Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Specialist van Go Ahead Eagles kan transfervrij aan de slag in Friesland

Laatste update:

SC Cambuur heeft volgens Voetbal International het oog laten vallen op Jop van der Linden. De 24-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij Go Ahead Eagles en beleeft zijn eerste jaar in de Eredivisie. In de zomer loopt zijn contract in De Adelaarshorst ten einde en nu lonkt er een transfervrije overstap naar Leeuwarden.

/

Van der Linden heeft een aanbieding om langer in Deventer te blijven vooralsnog laten gaan. Hij is benieuwd welke mogelijkheden er nog meer voor hem zijn en SC Cambuur is er daar nu één van. Zondag nog viel Van der Linden op, als matchwinner in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De verdediger schoot een strafschop binnen na rood voor Vito Wormgoor; een kaart die maandag overigens werd geseponeerd.

Van der Linden is de vaste strafschoppennemer bij Kowet en faalt doorgaans niet in zijn taak. Bij SC Cambuur ziet men in hem een kandidaat-opvolger van Lucas Bijker. Die is niet van plan in Friesland te blijven: ook hij is na dit seizoen transfervrij en ook hij kijkt om zich heen.

Is SC Cambuur een stap vooruit ten opzichte van Go Ahead?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beleefd dus zijn 2e jaar eredivisie. Blijven opletten jongens. Hmm zuur maar was al langer bekend. Hoop dat ie alsnog bijtekent

Is dit niet zijn 2e jaar in de eredivisie? Verder ziet hij er echt uit alsof hij 30 is, wist niet dat hij nog vrij jong was. Zou een leuke speler voor Cambuur kunnen zijn, en sowieso een extra wapen met zijn heerlijke (vrije) trap

26 januari 2015 om 22:49

haha ja zo'n kale plek laat iemand gelijk 5/10 jaar ouder eruit zien. ot: hopelijk blijft hij, heel belangrijk vaak voor gae. niet alleen verdedigend, maar ook zn vrije trappen. Maar ik vrees het ergste, en ik kan het hem ook niet kwalijk nemen als hij weg gaat, maar het zou wel fijn zijn als hij verlengt, zodat we in ieder geval nog wat geld aan hem overhouden als hij weg gaat

De 24-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij Go Ahead Eagles en beleeft zijn eerste jaar in de Eredivisie.

goed artikel weer hoor vz....

26 januari 2015 om 22:48

O meteen een slecht artikel. Jou argument is nog slechter knul haha

26 januari 2015 om 22:55

Hij heeft toch gewoon groot gelijk. Ik vind het niet kunnen hoe vaak vz zijn artikelen zonder ze eerst te controleren op inhoud of spelling zomaar op de site gooit.

Sympathieke speler met een goede trap, mochten de Eagles degraderen, wat ik niet hoop, dan is dit voor hem een uitstekende mogelijkheid om in dd Eredivisie te blijven.

Mag van mij ook wel naar Vitesse komen aan het eind vh seizoen

26 januari 2015 om 23:01

Komt uit de jeugd van vitesse dus mischien een kans. Was bij vitesse een heel groot talent, die ook al stage liep bii engelse clubs. Ik heb nog tegen hem gevoetbald, hij was mijn directe tegenstander en had hij een mindere dag, we wonnen toen van jong vitesse. Maar hij is een goede speler die niet zou misstaan bij ons vitesse

26 januari 2015 om 23:42

Waar speelde je toen zelf als ik vragen mag?

27 januari 2015 om 00:29

Sportclub oranje uit Arnhem. Onder andere roberto straal en carlos fortes voetbalde bij mij in het elftal. Jop van der linden was volgens mij verzorger, die 25 jaar bij vitesse werkte (nu met pensioen ) het grootste verdedigende talent toen. Die wedstrijd liet hij het niet zien, waar bv buttner heel goed speelde. Denk dat het rond 2006 geweest moet zijn. Vitesse speelde met.onder andere velthuizen, dingsdag, buttner, van der linden,kuiper, kaya, aardige selectie dus.

27 januari 2015 om 00:32

Doet inderdaad niet veel onder voor Jan-Arie van der Heijden. Zou daarnaast ook wel mooi zijn voor die jongen om terug te keren op het oude nest.

Laat hem maar komen hoor!

Heerlijke speler voor Zwolle lijkt me!!!

26 januari 2015 om 23:17

Ik denk inderdaad dat hij perfect bij Zwolle zou passen. De ideale opvolger van Broerse, maar ik acht de kan zeer klein dat dat ook gaat gebeuren gezien de onderlinge rivaliteit.

26 januari 2015 om 23:18

Edit; kans ipv kan

26 januari 2015 om 23:32

Wat mij betreft mag hij ook komen. Hij is opbouwend goed, heeft een prima lange bal en zijn vrije trappen zijn ook Ok.
En omdat we achterin toch behoorlijke personele problemen hebben mag dat al tijdens deze winterstop. Dan kan hij half februari gelijk meedoen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead. ;-)

27 januari 2015 om 07:03

Mwa, fysiek ben ik niet ondersteboven van hem en hij is nou niet bepaald een geweldige kopper. Een geweldig linkerbeen inderdaad en opbouwend sterk, maar als Broerse, Sainsbury en Van der Werff terug zijn heb je met Van der Linden 2 of 3 van zulke figuren in je achterhoede staan. Hij wil denk ik voor PEC sowieso niet het risico nemen dat het woonwagenkamp publiek in Deventer hem hardhandig onder druk zet zoals dat wel bij Falkenburg gebeurde toen onze naam voorbij kwam.

27 januari 2015 om 07:30

Nou ging je inhoudelijk zo goed, liet je je toch weer even gaan he. Ja, in Deventer zitten allemaal tokkies en in zwolle is het elke 2 weken een gereformeerde openluchtkerk, want generaliseren zijn we goed in in dit land, nietwaar.

On: Jop had z'n goeie traptechniek al, maar heeft zich met name fysiek en in de duels enorm ontwikkeld dit seizoen. Cambuur zal het niet worden, eerder een club uit de categorie hvn/az/gro/utr.

27 januari 2015 om 10:26

Oh wat laat je je hier toch kennen jochie. Falkenburg kiest voor NAC en niet voor jullie en dat komt natuurlijk omdat wij allemaal woonwagen tokkies zijn die hem allemaal kogelbrieven hebben gestuurd. Misschien ligt het aan jullie betonbak met tapijt ipv gras, of dat NAC meer betaald, weer jij veel. Hij koos ook niet voor ons, maar wij roepen toch ook niet dat de Bredase b-side hem ontvoerd hebben richting Breda?

Als Bijker naar Heerenveen komt blijft hij wel in Friesland haha. Zou zomaar kunnen.

26 januari 2015 om 23:02

Gebeurt niet, gaat naar AZ

Edit: hij speelt al 3 seizoenen bij gae en gae speelt al 2 jaar in de eredivisie dus hij heeft 2 jaar ervaring in de eredivisie in de tekst staat 1 jaar!!

Ontopic; zie nou niet echt vooruitgang tussen cambuur en gae! Denk dat hij makkelijk het niveau utrecht , az, heereveen aan kan! Uitstekende linkervoet en opbouwend enorm sterk!

26 januari 2015 om 23:31

Cambuur is wel een stukje verder dan gae op het moment. En meer zekerheid op Eredivisie

27 januari 2015 om 09:18

Niet omdat ik Heerenveen fan ben maar met clubs als cambuur en GAE is het erg moeilijk voorspellen wie voor volgend naar verder is bij cambuur lopen erg veel contracten af oa van ogbeche en bijker altijd maar weer afwachten wat er voor terug komt.

28 januari 2015 om 00:25

Heb je gelijk in, zeg het ook niet omdat ik voor Zwolle ben maar Cambuur heeft nu een stuk meer kans om in de eredivisie te blijven dan Gae.. Volgend seizoen geen idee hoe het zal lopen inderdaad.

29 januari 2015 om 20:24

De contracten die aflopen en van welke momenteel bekend zijn dat ze niet willen bijtekenen is bijker, makrini en droste. Bijker en droste mag je gratis hebben. Makrini is moeilijker maar zeker niet onvervangbaar. Die derby blijft er wel, dat is in geval van de ijssel onzeker als foeke booy niet snel met een oplossing komt. Al hoop ik het wel, eagles is een mooie club.

Zou wel bij pec zwolle of cambuur passen. Clubs die een goede subtopper/middenmotor beginnen te worden

24? die vent lijkt eerder 34 waaauw

Laat maar naar Utrecht komen, samen met Leeuwin centraal.
Letschert rechts en Hardeveld links.

Volgensmij is het zijn tweede jaar in de eredivisie. Vorig jaar speelde Go Ahead ook al in de eredivisie.

Zeer sterke verdediger die naast zijn perfecte traptechniek zich vooral verdedigend heeft ontwikkeld en echt een sterke verdediger is geworden bij go ahead. Ik denk niet dat go ahead een vervanger van eenzelfde niveau kan halen (geen geld).

27 januari 2015 om 18:29

Geen geld?

27 januari 2015 om 18:53

Jimmi h : ja uiteraard wel geld haha maar niet voldoende voor een verdediger van eenzelfde niveau. Zijn er wel wat te vinden in het buitenland goedkoop maar go ahead wil geen buitenlanders in de ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren