Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sneijder komt met groot nieuws over Ajax: ‘Want dat wil jij weten, natuurlijk’

Maandag, 28 augustus 2023 om 20:45Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:55

Wesley Sneijder staat tóch weer open voor een functie bij Ajax. De Oranje-recordinternational komt maandagavond aan tafel bij Veronica Offside terug op zijn vernietigende post op Instagram Stories, die het boek Ajax definitief leek te sluiten. "De deur staat weer op een kier, want dat wil jij weten natuurlijk", zegt Sneijder tegen Wilfred Genee.

Sneijder is al geruime tijd in beeld voor een rol in de technische staf van Steijn, maar op 8 augustus nam Sneijder afstand. "Ajax heeft nu eenzijdig de gesprekken 'on hold' gezet", zo refereerde de oud-middenvelder aan uitlatingen van Steijn op de Open Dag van Ajax. "Dit geeft mij geen basis voor samenwerken en zeker niet het gevoel van thuiskomen in een warm bad bij mijn jeugdliefde. Ajax kiest een koers die ver wegstaat van het dna waarmee ik opgegroeid ben. Ik hoop dat dit leidt tot succes en ik wens ook oprecht iedereen bij Ajax het allerbeste. Uiteraard zal ik Ajax als fan blijven volgen. Eens een Ajacied, altijd een Ajacied."

Steijn zei recent op de persconferentie al dat de deur voor Sneijder nog altijd niet dicht is. "Ik heb in een interview gezegd dat het even on-hold stond en dat is wat hem betreft misschien verkeerd begrepen", aldus de coach van Ajax. "Hij heeft erop gereageerd, maar ik denk dat we weer heel snel met elkaar om tafel moeten om te kijken welke openingen er zijn en welke rol hij zou kunnen vervullen."

Nu komt Sneijder zelf ook terug op zijn harde woorden op Instagram. "Het loopt gewoon nog. We zijn nog steeds in gesprek. Ik denk dat ik volgende week gewoon weer even een bakkie koffie met Maurice Steijn ga drinken. Ik wil ook nog steeds gewoon trainer worden." Sneijder vindt het niet gek dat hij binnen een maand terugkomt op zijn woorden. "Dat kan toch? Als je weer gesprekken met elkaar voert. Dan kan dat gevoel weer terugkomen. En daarom zeg ik ook dat de deur weer op een kier staat." De woorden 'on-hold' van Steijn raakten Sneijder. "We hadden afgesproken dat onze gesprekken intern zouden blijven."

Op 13 juli overleed de moeder van Sneijder. Ook die situatie speelt een rol. "Als dat niet had gespeeld, had ik misschien nu al wel op het veld gestaan bij Ajax", zegt Sneijder. "Alleen als je door een zware tijd gaat, dan reageer je misschien weleens zoals ik deed. Je mag toch ook best eens van je afbijten? Ik vond op dat moment dat het zo moest."Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door bdb030)

Lach mezelf kapot nu! Hij draait zichzelf alle kanten op. Gewoon een klein kind dat alleen maar om zich heen slaat als het niet gaat zoals Wes het wil..

28 augustus 2023 om 20:55

Vond het wel mooi dat Wilfred geen gas terug gaf en gewoon door bleef gaan. Wesley gaf aan dat hij bij de KNVB eerst gaat beginnen en nog geen 5 minuten later was dat niet het geval...

28 augustus 2023 om 20:58

Wilfred ging wel veelte lang door. Wat een kut uitzending. Kieft en Van der Meyde zitten er voor Jan lul bij.

28 augustus 2023 om 21:00

Hahaha doet hij idd goed, gewoon lekker laten praten. Gaan wij daarna wel kijken of we er iets van kunnen maken. Dat hij op het veld soms onnavolgbaar was, maakte hem een geweldige speler. Maar buiten het veld word het langzaam aan een beetje triest….Wesley is alleen vermakelijk op tv, zelfde niveau als Andy. Alleen wil je deze 2 echt niet in je organisatie hebben.

28 augustus 2023 om 21:03

Je kan zeggen wat je wil over Wilfred Genee, maar naar mijn mening is hij samen met Sven Kockelmann de beste interviewer van Nederland. Vraagt altijd door waar anderen zouden stoppen en weet altijd mensen van hun stuk te brengen zonder GeenStijl gedrag toe te passen.Wat betreft Sneijder zou ik hem never nooit in mijn club willen. Altijd en overal drama en problemen. Nu geeft hij in dit geval een goede reden voor zijn vreemde reactie (overlijden moeder), maar het is geen toeval dat hij in verband is gebracht met functies bij FC Utrecht, Fortuna, FC Den Bosch en Ajax en iedere keer is het in gezeik is geëindigd. Dan ligt het niet aan de clubs, maar aan de persoon zelf. Je moet stabiel zijn als je leidinggevend bent aan een groep, deze man maakt met iedereen ruzie.

28 augustus 2023 om 21:00

Dit moet je ook echt absoluut niet willen als Ajax zijnde, je haalt alleen maar problemen binnen met deze man ondanks zn ‘Ajax dna’

28 augustus 2023 om 21:03

Ondanks z'n Ajax DNA? Van mij mag er wel weer wat meer Ajax DNA bij de club. Van Basten gaf het laatst al aan, VdV hoor ik er over...laat alsjeblieft een kopstuk, dan maar naast het veld, het Ajaxbloed vertegenwoordigen. De laatste echte creatieveling in het veld heeft ook al het schip verlaten.

28 augustus 2023 om 21:06

Inderdaad. Utrecht was toch zijn club? Laat hem dan lekker daar de jeugd trainen ofzo. Belachelijk dat je je als Ajax door deze pipo laat misbruiken. Nu hij Ajax nodig heeft voor zijn CV en omdat hij geen ruggengraat heeft een cursusje te volgen bij de KNVB, is het zogenaamd weer 'zijn' club. Pfff..

28 augustus 2023 om 22:24

Maduro is goud waard bij Ajax, heeft een ingetogen vanzelfsprekendheid en vanzelfsprekende ingetogenheid en dat is dienend. Dit alles heeft Wesley niet en niemand wacht op zijn ego, me, myself and I

29 augustus 2023 om 07:33

Juist wel, nu lopen er mensen met geen dna rond bij Ajax, dat heeft dus helemaal niets gebracht. En nog steeds niet

28 augustus 2023 om 21:00

Ik was (en ben eigenlijk nog steeds) niet voorstander van Sneijder bij Ajax maar ik vind dat er verzachtende omstandigheden zijn nu en ik vind ook dat wanneer mensen in de spiegel kijken, ze een tweede kans verdienen. Je moet Sneijder misschien niet direct op de belangrijkste plekken zetten, die zijn overigens al gevuld, maar laat hem maar eens de kans krijgen.

28 augustus 2023 om 21:18

Nouja ik vind het wel mooi dat Sneijder hier ook gewoon eerlijk is. Dat hij o.a. zei dat ie wat teveel uit emotie reageerde en ff boos was. Das in mijn ogen niet jezelf alle kanten op draaien, maar gewoon de eerlijke waarheid.

Zoals bijna alles waar Sneijder aan begint de laatste tijd, gaat dit waarschijnlijk ook niks worden

Wesley lijkt wel bi-polair de laatste tijd. Begon al bij zijn comeback als profvoetballer, welles, nietus, welles, nietus. Als Ajax, waar het nu al vrij onrustig lijkt, heb je zo'n persoon als Wesley helemaal niet nodig.

Mocht dit allemaal doorgaan staat hij naar 1 jaar sowieso weer op de stoep. Moet het lekker bij VI laten om wat onzin te lullen, is helemaal niet gemaakt voor het serieuze werk.

28 augustus 2023 om 20:56

Bi-polair gaat me wat ver, maar toen hij yolanthe liet lopen, dacht ik al wel dat hij niet goed wijs was. Het is sindsdien niet beter geworden met m.

28 augustus 2023 om 21:14

Spijker op de kop, lekker lullen aan tafel met een biertje erbij. Moet er niet aan denken dat een Sneijder die met alle winden mee waait verantwoordelijk wordt voor jouw favoriete elftal.

Sneijder lijkt wel een puberend meisje met hoe snel hij van gedachten veranderd en alle drama om hem heen. Zou als ik ajax was deze man heel ver weg van mijn eerste elftal houden. Zie hem wel zo gek om Steijn te ondermijnen, waardoor Steijn de controle over de spelersgroep verliest.

Deze man heeft niks bij Ajax te zoeken, want hij voelt zich overal te groot voor.
Verder roept hij al jaren dat hij zijn trainingsdiploma wil halen, maar als hij ergens wat voor moet doen dan haakt hij af.

Niet aan beginnen Ajax!

Ik zou hem als trainer er nooit bij willen. Stel je bent een Steijn en dan haal je een groot ego in huis die in een mum van tijd gaat muiten en jou gaat vertellen hoe het moet bij Ajax. Hij zal ook niet vies zijn van dingen doorspelen via zijn media netwerk. Nee, je haalt onrust in huis.

Ik begin zo langzamerhand een beetje Sneijder-moe te worden. Ik neem aan dat ik niet de enige ben.

Sneijder en Ajax is toch wel een beetje een vergelijkbaar 'will they, don't they'-verhaal als Rachel en Ross uit Friends.

Alleen dan nog vervelender. Als ik Ajax was had ik die man al lang bedankt en hem een fijn leven toegewenst. Je moet dit toch allemaal niet willen, op de manier waarop hij alle communicatie via de media bespreekt.

Wilt trainer worden, maar wilt geen (volledige) trainerscursus volgen.. schiet mij maar lek. Juist hij als voetballer zou toch moeten weten dat voor niets de zon op gaat..

Verrassend, Sneijder komt weer teruggekropen na de zoveelste impulsieve actie. Totaal ongeschikt voor een verantwoordelijke functie deze man, niet aan beginnen als Ajax. Next.

Groot voetballer geweest maar niet geschikt als trainer veel te wispelturig en praat zichzelf voortdurend vast. Moet maar analyse,s uit gaan brengen over wedstrijden daar zal hij goed in zijn. Zeer zeker geen trainerschap

Dan waarschijnlijk als materiaal man , lekker voor elke training en wedstrijd de balletjes oppompen , pionnetjes stapelen enz. Is ook gelijk het enige wat hij kan.

De maandelijkse periode is weer voorbij zeker😛 Sneijder is helaas te wispelturig, jammer!

Aub hou die jongen weg bij de club. Mister know it all zal straks alles wel even vertellen aan de technische staf. Die gaat zich straks weer met alles willen bemoeien. En gaat het niet zoals hij wil dan loopt meneer weer weg.

Hoog tijd dat Sneijder een paar spiegels in zijn huis ophangt. De man is zo enorm in gevecht met zijn eigen persoonlijkheid, geen idee hoe hij ooit een team zou moeten gaan aansturen. Te lui, te dom, te arrogant, te ambitieloos.

Ik vraag me af of er uberhaupt plek voor Sneijder is in de voetballerij als hij zichzelf niet onder controle heeft. Met dit soort gedrag hou je het sowieso niet lang vol als je al een werkgever kunt vinden. Je zult allereerst toch gedisciplineerd te werk moeten gaan en dat lijkt momenteel niet bepaald een sterk punt van hem. Het lijkt nog niet binnen te dringen dat zijn carriere op dit moment niet heel veel meer zegt. Het opent hooguit een aantal deuren die voor oud-spelers met een minder verleden dicht blijven, maar ook dan zul je gewoon moeten werken om er doorheen te kunnen lopen...

Heeft iemand stopverf om een kiertje te stoppen?

Hij zal vast een goede vent zijn, maar er zit geen rust in hem. Gaat niet werken.

Is er nou werkelijk niemand in zijn omgeving die hem eens de waarheid zegt? Dat hij alleen geschikt is voor leuke anekdotes achter een tafel, dit met tafelgasten die eveneens om elke boer en scheet een grenzeloze lachsalvo laten volgen?Langs het veld, op het trainingsveld en in en rond een voetbalstadion: hou hem hier ver vandaan, behalve als supporter. En nee, ook niet als analist: totaal niet serieus te nemen.Ajax praat weer met Meneer Sneijder. Is nu wel weer een warme club. Duidelijk ...als jullie niet doen wat ik wil zijn jullie een koude club. Daaaag wereldster van 6 jaar oud.

Ik heb dit dus net gezien en wát een slappe zak is die Sneijder zeg! Welke uitdaging er ook op zijn pad komt.. hij staat er niet achter. Een functie bij Ajax, een functie bij den Bosch, een functie bij FC Utrecht, een functie bij Sittard. Letterlijk allemaal klussen waar hou 'zou gaan beginnen'. Uiteindelijk haakt meneer af omdat hij er tóch niet achter staat. Het is gewoon een mentaliteitskwestie. Er zit iets niet goed tussen zijn oren. Hij durft gewoon nergens aan te beginnen en lult zich uiteindelijk overal uit. Is het faalangst? Is het een slappe mentaliteit? Is het luiheid? Wat een knuppel..

Hij durft niet. Is bang om te falen en om zijn status als recordinternational te verliezen. Daarnaast is hij te dom en te lui

En daarom werd hij door V d Sar nooit uitgenodigd voor een gesprek.
Omdat het een volwassen kind is , gaat het niet zoals hij het wild is meneer boos en op zijn teentjes getrapt.
Wesley lacht Wesley huilt zo iemand wil je niet in de technische staf , eigenlijk moet zo iemand helemaal niet naar de club halen .
Deze man zal alleen maar problemen en onrust veroorzaken.
Ondanks dat hij een geweldige speler was maar dat is ook alles .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax183
10.Excelsior16-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. de GraaffKeeper00
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper70
G. RulliKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

798 fans
Middenvelder, 39 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Al Gharafa 11 6 2 1
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren