Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sommige Ajax-fans zingen walgelijk liedje, maar worden gestopt door anderen

Laatste update:

Vanuit het uitvak van Ajax klonk zaterdagavond bij het uitvallen van RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen kortstondig een walgelijk liedje. Vrijwel direct na de botsing met Brian Brobbey, toen nog niet helemaal duidelijk was dat de situatie zeer zorgelijk was, zongen een aantal fans: "Laat maar liggen, die is dood." Andere Ajax-fans zorgden er al snel voor dat het gezang stopte.

Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat het liedje die avond klonk in het Mandemakers Stadion. De Ajax-fans zouden namelijk gereageerd hebben op het publiek van RKC, dat hetzelfde zou hebben gezongen toen Jorrel Hato kortstondig op de grond lag, eerder in de wedstrijd. De verdediger van Ajax kon daarna doorspelen.

Toen Vaessen per brancard van het veld was gedragen, was de wedstrijd aanvankelijk 'tijdelijk gestaakt'. Er was nog niet duidelijk of de wedstrijd nog hervat zou worden en enkele spelers van Ajax gingen het veld op om een balletje te trappen. De supporters van RKC reageerden daar woedend op. "Schaam je kapot, schaam je kapot", klonk het.

Said Bakkati, assistent-trainer van Maurice Steijn, haalde de spelers van Ajax snel naar binnen, zo bevestigde ESPN-verslaggever Cristian Willaert. "Het publiek reageerde heel negatief, maar Bakkati heeft de Ajacieden naar binnen gestuurd." Niet lang daarna werd besloten dat de wedstrijd zaterdag niet meer afgemaakt zou worden. Het duel is in de 84ste minuut gestaakt bij een 2-3 voorsprong voor Ajax.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren