Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Ongelukkig, dan moet ik met m’n schoentjes aan de lijn blijven’

Laatste update:

Een plek op het middenveld bij het Nederlands elftal lijkt voor Wesley Sneijder zo langzamerhand geen optie meer te zijn en een experiment om hem hangend op linksbuiten te laten spelen liep tegen Luxemburg ook niet uit op een onverdeeld succes. Toch wil de routinier die positie niet meteen afschrijven en is hij bereid daar tegen Bulgarije opnieuw aan te treden.

“Of ik heb gezegd dat ik daar niet meer wil spelen? Nee, bij Galatasaray heb ik ook op die positie gespeeld. Als je bepaalde tegenstanders hebt waarin je vanuit die positie tussen de linies kan komen, is het vergelijkbaar met de nummer tien positie”, analyseert hij tegenover de NOS. “Tegen Luxemburg was het een beetje ongelukkig.”

“We hadden Luxemburg anders verwacht, maar er waren geen linies. Dan moet ik met m’n voetbalschoentjes aan de lijn blijven, dan is het niet mijn positie”, gaat hij verder. Sneijder is van mening dat hij achter de spitsen nog steeds het best tot zijn recht komt. Of hij zaterdag ook op die positie aan zal treden, weet hij echter niet: “We zullen het zien.”

Vind jij Wesley Sneijder een goede optie voor de linksbuitenpositie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog steeds de beste nummer tien van je elftal. Begrijp niet waarom je hem dan op de linksbuiten positie wilt stationeren.

23 maart 2017 om 23:58

Omdat blind wrs vind dat Wesley niet genoeg loopvermogen heeft, wat natuurlijk wel zo is, maar zoals je zegt je beste nummer tien dan compenseer je dat met je ander middenvelders

24 maart 2017 om 00:15

Met Klaassen, Strootman, Vilhena, Wijnaldum, S./N. de Jong is dat goed op te vangen.

24 maart 2017 om 08:59

@taffes in je eerste zin heb je en geef je hem gelijk, om daarna toch weer negatief te eindigen. Jammer. Blind zou prima in z'n recht staan om sneijder linksbuiten te zetten of zelfs wissel. Robben staat uiteraard op rechts. Spits is bezet. Middenveld is loopvermogen belangrijk en linksbuiten is er al te kiezen tussen memphis en promes waarvan laatstgenoemde ook rechts kan.

24 maart 2017 om 13:11

Buiten het feit dat hij de beste nummer 10 is vind ik het zorgwekkender dat zij Luxemburg " anders hadden verwacht". Blijkbaar is Blind met zijn staf niet bij machte geweest om tijdens de wedstrijd over te schakelen naar plan B of C.
Nu is dit onderbelicht omdat ze de wedstrijd hebben gewonnen.

Ik ben ervan overtuigd dat met een andere bondscoach Nederland veel beter zou voetballen. Want Nederland heeft goede spelers waarvan een deel helaas niet worden opgeroepen omdat zij blijkbaar niet in de plan van Blind voorkomen.
Bij de andere coach zouden zij zeker weten een kans maken.

24 maart 2017 om 01:25

Als je met sneijder wilt spelen op het middenveld (linksbuiten is zowieso geen optie) wie moet er dan uit??
Strootman en wijnaldum zowieso niet.... klaassen is op dit moment de man bij ajax.... vind niet dat hij moet wijken voor sneijder. Maw sneijder kan gaan banken.

24 maart 2017 om 07:28

Ik zie niet in waarom je Klaassen of Wijnaldum niet kan wisselen voor Sneijder. Die jongen laat elke keer zien te willens strijden in oranje en is vaak 1 van de betere. Klaassen doet het nu even leuk in de eredivisie..

Waarom niet een keer met Sneijder in een Schone/pirlo vorm en daar Strootman en Wijnaldum voor?

Sneijder is dat beetje pit en creativiteit dat Oranje nodig heeft. In de huidige situatie zou ik hem altijd op 10 zetten, boven bijvoorbeeld klaassen. De rollen zullen over 1 jaar, of allicht een halfjaar omgedraaid zijn. Zijn afgenomen loopvermogen is prima op te vangen met Strootman en Wijnaldum, en naast die jongens heb je gewoon wat voetballend vermogen nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren