Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Snelste doelpunt ooit helpt PSG aan plek in knockout-fase

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich woensdagavond voor de achtste finales van de Champions League geplaatst. De ploeg van Laurent Blanc stuurde APOEL Nicosia met een nederlaag naar huis: 1-0. Door de nederlaag van Ajax tegen Barcelona is PSG verzekerd van een plek bij de laatste zestien van het miljoenenbak. Edinson Cavani maakte na 55 seconden al de openingstreffer in het Parc des Princes. Het was de snelste treffer ooit van PSG én van een Franse club in de Champions League.

/

Een beter begin kon PSG zich niet wensen; na nog geen minuut spelen kwam het scorebord reeds in beweging. Een voorzet van Gregory van der Wiel kwam in het strafschopgebied terecht bij Cavani, die voor een halve volley uit de draai koos. Een ongelukkig optreden van doelman Urko Pardo zorgde ervoor dat APOEL vrijwel direct achter de feiten aanliep. De bezoekers hadden enkele minuten later een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Nuno Morais slaagde er echter in om van enkele meters afstand over het doel te schieten.

Na een kleine twintig minuten liet Cavani weer van zich horen. Uit een voorzet van Lucas Moura kopte de Uruguayaan tegen het aluminium. De ploeg van Blanc zocht nadrukkelijk naar een tweede doelpunt en zette APOEL flink onder druk. Pogingen van Lucas Moura en Cavani resulteerden niet in een dubbele voorsprong, daar Pardo geen medewerking verleende. Pas in de laatste tien minuten voor rust slaagde het bezoek uit Cyprus erin om de Parijzenaars meer richting de middenlinie te drukken. Het rustsignaal kwam hoe dan ook als een bevrijding.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet: PSG zocht naar een tweede doelpunt, maar de bal wilde er maar niet in. Na een uitstekende individuele actie van Javier Pastore had Pardo een dito redding in huis en Cavani schoot naast na voorbereidend werk van Van der Wiel. APOEL kon zich in offensief opzicht nimmer laten gelden en zodoende kwam de minimale voorsprong van PSG nimmer in gevaar.

Denk jij dat Paris Saint-Germain de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibra waar ben je gebleven?

5 november 2014 om 23:05

Die is al een tijdje geblesseerd.

5 november 2014 om 23:41

Hahahahahaha

Denk niet dat PSG de CL kan winnen, Real en bayern zou hun slachten en chelsea zou ze ook wel pakke

5 november 2014 om 22:52

Chelsea moet maar eerst Maribor kunnen verslaan.

5 november 2014 om 23:01

Hadden ze vorige keer al met 6-0 gedaan bijdehand.

5 november 2014 om 22:56

Real gaaat cl weer pakken maaaaaar ik bemoei niet

veel kansen werden niet afgemaakt maar over het resultaat valt niks te zeggen, Paris heeft gedaan wat moest doen vanavond: winnen.
een plek in de achtste finale is nu ook een feit.

Nou mooi we zien in de volgende ronde de volgende clubs terug: real madrid, fc porto, fc barcelona, paris sg, bayern munchen en borussia dortmund !

Jongens, wat was Ibra slecht vandaag. Kwam amper in het stuk voor.

6 november 2014 om 01:37

Ja precies, als hij nou wel speelde dan hadden we hem vaker in het spel zien voorkomen ( snap ook wel dat je loopt te ouwehoeren x)

6 november 2014 om 01:59

Jij hebt de avond van je leven gehad, kan niet anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren