Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Spaans international twijfelt over rentree bij Barça

Laatste update:
/
Het dienstverband van Claude Puel bij Southampton blijft beperkt tot één jaar. Hij heeft zich al er bij neergelegd dat the Saints hem de laan uit zullen sturen en is van plan terug te keren naar Frankrijk. (The Sun)
/
Op dit moment liggen er twee aanbiedingen voor Kylian Mbappé bij AS Monaco. Zowel Real Madrid als Manchester City heeft een bedrag van 130 miljoen euro over voor het Franse megatalent. (The Sun)
/
Barcelona is van plan om de terugkoopclausule in het contract van Gerard Deulofeu te activeren. De aanvaller zelf twijfelt echter nog of hij wel wil terugkeren in Catalonië, omdat niet op de bank wil belanden. (Sport)
/
Als het aan Antonio Conte ligt, mag Diego Costa komende zomer voor een fors bedrag vertrekken bij Chelsea. De Italiaanse oefenmeester weigert namelijk te garanderen dat de spits volgend seizoen nog speler van the Blues is. (The Times)
/
Atlético Madrid wil Diego Costa graag overnemen van Chelsea. In de Spaanse hoofdstad wordt hij dan de opvolger van Antoine Griezmann, die toch lijkt te vertrekken bij Atlético. (Independent)
/
Ernie Brandts bleef na het ontslag van Peter Hyballa verbonden aan NEC, maar ook hij zal spoedig de deur in De Goffert achter zich dichtslaan. Zijn contract wordt na de degradatie van de club niet verlengd. (De Gelderlander)
Denk jij dat Gerard Deulofeu een versterking zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Deulofeu volgend seizoen nog een laatste kans krijgt van Koeman. Is een geweldige voetballer in potentie. Alleen mag je vraagtekens stellen of hij wel de juiste mentaliteit heeft om die potentie waar te maken. Was meestal al na een half uurtje Premier League voetbal buiten adem.

Als er een moment is voor Gerard Deulofeu om terug te keren is dit het wel. Arda Turan wordt waarschijnlijk verkocht, waardoor hij dus de vierde man achter het succesvolle aanvalstrio zou zijn. Daarnaast wordt Ernesto Valverde (en misschien een verandering in het bestuur of het vertrek van een technisch directeur) over een uur aangekondigd, die misschien in een 4-2-3-1 (bah) wil gaan spelen. Aan speelminuten dus geen gebrek. Aan de andere kant, als er daadwerkelijk in een 4-2-3-1 gespeeld wordt zou ik voor een betere speler dan Deulofeu gaan.

29 mei 2017 om 18:23

deulofeu + geldbedrag gebruiken om ousmane dembele van borussia dortmund te halen 

29 mei 2017 om 18:38

Hoeveel zal dat geld bedrag dan zijn? 80 miljoen? Dembele gaat niet weg voor minder dan 90 miljoen

29 mei 2017 om 18:57

ik blijf verbaasd lezen hoe dat mensen zaken beweren zonder maar enig info mee e delen

heb je enig weet van een clausule in zijn contract

ik zou het graag willen weten

29 mei 2017 om 19:11

Ach, altijd leuk om willekeurig met bedragen te gaan strooien. Wie is de volgende? De hond van de buurman voor tien miljoen naar Crystal Palace?

29 mei 2017 om 19:29

Wil je het graag weten? Ik heb er op gereageerd omdat wij geen idee van zulke zaken hebben , niets meer dan wild gokken doen we. Dit zijn de wandelgangen, hoeveel info heb jij daar liggen?

29 mei 2017 om 18:56

Paco Alcacer is toch de vierde man?

30 mei 2017 om 04:38

paco alcacer is stand in voor luis suarez
voor de links en rechts buitenpositie is hij te beperkt
daarom hebben ze een dribbelaar nodig die zowel in de plaats van messi als neymar kan staan

ousmane dembele en keita baldé zijn twee jonge talenten die perfect tweebenig zijn , zeer snel en behendig en ze hebben oog voor assists en combinatievoetbal

als ik barcelona was zou ik hem terugkopen om hem dan te gebruiken als cash + speler voor de aankoop van ousmane dembele die bij borussia dortmund speelt

ousmane dembele is tweebenig kan zowel op de neymar als messi positie spelen en kan ook als aanvallend mid spelen

maar ja die sportief directeur is gewoon incompetent en kan geen serieuze transfer regelen

29 mei 2017 om 18:28

Zover ik weet is in die terugkoopclausule ook opgenomen dat Barca Deulofeu niet meteen mag doorverkopen, maar eerst een seizoen bij selectie moet houden. Dat is tenminste het verhaal wat Roberto Martinez destijds vertelde.

29 mei 2017 om 18:39

Dembele komt na het WK dacht ik.

Hopelijk gaat hij ook weg!


Zie graag Wenger of Enrique terug ....

Maar dat gebeurd toch niet

Ik hoorde laatst dat Everton graag Niang zou willen hebben, dan kunnen ze mooi ruilen tegen Deulofeu.

29 mei 2017 om 18:57

Niang is toch van AC Milan? Of is leent Barca hem aan Milan?

29 mei 2017 om 18:58

Of bedoel je dat hij dan naar Milan gaat, Delofeu?

29 mei 2017 om 20:59

Inderdaad, Deulofeu heeft het prima gedaan en ik zou hem graag volgend seizoen ook bij Milan willen zien. En als ze bij Everton Niang willen kunnen ze mooi ruilen toch.
Tenzij Barca zich voor Deulofeu meldt, dan houdt dat ook op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren