er met z’n ongelofelijk irritante gedrag in de 1e helft al kunnen douchen

Wanneer gaan we nou eens zo'n wedstrijd over de streep trekken? Om gek van te worden dit

War geen zekere penalty en waar is VAR dan, die hebben wij altijd tegen.
Er zijn een aantal spelers die vaak niet in staat zijn om de makkelijke bal te spelen maar deze inleveren, zo loop je altijd achter de feiten aan. Ploeg heeft geen vertrouwen wanneer ze voor staan in de wedstrijd. Maar was wel een leuke pot om naar te kijken af en toe

Wederom blijkt maar weer dat de spelers het laten afweten. Ook deze trainer maakt niks klaar met een groep spelers waar meer uit te halen valt. 1 plus 1 is 2, dag Kees!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren