Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spartak Moskou betaalt miljoenen: ‘Financieel was het héél interessant’

Laatste update:

Spartak Moskou heeft zich versterkt met Samuel Gigot. De 24-jarige centrale verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen en komt voor naar verluidt acht miljoen euro over van AA Gent. De Fransman speelde sinds de winter van vorig jaar voor De Buffalo’s.

Bij de werkgever van onder anderen Quincy Promes gaat Gigot naar verluidt 1,8 miljoen euro per jaar verdienen. “Over cijfers kan ik niks zeggen. Financieel was het aanbod van Spartak héél interessant, maar alles kwam samen, want ook sportief ligt in Moskou een mooie uitdaging”, reageert hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

“Spartak is de populairste club van Rusland, het speelt volgend seizoen zeker Europa League en misschien zelfs Champions League”, aldus Gigot, die eerder uitkwam voor KV Kortrijk en Arles-Avignon. In dienst van AA Gent, waarbij hij nog een contract had tot medio 2021, kwam de rechtspoot tot twee treffers en vijf assists in 64 wedstrijden.

Een goede aanwinst voor Spartak Moskou?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betaalt Spartak de miljoenen of Gazprom/ een of andere olietsaartje.

5 juni 2018 om 22:26

Eigen vermogen met Lukoil als hoofdsponsor.

5 juni 2018 om 22:30

Inderdaad. Op basis van de jaarrekening 2017 hebben ze aardig wat roebeltjes bijeen verzamelt. http://www.lukoil.com/filesystem/9/207781.pdf

5 juni 2018 om 22:32

Wat boeit dat?

5 juni 2018 om 22:38

https://sport.infonu.nl/voetbal/128718-de-opkomst-...
Ik hoop dat de inhoud van deze URL dat enigzins verklaart. Een gevolg van dit hele geldcircus is dat je geen Iniesta's, Totti's, Gerrards, Rooney's, De Rossi's meer hebt die heel hun leven bij een club blijven.

Je krijgt met dit geldcircus een oligarchie of moet ik zeggen een oliegarchie. Waar zijn de tijden dat een Nothingham Forrest met enkel sportief onderscheidingsvermogen een Europa Cup I wonnen? #nostalgie

5 juni 2018 om 23:04

Dat is zeker niet de schuld van Rusland. Als je je meer in de club had verdiept dan had je geweten dat Spartak nooit verder is gegaan dan 15 miljoen euro voor een speler.

5 juni 2018 om 23:08

Dat gedoe over nostalgie is eerlijk gezegd niks voor mij. Jij beseft toch ook wel dat de wereld veranderd?

Of spelers hun club trouw blijven heeft meer met de karakter van de speler te maken dan de komst van rijke eigenaren. Je noemt zelf Gerrard en De Rossi op, dat zijn ook spelers die konden vertrekken naar een rijkere club maar bleven hun clubs trouw. Dat spelers tegenwoordig voor het geld spelen is niet de schuld van de rijke clubeigenaren of wel?

Om eerlijk te zijn denk ik dat het je meer gaat om het laatste gedeelte van dat artikel, over de invloed op de Nlse teams. Maar laat de Nlse clubs eerst maar een clubs uit Tsjechië, Roemenie of Oostenrijk inhalen voordat ze de pijlen richten op Engelse, Spaanse of Franse teams.

5 juni 2018 om 23:05

Who cares?!! Het is 2018 vriend, wen er maar aan. Al dat oneindige gezeik over oliemiljoenen. Het is eenmaal de realiteit nu, wen er maar aan, ga anders zondag hoofdklasse volgen of zo

5 juni 2018 om 23:21

Het zou iedereen moeten boeien! Het is een smet op de sport.

5 juni 2018 om 23:46

Dan kun je dit soort berichten beter in een Engelse topic posten of bij clubs als Barcelona en Real Madrid. Ook de Russische clubs kunnen zich geen astronomische bedragen veroorloven.

Ik heb louter positieve verhalen over hem gehoord dus laat me graag verrassen. Jammer dat ze hem als het ware van Krasnodar hebben afgepakt want zij waren ook dicht bij zijn komst.

5 juni 2018 om 23:49

Is ook een goeie verdediger. Groot, kopbalsterk, fysiek sterk, iemand met karakter en winnaarsmentaliteit die er altijd vol voor gaat. Enig minpunt zijn misschien zijn niet zo fantastische voetballende kwaliteiten. Maar hij kan tenminste verdedigen itt sommige 'voetballende' verdedigers. Denk dat Spartak er plezier aan zal beleven.

5 juni 2018 om 23:58

Klinkt als een type speler dat Spartak hard nodig had. Zie jij hem nog groeien tot een volwaardig international van Frankrijk?

6 juni 2018 om 00:36

Denk niet dat hij ooit international wordt van frankrijk.
Daarvoor is dr concurrentie te groot.

6 juni 2018 om 09:31

Spartak Moskou zal wel z'n plafond zijn. Zie hem wel niet falen bij Spartak, maar nog een niveau hoger en hij faalt sowieso.

6 juni 2018 om 10:29

Neen international wordt hij normaal nooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren