Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta doet zaken met club Van der Vaart: ‘We volgen hem al langer’

Laatste update:

Sparta Rotterdam heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Martin Pusic, zo hebben de Rotterdammers zaterdagmiddag via de officiële kanalen laten weten. De aanvaller komt op huurbasis over van het Deense FC Midtjylland, waar hij een ploeggenoot was van Rafael van der Vaart.

/

De Oostenrijkse spits speelde in de jeugdopleiding van Austria Wien en verdedigde daarna de kleuren van onder meer Esbjerg fB, SK Brann, Valeranga Oslo en Fredrikstadt FK. In dienst van Midtjylland de 29-jarige aanvaller goed voor 25 goals in 72 wedstrijden.

Alex Pastoor toonde zich verguld met de komst van Pusic: “Martin volgen we al langer. We zijn blij dat we met hem een balvaste aanvaller toevoegen aan onze selectie met internationale ervaring die bewezen heeft doelpunten te kunnen maken.” De aanvaller is na Janne Saksela de tweede winterversterking voor de nummer dertien van de Eredivisie.

Denk jij dat Martin Pusic een versterking is voor Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft geen hele bijzondere statistieken. Vraag me af of hij meer kan dan Verhaar en El Azzouzi. Valt me vooral op vanwege zijn vele clubs. (11 sinds 2005)

28 januari 2017 om 17:28

25 goals in 79 wedstrijden niet bijzonder? Nee maar voor een spits van sparta is dat best wat. Jorgensen was vorig jaar daar topscorer en scoort in de eredivisie makkelijker

29 januari 2017 om 11:21

Dat zal verschillen per spits denk ik. Maar over het algemeen doen fysieke spitsen het goed in de eredivise. Jorgensen heeft dan ook 0 aanpassingsproblemen gehad. we zullen zien hoe hij het doet.

Wordt een mooie transfer mits tjylland mee werkt. Hoe wel niet iedereen wie Martin Pus is

28 januari 2017 om 14:42

At least you tried.

Is het dan einde Pogba bij Sparta?

28 januari 2017 om 14:39

Nee Pogba blijft gewoon en wordt alleen gebruikt voor de laatste 15 minuten ! Die gozer kan veder weinig dan alleen maar paniek maken in de 16 en soms koppen. Heeft totaal geen snelheid en acties helaas. Zal na dit seizoen ook wegggaan .

Dennis Kaars is dan ook definitief van de baan..

28 januari 2017 om 14:40

Was het al een tijdje hoor .

Nou kijken of dit de spits is die de goals gaat maken. Als we Alex moeten geloven een balvaste spits dat hadden we ook echt nodig , Zaka is dat totaal niet is meer een wendbare spits die gewoon lekker pingelt en kan scoren zoals gister , Maar heb je totaal niks aan als Sparta de lange bal gaat spelen of met veel voorzetten van de zijkant komt .

28 januari 2017 om 14:47

Wat ik heb gelezen over hem is dat een balvaste spits is, met een lengte van 1.87. Heeft geen bijzonder rendement, maar ook niet echt slecht. Zal wel van pas komen voor Sparta, maar hebben ze daar Pogba niet voor?

28 januari 2017 om 17:11

Zou je denken Jaa. Maar denk dat die echt gewoon bruikbaar is voor 15 minuten als je achterstaat en veder niet voor een hele wedstrijd .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren